Lesiu94 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Ja jechałem alejami po 18, ale że nikogo nie było to nawet nie zajeżdzałem na parking Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Pogoda za oknem nastraja optymistycznie Ale syf na asfalcie juz mniej Ps. Chyba po raz ostatni w tym roku Przewietrze koze. Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 No to jak Ty Ireczku będziesz to może i ja wpadnę... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 podrzuce Ci aku Iruś 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Kuzwa no to teraz juz musze przyjechac 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Uuu jakieś chmury nadciągają z zachodu ale może polecą dalej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 I wykrakales Bede, ale niestety wsiadam w pojazd z dachem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Wesołych i spokojnych świąt dla wszystkich🌟 Edytowane 24 Grudnia 2016 przez Seba601 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 może by tak jutro mały, fajeczkowy spocik żeby zobaczyć wasze gęby rok starsze ?? pamiętam też że 2 lata temu robiliśmy grilla jeszcze pod halą a 3 lata temu o tej porze grill był na dellu, może by tak to wskrzesić 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 pamiętam też że 2 lata temu robiliśmy grilla jeszcze pod halą Teraz nie można grillować, bo smog i władze apelujO Swoją drogą przypomniałeś mi, że miałem podjechać do Ciebie. Ehh, zarobiony jestem nie mam głowy :| 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 ale to na balkonach nie można pod sklepami można grillować 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Wpadnę. Kosmaty widzę że masz chęć na więcej fajeczek. Grilla pykniemy na kipie w nie zawodnym pojeździe zwanym Kangoo HEHE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Pogoda piękna ktoś coś dzisiaj? Wysłane z mojego AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 gdzie Ty widzisz piekna pogode? u mnie zimno i pada Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Chyba kierwa amfibia Live my life like I'm a beast. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 oj troche chmurzyi juz nie pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Hehe no pięknie jest. Tak tylko pytam czwarteczki widzę na razie zamrożone Wysłane z mojego AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Nie wiem co w tym. Miłego jazda z taką pogodę. Znaczy rozumiem mieszkających w Łodzi Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Nie wiem co w tym. Miłego jazda z taką pogodę. Znaczy rozumiem mieszkających w Łodzi Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Ale że co? Daj nr do dilera bo mocno porobiło :-) Live my life like I'm a beast. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Toż to skróty myślowe Wysłane z mojego AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Z temperaturą można sobie poradzić, ale z mokrym, to kicha jest... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 ale na fajka jak nie bedzie lało można puszką podjechać 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 pogoda nastraja, dziś pierwszy w sezonie? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ja tez moge. wlasnie ide po moto pokrecic sie i na 18 mozna podbic Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej3 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Też będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi