Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem wieczorem, do tego padał deszcz. Testowaliście kiedyś V-maxa podczas opadów? A tak poważnie, miał parę wad, za to był relatywnie tani. Na chwilę obecną przejechałem nim 1 km (słownie jeden kilometr). Po tym został rozebrany w 30% i prace ruszyły. Widelec do regeneracji, kwadratowa przednia opona do wymiany itd. Teraz wygląda tak:

03cc79973ef2f80d7fb182cda077b38b.jpg

Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-)

Opublikowano

W ten czwartek na spocie kto chętny wesprzeć Kamila będzie mógł wrzucić co łaska do puszki każda złotówka zostanie przekazana

Opublikowano

Dla zainteresowanych

Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19

Długość 135 km

https://goo.gl/maps/BkQ6m2d2yFT2

Miejscówka na jedzonko

http://wemlynie.pl/tuszyn/

ul. ul. Starościańska 1
95-080 Tuszyn

PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM

RUSZAMY O GODZ 19,30

Opublikowano

Jaka przelotowa?;)

Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jaki mniej więcej przewidywany czas podróży?

Opublikowano

Fajna traska i pogoda zapowiada się dobra, nic tylko jechać. 

Opublikowano

Wpadnę się pokazać, ale raczej w trasę nie pojadę. Nie znam jeszcze się za dobrze z moim ostatnim nabytkiem i nie chcę ryzykować awarii w trasie. Dziś prawdopodobnie się przegrzała, a na zegarze temperatura była w normie. Prawdopodobnie jest coś z pompą.

Opublikowano

Świeżaka od tego sezonu zabierzecie?  :moto:  Jedzie ktoś z Andrespola?

Konrad - Michał
Opublikowano

Jeżeli się uda to w końcu i ja zajrzę, także szykować piwko dla starego wyjadacza :biggrin: hehehehhe

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Opublikowano (edytowane)

Świeżaka od tego sezonu zabierzecie? :moto: Jedzie ktoś z Andrespola?

A w czym ma być problem?? Każdy był kiedyś swiezakiem. Przyjedz pokaż się i jeździj. Pamiętaj grupa to grupa bez wariacji.

Edytowane przez Buziak (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Tylko pamietaj o kwiatach dla prezesa, ktos mu przekaze :biggrin:

Wysłane przez gołębia pocztowego

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Prezes lubi bukiety 0,5 albo 0,7 L  :decayed:

Ja będę jechał z Andrzejowa ale najprawdopodobniej dopiero koło 19.00

Opublikowano

W Łasku po drodze będzie fajna imoreza, ogólnopolski zlot buggy z naszym kolegą lukaszem, który w ubiegłym roku zdobył pierwsze miejsce, możnaby zrobić mały przystanek. To jest zaraz za stacja benzynowa.

Opublikowano

Do zobaczenia :-) Wylatuję z Janowa ok 18.30. Jak widzę pewnie na trasie nie będę sam :smile:

Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak

Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/

Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647

Opublikowano

No i d*pa. Moto klękło. Innym razem.

Opublikowano

Dzięki wszystkim dzisiejszym darczyńcom kto nie zdążył za tydzień też będę , niestety obowiązki członkowskie sprawiły że musiałam wcześniej odjechać ,a wszystko po to abyście na FŁM NAJT dobrze się bawili ,więc do zobaczenia w następny czwartek . Jeżeli coś to piszcie na pw.

Opublikowano

A w czym ma być problem?? Każdy był kiedyś swiezakiem. Przyjedz pokaż się i jeździj. Pamiętaj grupa to grupa bez wariacji.

Buziak, z której części Olechowa jesteś? Ja też pochodzę z OCW. Może się znamy ;)

Opublikowano

W najbliższy czwartek będzie plakat który przygotował kolega Krzysztof rst 1000 i mam nadzieję że przyjedzie dużo osób aby podpisać się na nim,a potem ma być przekazany Kamilowi.

Opublikowano

kasy troche mało mam nadzieję że dziś jeszcze dorzucicie i będzie plakat do podpisu :smile:

Krzysiek rst1000
Opublikowano

kasy troche mało mam nadzieję że dziś jeszcze dorzucicie i będzie plakat do podpisu :smile:

Przyjadę po 18.30. Mazak jest, tylko może jakaś tektura al'a stół by się przydała. Albo dach samochodu.

large.593303dbf0906_NapisthebeginerR.jpg.d8326e9181116ec3f6b8722b716ec5c8.jpg

Opublikowano

Coś tam się wrzuci. Muszę rozciąć świnkę i wygrzebać kilka zł :smile:

Opublikowano

Niestety praca dzisjaj. 😞

Opublikowano

Niestety praca dzisjaj.

U mnie to samo. Ale w niedzielę to latam do samej nocy.

Opublikowano

Polatane. Dzięki Panowie za miłe towarzystwo ;) Zdecydowanie to jest to. I ta swieżonka "we młynie" masaaaaaaa!