Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nervous Opublikowano 13 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Nie ma tak, teraz za karę musisz chodzić w takiej koszulce Edytowane 13 Października 2016 przez Nervous (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 No i mamy wzór koszulki forumowej na 2017 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Nie znam nikogo ze spotykajacych się byłem ale nie miałem śmiałości podjechać do Was. Każdy ze spotykających się był kiedyś nieznajonym a teraz to jak rodzina także następnym razem bez wstydu Dzięki za pogaduchy zmarzły mi łapki ale najważniejsze że moto przewietrzone I od razu tak jakos lepiej 3 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 co wy tym karpiem tak cały czas rzucacie zaraz mu ość w gardle stanie i naprawdę będzie musiał dużo wypić przy okazji zdrowie wasze gardło nasze pozdra leg. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Toż to taka jest rodzina że szwagier teściową dyma Każdy kiedyś zaczynał. Podbij śmiało Aha, Sebol pali LM Forwardy, tak się można wkupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piuriel Opublikowano 13 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 To jest Karpiu jakbys na spocie chciał poznać. A to jego pies jakby co 6 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 a tak karpiu wygląda jak sie bidula odwodni i zaśnie na solarium 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jak to dobrze w przerwie zajrzeć na Forum -- nie mogłem być na spocie to się uśmialem po pachy a że Święta się zbliżają to Karpiu i tak na patelni skończy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 dużo wczoraj nas nie było, ale polatać się dało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 a że Święta się zbliżają to Karpiu i tak na patelni skończy Patelnią to karpiu może przyjebać. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Patelnią to karpiu może przyjebać. Dopiero po jedzeniu 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 a na fajka pewnie wjade jak ktos bedzie stał 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 ja chyba na chwilę podskoczę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jak się uda dzieci gdzieś sprzedać to podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Postaram się wpasc na papieroska, drogi będzie bo 30 parę km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej3 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Zbieracie sie o 18 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Zbieracie sie o 18 ?Od dziś jesteś forumowiczem, że pytasz? Ja będę pewnie lekko spóźniony, ale będę! Jest fajna pogoda więc proponuję jakieś większe latanie. Cieplej jak się jeździ niż stoi! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Jak będę do pracy przejeżdżał to Wam pomacham ;-( Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Dzięki dla tych co dzisiaj przyjechali. Jak było dzisiaj widać, tak dokładniej czuć, sezon się kończy. Jak się rozjeżdżaliśmy z Błażej spod Della'a, na trzeba było zdrapać szron z kanapy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Oj zimno było, zimno.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Tez bym dzisiaj pojeździł , ale ostatnio w weekend zrobiłem traske i odstawiłem na zimowanie moto ;-)Także podsyłam pocztówkę z wypadu ;DWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 27 Października 2016 przez piorczens (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 również wpadłem an chwile, zobaczyć kto jeszcze wytrwały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Dzięki za wspólną przejażdżkę i kolację 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi