Lucass Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 polatane dx O tak, polatane do następnego czwartku 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Dziekuje pozdrawiam ! Sent from a not-so-smartphone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 30 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 W czwartek udało mi się tak wykombinować, żeby chociaż przejechać tamtędy puszką jak staliście. Jechałem z córką więc kazałem jej szybę opuścić i machać przytrąbiłem, a córa miała radochę że pomachaliście - DZIĘKI ! Od przyszłego tygodnia wreszcie będę mógł znowu wsiąść na moto także do zobaczenia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Też przemknąłem obok trąbiąc moją "żółtą łodzią podwodną" na 4 kołach - jak ostatnio w czwartki na dyżur... 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dzisiaj czwartek a tu cisza. Czy ktoś dzisiaj ma zamiar w ogóle przyjechać na czwartkowy spot? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Liczę ze ja ale tak 19:20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja podjade. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Szykuje się ładna pogoda, trza by dzisiaj pyknąć jakąś fajną traskę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Spała albo tuszyn na jedzonko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja również postaram się dzisiaj podjechać 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Będę na 19. Kto chętny na jakąś trasę? 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Złośliwość rzeczy martwych. Odpadam przez awarię kierunkowskazu a nawet żonę na plecakowanie przekonałem, to zdechło... Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Ja wpadam na chwilę, bo o 20 pakuje na kipę moto do Bogdana na Bydgoszcz piątkowy. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dzisiaj czwartek a tu cisza. Czy ktoś dzisiaj ma zamiar w ogóle przyjechać na czwartkowy spot? Oooo, jak fuksik wpada to ja może też 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Złośliwość rzeczy martwych. Odpadam przez awarię kierunkowskazu Odpaść przez nie działający kierunkowskaz to jak nie zjeść w niedzielę rosołku bo za duże oka pływają. Powiedziałbym Ci co u mnie nie działa... ale nie będę ogłaszał publicznie bo Wielki Brat nie śpi. W każdym razie jeżdżę z brakiem pewnej opcji od 3 miesięcy - nie ma czasu zrobić 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Odpaść przez nie działający kierunkowskaz to jak nie zjeść w niedzielę rosołku bo za duże oka pływają. Powiedziałbym Ci co u mnie nie działa... ale nie będę ogłaszał publicznie bo Wielki Brat nie śpi. W każdym razie jeżdżę z brakiem pewnej opcji od 3 miesięcy - nie ma czasu zrobić Wolę nie kusić losu. Części zamówione, w poniedziałek będziemy wymieniać część instalacji. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ja nie miałem prawego przodu i gdy skrecalem to widziałem miny jak chcieli mnie zdjac z moto i nasypać kilka garści.Rozumiałem ich bo mnie tez to strasznie jeży 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Właśnie zacząłem się cieszyć, że moja yamaha się zatarła. Może dzięki temu nikt mnie nie "pojedzie" że nie przyjeżdżam. ;-) Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervus Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ja byłem swoim bobberkiem pierwszy raz. Fajnie, dużo pięknych maszyn. Poznałem kilka osób Mam nadzieję, że z czasem uda się pogadać/poznać jeszcze więcej. Przytłaczająca większość to sporty i turystyki. Nas było 2-3 Mam nadzieję, że więcej wolnobieżnych będzie zaglądać na spoty. Zróbcie sobie przerwę w polerowaniu chromów Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Złośliwość rzeczy martwych. Odpadam przez awarię kierunkowskazu a nawet żonę na plecakowanie przekonałem, to zdechło... Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka Mnie też sprzęt robi pod górkę, ładowanie padło bez ładowania na samym aku. zaryzykowałem i nie było źle chłopaki mnie w Łasku już musieli popchnać (DZIĘKI przy okazji), a w Kolumnie zgasł już ksenon i po S14 to już GhostRider dobrze, że jest jednokierunkowa Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 No ja odpuściłem w obawie przed zwarciem w instalacji, bo problem był nie tylko w kierunkowskazie jako takim, ale także w przewodach- w poniedziałek dłubanie, ale FŁM night omija mnie znów Na pocieszenie jutro testuję Tor Łódź, co prawda nie na moto, ale zawsze 2 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervus Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Szkoda że dopadły was kłopoty, ale rozumiem. Sam jeszcze nie tak dawno kilka ładnych weekendów spędziłem w garażu ożywiając swojego. Oby udało się ogarnąć przyczyny Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Melduje się dzisiaj o 19. Ze 2h mam na jakiś szybki przelot jak ktoś ma ochotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No dzisiaj chyba do Kamila skoczymy Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 No dzisiaj chyba do Kamila skoczymy Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Ale później do Młyna zapchać brzuszki? :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi