Bilu79 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Niestety wieczór w pracy 😞 Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Bilu79 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 moze i ja podbije po raz pierwszy nie myśl tylko "podbijaj" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Niestety wieczór w pracy U mnie tak samo ale od 21-22 także podjadę na chwile ale niestety na trasę już nie mam czasu no chyba że młyn w Tuszynie .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 U mnie tak samo ale od 21-22 także podjadę na chwile ale niestety na trasę już nie mam czasu no chyba że młyn w Tuszynie .. i to mi sie podoba :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 ja do 22:00 kibluje w pracy ale na moto 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ja dziś też podjadę pierwszy raz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wy tam się grzejecie w słońcu a w Auchan taka sytuacja.. all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zle ze co? Plytki zle dobrane? Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 No właśnie. Po co te 4 czarne w środku? all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ok. Wiem, że się spóźniłem, ale nie dałem rady wcześniej dojechać. Gdzie Wy wszyscy się schowaliście? Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) Kręcę się pod Achuan od ok 19.45 i ani widu, ani - co gorsza słychu. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wal na della albo kruszow:))) Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzięki za info, ale już wypiłem pół piwa, a pod tym względem jestem bezwzględny i nie da rady. Następną razą. Pozdro i szerokości. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Niestety wieczór w pracy Ale widzisz w odwiedziny przyjechaliśmy żeby Ci smutno nie było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żooraf Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzięki za spotkanie i latanie. Miała być krótka i przyjemna trasa, a tu się 160 km pojawiło ;-) Teraz tylko posprzątać robale i czekać do kolejnego czwartku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ale widzisz w odwiedziny przyjechaliśmy żeby Ci smutno nie było No dzięki. Można na was liczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Spocik udany, jeziorsko zaliczone ;] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 U mnie jak zawsze wszystkie zmiany "last minute" i okazało się, że robota musi poczekać . Także dzięki za przelot na Jeziorsko (my wylądowaliśmy na tamie) i super towarzystwo przy stole w "Czarnym Stawie" . Pozdrowienia dla "lotnego patrolu" czyli ekipy "Szewca" która śmigała obok nas i w jedną i w drugą stronę. Ogólnie kolejny fajny udany wieczór - DZIĘKI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzięki za latanko coś mnie słabo widać na tej focie ale też mam robactwo do wyczyszczenia do następnego... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kabzior Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Słyszałem ok 21.30 chyba ryk silników w kanzasie i pierwsze co powiedziałem do żony, że chyba FŁM wraca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ja jeszcze po 22 na dellu słyszałem;d Niestety mnie nie było, ale jak jechałem puszką to widziałem, że było trochę ludu;d Za tydzień już się pojawie, w końcu na nowym moto;ddd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Musze w końcu podjechać kiedyś na tego sławnego Della all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dzięki za wypad nad Jeziorsko oraz towarzystwo w Czarnym Stawie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dzięki za latanko coś mnie słabo widać na tej focie ale też mam robactwo do wyczyszczenia do następnego... A byłeś tam z nami??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Spocik udany, jeziorsko zaliczone ;] latanko zaje...fajne. Ekipa jeszcze fajniejsza. Tomku zwracam honor - rzeczywiście wczoraj było ponad 150 km nakręcone Dziś jeszcze tylko trzeba wpaść do castoramy po szpachelkę do zdzierania robali z kasku Dzięki wszystkim obecnym za wczoraj i do następnego. Pozddrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi