Lucass Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Również postaram się dzisiaj podjechać. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamusxd Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Nie wiem czy tam podjechać bo nie czuje się swojo, nie ma nikogo w wieku podobnym do mojego. Podobnie z pojemnością silnika :| Sent from my SM-A300FU using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Nie wiem czy tam podjechać bo nie czuje się swojo, nie ma nikogo w wieku podobnym do mojego. Podobnie z pojemnością silnika :| Sent from my SM-A300FU using Tapatalk Najwyżej będziesz nam jeździł po napoje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamusxd Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Najwyżej będziesz nam jeździł po napoje Smutek ;( Sent from my SM-A300FU using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Smutek ;( Sent from my SM-A300FU using Tapatalk No nie ma lekko. Ale jak nie przyjedzisz, to sie nie przekonasz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Nie przesadzaj ! Prawie każdy tu obecny zaczynał od 125. A poza tym jak coś, to jest duża grupa ludzi na motorkach właśnie o tej pojemności. Ustawiają się i zawsze gdzieś lecą, powodzenia 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Dokładnie, Karpiu sobie jaja robi. Jest zawsze spora grupa na 125ccm również. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 A niech mnie, wreszcie, od dawien dawna, szykuje się pogodny czwartek, czwarteczek czwartolongo . Coś tak czuję, że będzie duuużo maszyn . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cumulus Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Wreszcie ładnie się zrobiło więc i ja się pojawię. 0 Cytuj Istnieją trzy byty wypełniające mą prywatną przestrzeń.Jedynie dwa ostatnie mają wymiar czysto materialny,i tylko one cieszą mnie, gdy wrzeszczą swą pełną mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 A tak btw, na 18, tak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ostatnio tak bywalo i sie nic nie zmienilo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 gdziś tam partę stron temu było że na 18 a od czerwca na 19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Nie wiem czy tam podjechać bo nie czuje się swojo, nie ma nikogo w wieku podobnym do mojego. Podobnie z pojemnością silnika :| Sent from my SM-A300FU using Tapatalk Sam śmigam na 125 i byłem na czwartkowym spocie. Jest OK. Jak jest pogoda i sporo moto się zbierze to kilku 125 się można doliczyć. Dziś akurat nie mogę :-( LWG SM-N910C - Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) chyba najwyższa pora odwiedzić czwartkowy spot Edytowane 11 Maja 2017 przez Kejcior (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 chyba najwyższa pora odwiedzić czwartkowy spot Tęskniłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 chyba najwyższa pora odwiedzić czwartkowy spot Zgadzam się w całej rozciągłości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Obecny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Widzę cię Obiadek w pit stopie i zaraz jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 11 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Trochę było już. 5 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Było miło, powiem nawet, że zacnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Do zobaczenia dziś 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Pogoda taka, że to grzech dzisiaj nie przyjechać, obecny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Mi tuu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dzisiaj będzie pełno ludu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Bede. Db killer off i cieszymy się wiosną ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi