Thebestof78 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 filmik z Waszego startu u mnie na fb to ja poproszę linka do Ciebie na fb zaproszenie już masz na jazdę w Twoich okolicach to ja w jakiś wolny weekend jak najbardziej się piszę 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
BobeQ Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Dzięki za wspólne latanko I do następnego Jakby ktoś jednak mógł wrzucić ten filmik z naszego startu tutaj, to byłbym wdzięczny Edytowane 13 Marca 2014 przez BobeQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
mundurowy88 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 zaproszenie już masz na jazdę w Twoich okolicach to ja w jakiś wolny weekend jak najbardziej się piszę zapraszam a w okolicach jest bardzo fajna karczma z dobrym jedzonkiem 1 Cytuj
jaquzie Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Bardzo fajne spoty i oczywiście extra ludziska. Mam nadzieję że uda się częściej wyrwać z natłoku obowiąków.Nie wiem dlaczego ale najbardziej w pamięć Aidek mi zapadł o, to kolega widzę mnie odprowadzał do ronda broniewskiego podziękował za przejazd. ps. miny kolegów niebieskich na skrzyżowaniu bez świateł były bezcenne, gdy najpierw usłyszeli, a potem zobaczyli jak zwalniamy w końcu grzeczni motocykliści Edytowane 13 Marca 2014 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
kulka Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 od misiaków jak najdalej ! a filmik sam bym z chęcią obejrzał Przepraszam że bez kwiatów dla Suchego ale spieszyłem się żeby z Łasku dojechać ! teraz wiem dlaczego ma taką ksywę 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Czwartkowe spotkania pod samolotem to pikuś, musicie częściej z nami jeździć do ostatniego przystanku, tam już nie ma limitów i gęba się śmieje od ucha do ucha. Ekipa z Mac'a zniszczyła mój światopogląd 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
BobeQ Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 A my czekaliśmy na Was na dellu 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
Suchy-wolk Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 A my czekaliśmy na Was na dellu następnym razem zapisać sobie numer do mnie i pytać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
LUBIANY Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Fajnie było ale się szybko skończyło 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Super wypadzik śmiechu na koniec co nie miara .Pani w Mc Donald s miała kilka lodów do zrobienia.No i ten tekst po co kobieta ma czoło 3 Cytuj
kosmaty Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 a ja tam bym jeszcze potargał jakąś pande 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Raq Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 a ja tam bym jeszcze potargał jakąś pande było fajnie dzieki ekipie z MC, pozdr km/h 1 Cytuj
Konrad - Michał Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Hahah ja już więcej z Fixman'em nie wchodzę do Maca Hahaha Dzięki bardzo za przemiłe (jak zawsze) latanko i dużą dawkę dobrego humoru Do następnego! 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
fixman Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Ja tam nie chce już lodów od tamtej pani z MC 1 Cytuj
tomahouk Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Ja tam nie chce już lodów od tamtej pani z MC Bo czoła nie było widać taką miała grzywę. 1 Cytuj
s2nter Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2014 A ja dotarłem dosłownie dwie minuty po Waszym odjeździe Wróciłem do Strykowa i tam czekałem nad zalewem. Na szczęście spotkałem małą ekipę i sobie urządziliśmy mini spot Polecieliśmy na Dell'a ale było pusto. 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
Bulba Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dzis/europa,polska,lodz,9205.html Na Dellu bedzie pewnie tloczno. Ale piatek to juz poprostu wymiata. Edytowane 18 Marca 2014 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
BobeQ Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 Jakaś trasa na ten czwartek się szykuje? Czy tylko postać i pogadać? 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
Kapsel Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Tylko nie za byża bo niemam za dużo paliwa 0 Cytuj
kulka Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 u coś widzę że na ten czwartek nie ma entuzjazmu . niestety ja pewnie odpadam bo traska puszką mi się trafiła 360 km. ale jak pogoda dopisze następny czwartek jestem. Miłego latania 0 Cytuj
BobeQ Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Jeśli prognozy o ładnej pogodzie się jutro sprawdzą to ja na pewno zawitał 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja
Sobek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Jestem ok 17;20-30;) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!!
mundurowy88 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 jak się wyrobie ze złożeniem moto w całość to obowiązkowo jestem a jakiś plan na jutro ? 0 Cytuj
Konrad - Michał Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Jak pogoda będzie sprzyjała to również zawitam ok. 17 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
JaRoD Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Skoro ostatnia trasa 60 km była dla wszystkich za krótka to może coś pod 120 km ?trasa nr 6.http://tinyurl.com/trasa-6 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Rekomendowane odpowiedzi