kosmaty Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 wpadne na chwile 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 To o której dziś?. 18? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 18 też przybęde Wysłane z mojego AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Maszyna przewietrzona czwartkowym spotem, wygonimy ta zimę jakoś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Trochę zimno, Ale jak zawsze miło Fajeczka zaliczona przelot też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsikAsiek Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Fajnie byłoby gdybyście jakieś foty lub filmy wrzucili dla tych co nie mogą być taki pomysł mi wpadł do głowy 😉😜 Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ja dziś nie dam rady:( może późnym wieczorem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2por Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ja będę o 18 pod Auchan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Na razie idzie nieźle , chyba uda mi się podjechać, LwG ✋ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 jaki dzisiaj plan przed 18?Ja mogę wpaść na mały tour wokół komina. Auchan? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 16.30?Raczej 18:00 jak wszyscy. Niestety od rana na moto więc trzeba popracować. Dopiero wróciłem z latania :-D 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ja będę też na 18 pod auchan;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 też n chwile zajade ale 4oo 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 16.30? Kurcze, że też wcześniej nie wszedłem na Forum (dziś dużo pracowaliśmy nad Rozpoczęciem). Wpadłbym i na 16.30. Będę o 18.00. Do zobaczenia! 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Też będę o 18:00 :-) Do zobaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ja już latam. Nie wiem czy później dam radę podjechać. LWG 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Dzieki za dzisiaj:) nie obylo sie bez przygod. Również dzięki! jakieś przygody zawsze muszą być Edytowane 30 Marca 2017 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 LWG 3 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Dzieki za dzisiaj:) nie obylo sie bez przygod.Również dzięki i do następnego :-) Edytowane 30 Marca 2017 przez Asker88 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Dzieki za dzisiaj:) nie obylo sie bez przygod. Ja też dziękuję no i sorki chłopaki za zamieszanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Jak się hołota zebrała to i przygody były Wyszalejemy się w sobotę, bo ma być ciepło to i lepiej guma złapie. Ja w tym tygodniu słabo z czasem i pogoda też mnie nie zachęcała, ale w następnym coś już pewnie polatam z hołotą 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 no ale juz tak wiecej nie zapie...y Taaa... Jasne:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 W przyszły czwartek już się nie pozwolę w dziecko wmanewrowac Live my life like I'm a beast. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Karpiu zmajstrowałeś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 raczej chodzi o opieke i sprzątenie kupek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi