Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żona i dziecko w szpitalu więc może i ja dla odstresowania podjadę.

Opublikowano

Jak to czasowo może zejść? Wiadomo w zależności od prędkości przelotowej oczywiście :P

Opublikowano

I znowu tydzien w pracy po poludniu. 😞

Opublikowano

już od jutra o 18 ?

Wejdź Krzysiu na fb FŁM i sie dowiesz...

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

Mam w "polubionych" przeciez ale zaden post mi sie nie pokazal stad zaskoczenie :smile:

Wysłane przez gołębia pocztowego

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano
Z racji tego iż i tak większość przyjeżdża wcześniej i wcześniej robi się ciemno oficjalnie mogę ogłosić że spoty przenosimy na godzinę 18-tą :-D

Widzę, że zrobił się burdel po tym wpisie Agnieszki. Spoty się winny odbywać o 19:00 do połowy września, patrząc na ubiegłoroczne spotkania, więc oficjalnie to od 15.09 przesuniemy godzinę wstecz na 18:00, ale tak jak Aga pisała i tak przyjeżdżacie wcześniej, więc można i od 17stej stać z popcornem i colą  B)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

No to chyba za stary jestem na te gierki słowne,sorry miłego latania,no comments.

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

Opublikowano

No to chyba za stary jestem na te gierki słowne,sorry miłego latania,no comments.

Zdzisiu nie pitol, tylko wsiadaj na motocykl i dawaj na spot, a nie mi tu będziesz łzy wycierał o klawiaturę i hejtował  :decayed:   :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Dzieki ekipie, ktora poleciała Łódź, Brzeziny,Rzgów. Było super.

Pozdrawiam

Opublikowano

No ja w Brzezinach musiałem niestety na Łódź odbić ale na oranżadę za 60 gr opłacało się jechać ;)

Opublikowano (edytowane)

Rowniez dzieki ....oranzada naprawde smaczna ...a po Kruszowie najlepiej by bylo zapchac moto do domu...tak dla zdrowia

Edytowane przez Maniek224 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Dołączam się do podziękowań. Szama w Kruszowie znów mnie pokonała, ale przy następnej okazji się nie poddam :smile:

Opublikowano

I specjalne podziękowania, za dopasowanie tempa do minimotorków....

Opublikowano

I specjalne podziękowania, za dopasowanie tempa do minimotorków....

Dawałeś radę :smile:

Opublikowano

Kruszow już omijam bo później kombi nie mogę zapiac. Wpadłem przed 20 na Auchan ale już pusto było ;) Następnym razem.

Opublikowano

I dobrze i źle :blink: dobrze bo widno a gorzej bo pracuje do 17-ej i do tego z kolegą się umówiłem że na 19-ą. dla niego to pierwsze spotkanie czwartkowe. Trudno spóźnimy się  :wacko: .

Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem.

Opublikowano

Czwartkowy wypad na Wapienniki :smile: Było fajnie

flm_1474008852__wapienniki.jpg

Thx Ekipa :smile:

Opublikowano

To może jeszcze złożymy uroczyste gratulacje la kolegi, który się odważył skoczyć?

Opublikowano

jesli ten odgłos kilku jadących motocykli to Wy, to późno żeście przyjechali :biggrin:

ja już po krótkim pływanku wychodziłem z wody :biggrin:

Opublikowano

Przez Kanzas też jakieś mendy późno leciały ale tak kulturalnych kierowników jak Wy o to bym nie podejrzewał :smile:

Opublikowano

Dzięki wielkie za wspólny wypad ! :smile: Jakoś z plecaczkiem udawało się zamykać peleton :biggrin:

P.S. Widoczki extra !