piorczens Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 No właśnie ja z dąbrowy w stronę auchana patrząc po lewo ciemno po prawej jasno ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 No właśnie ja z dąbrowy w stronę auchana patrząc po lewo ciemno po prawej jasno ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Poczekaj jeszcze chwile, i zaraz u Ciebie będzie ciemno xD 1 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dziś znów nie da rady, ale za to już ogarnąłem transport i w ciągu tygodnia GSF trafia na remont Może nawet jakie foto-story będzie 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Andrespol leje zdążyłem z Della wrócić :moto: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zycze bezpiecznego powrotu do domu uczestnikom czwarkowego spotu:) 1 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Kto śmierdział ten teraz pachnie sądząc po deszczu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Kto zamawiał pogodę ? Było fajnie, lecz wilgotno ;] Teraz tylko wygrany mecz Polski i dzień zaliczony w 100 % ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Było fajnie i mokro Ale w końcu deszcz musiał mnie dopaść, więc nie ma co narzekać. Dzięki wszystkim za spotkanie :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Dla zainteresowanych Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19 Długość 85,1 km https://goo.gl/maps/BTreehxneBL2 Miejscówa na jedzonko http://www.strzelna.pl/index.php KARCZMA STRZELNAStrzelna 21 A95-047 Jeżów PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM RUSZAMY O GODZ 19,30 Edytowane 5 Lipca 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Powiem tak, pogodo pozwól żyć. Mam nadzieję, że będzie w miarę ładnie. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nasi drodzy motocykliści, Dziś otrzymamy kolejną partię ulotek z zaproszeniem na 5 urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów i przywieziemy na czwartkowy spot. Ulotek będzie 1000 sztuk, co oznaczałoby, że rozwożenie ich zajmie nam trochę czasu i My jako Organizatorzy imprezy potrzebujemy Waszej pomocy w dystrybucji. 1. Kto dziś może przyjechać na motocyklu i zabrać plecak (na ulotki), a potem przejechać się po wyznaczonych dzielnicach niech tak uczyni. 2. Kto nie może motocyklem, ale może przyjechać samochodem niech tak zrobi. Takim też damy ulotki do rozwiezienia. 3. Jeśli będzie ogromne zainteresowanie Waszą pomocą, podzielimy się na mniejsze grupki lub połowa z Was po prostu nie będzie się zajmowała dystrybucją z braku chęci i nikt pretensji mieć nie będzie 7 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Witam , dzisiaj start dell czy auchan ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Spoty czwartkowe są na parkingu auchan, teoretycznie od 19:00 , praktycznie powoli ludzie zbierają się od 18:00 - 18:30 jak kończą pracę 2 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Dzieki za szybka odpowiedz będę napewno . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ulotki zostawione w Czarnym Stawie pod Aleksandrowem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki wszystkim za pomoc z ulotkami :-) Edytowane 8 Lipca 2016 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Fit Fabric Andrespol ulotki zostawione 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ulotki rozdane w Selgrosie na Rokicińskiej, w Bricomanie na Przybyszewskiego i obok w Carrefourze. Szkoda, że tak szybko skończyły się nam ulotki (bo pomagał mi Błażej) bo pewnie rozdalibyśmy ich ze dwa razy więcej. Na przyszły rok warto by może zacząć ta akcję z tydzień wcześniej? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Pisałem z kamilem, można już do niego lzaglądać. Może ktoś po spocie będzie chciał go odwiedzić to można podjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ktos dzisiaj "ryzykuje" ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja niestety jeszcze nie złożyłem swojego nowego nabytku. Będę za tydzień. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ktos dzisiaj "ryzykuje" ? w sensie ze "deszcz" ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja wpadnę na fajka 4oo Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja niestety jeszcze nie złożyłem swojego nowego nabytku. Będę za tydzień. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) Co Ty puzzle kupiłeś czy moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Co Ty puzzle kupiłeś czy moto?Moto, tyle ze w IKEA Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi