karpiu Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jeziorsko to masakra jeśli chodzi o robale. Motul do kasków i wizjerów działa cuda jakby co :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ostatnio mam problemy z wyjściem z pracy o czasie. Bardzo żałuję, że się spóźniłem. Widzę, że sporo mnie ominęło :-( Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jeziorsko to masakra jeśli chodzi o robale. Motul do kasków i wizjerów działa cuda jakby co :-) dzięki za podpowiedź z motulem - rewelacja - kask uratowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 ja mam 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 dzięki za podpowiedź z motulem - rewelacja - kask uratowany Nie ma sprawy. Mój Arai wyłapuje muchy jak lep - taki środek jest używany co jazdę :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja póki co używam płynu do mycia szyb. Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja używam chusteczek wilgotnych i jest super. Tyle owadów co jedną trasą na Jeziorsko załapaliśmy,to ja przez 20 lat nie miałem puszką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbek Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ja póki co używam płynu do mycia szyb. Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D Nie używaj płynu do szyb, bo powichruje Ci wizjer - jest zbyt agresywny dla tworzywa. Jeśli nie chcesz rzucać się na dedykowany środek, to przykładaj na kilka minut zwilżone chusteczki i też powinny dać radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Super wypadzik na Jeziorsko,super ekipa.Do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ktoś wybiera się dzisjaj na spocik? A może przygotowuje się do meczu? ☺ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Moto się "tjuninguje" ale podlecę na chwilę puszką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Znowu nie mam dziś czasu :/ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 jak Bóg da to dziś na 19 na spocik, a jak ześle więcej łask to szczęśliwy powrót do domu mocno po północy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 jak Bóg da to dziś na 19 na spocik, a jak ześle więcej łask to szczęśliwy powrót do domu mocno po północy o 21 jest mecz!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 ja może podjadę.. jak mi ciuchy po wczorajszym wyschły 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 No na meczyk wypadało by zdąrzyć na 21.00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jezdze dzisiaj od 16 Gdzie Cię znajdę o tej 16? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 o 21 jest mecz!!!! obejrzę w trakcie jazdy... albo w jakimś przydrożnym przybytku z innymi fanami. A jakby się okazało, że kibicują przeciwnikowi to będę miał pod ręką kask i ochraniacze - same plusy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glosus Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Może i ja dzisiaj po raz pierwszy podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 W Aleksandrowie jest strefa kibica 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 zatem przybywaj o to może do Aleksandrowa podjedziemy. Trochę daleko ale jak się dociśnie to na 21 z lekkim poślizgiem powinniśmy dotrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 W PORCIE jest strefa kibica. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Może i ja podjadę ...ale pewności nie mam a na 21 na meczyk będę walił do domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Trochę daleko ale jak się dociśnie to na 21 z lekkim poślizgiem powinniśmy dotrzeć daleko? o.O żebyście się spóźnili to byś musiał wyjechać chyba dobrze po 20:30 całe 15 km z pod Auchan? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 daleko? o.O żebyście się spóźnili to byś musiał wyjechać chyba dobrze po 20:30 całe 15 km z pod Auchan? dla wyjaśnienia (choć wydawałoby sie że nie będzie potrzebne) - to był oczywiście żarcik z tą odległością 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi