Sebol Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Była chwila i dobre pogawędki:) pogoda nie specjalnie nas rospieściła,ale nie bylo najgorzej:) Do nastepnego ,fajnie było sie wspolnie pośmiać Edytowane 2 Czerwca 2016 przez sebol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 E tam , ja dzis 120 km zrobiłem :P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Kurcze musialem puszkę z pod pracy przytargać i dla tego na spocie nią byłem.Moze gdybym motkiem poleciał to ny inaczej sprawy sie potoczyły,a tak przyjechalem na kwadrat i od razu zona dala mi zajęcie ech 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zanim się ogarnąłem było dobrze po 20. Następny razem na pewno nie odpuszczę. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 A ja widziałem Was tylko przez chwilę jak wchodziłem z zona na zakupy do Oszona... Smuteczek ( all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Było przyjemnie posłuchać ciekawych rozmów i zobaczyć w realu ludzi których zna się tylko z nicków. Na pewno będę się czasami pokazywał do końca trwania czasu letniego (19:00). Kurcze musialem puszkę z pod pracy przytargać i dla tego na spocie nią byłem. Może gdybym motkiem poleciał to ny inaczej sprawy się potoczyły,a tak przyjechałem na kwadrat i od razu zona dala mi zajęcie ech Mi "zajęcia" same wchodzą na kolana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Moto przewietrzone po dłuższej przerwie było miło KFC zaliczone 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Moto przewietrzone po dłuższej przerwie było miło KFC zaliczoneDo KFC to nie trzeba nawet moto ze stopki zdejmować all right partner, keep on rollin' baby! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 latania nie było, ale spotkać zacnych ludzi zawsze miło - wpadłem tylko na chwilkę od 18:55 do 20:38 jak zwykle było super. pozdrawiam wszystkich napotkanych mam nadzieję, że w przyszły czwartek to już jak Bóg przykazał przybędę na moto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Wiem że będę się powtarzał ale zapytam... Czy jest szansa, że na miejsce czwartkowych spotkań powróci Central? https://www.google.pl/maps/@51.7596805,19.458437,3a,75y,78.9h,93.58t/data=!3m6!1e1!3m4!1sa7CHl5KWyJMShzxfUQ_sqA!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Ostatnim razem jak poruszaliśmy ten temat była mowa o rozpoczynającej się budowie. Faktycznie już rozpoczęto jakieś prace przy budowie nowego hotelu który ma tam powstać. Jednakże plac budowy znajduje się z drugiej strony a dawne miejsce spotkań zostało wyłożone kostką i stoi puste i nic tam się nie dzieje. Powracam do tego tematu ponieważ uważam że to miejsce miało(mam nadzieje że wciąż ma ) swój klimat, dlatego cieszyłbym sie z możliwości jaką była by organizacja czwartkowych spotów w tamtym miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Już o to pytałem kiedyś, i niby tam mieli remontować kostkę. Ale miesiące mijają i nic się nie dzieje, więc nie wiem w czym problem by tam wrócić... 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Tam chyba jest mniej miejsca, mogloby byc ciezko sie pomiescic w srodku sezonu gdzie taka ilosc maszyn przyjezdza (moge sie mylic, sprostujcie jak cos ) Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomahouk Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Cały czas monitorujemy sprawę jak się da i będzie zgoda wtedy tam wrócimy.Na tą chwilę tematu nie ma i spotkania do końca sezonu będą odbywać się pod AUCHAN. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 A można wiedzieć na czyją zgodę czekamy i czy wcześniej ją mieliśmy Bo chyba na AUCHAN jakiejś oficjalnej zgody także nie mamy... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Bo chyba na AUCHAN jakiejś oficjalnej zgody także nie mamy... no i tu sie mylisz bo osobiście wysyłałem pismo do biura Auchan fakt jest taki że 6 lat temu już było ciasno pod centralem a teraz jest to praktycznie nie możliwe pomieścić wszystkich, co do zgody to chyba fajnie by bylo taką mieć od władz miasta skoro stajemy na świeżo wyremontowanej kostce i na miejscu do parkowania nie przeznaczonym prawda ? chyba że chcesz bulić co czwartek bo takie mają prawo 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Kosmaty, chyba nie byłeś tam jeszcze w tym roku, kostka nie była tam wymieniana (po budowie jest tak piękna jak) i aktualnie na całym tym miejscu aż do piotrkowskiej stają auta. A nawet jakby była wymieniona, to za co mielibyśmy płacić, o jakim konkretnie prawie piszesz ? Lepiej powiedzcie o co chodzi a nie jakieś ściemy i podchody... Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Mario (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Bulić pewnie mandat za parkowanie w miejscu do tego nie przeznaczonym. all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Remont pod Centralem 2, Urzędem Marszałkowskim zacznie się realnie w połowie września. Obecnie rozpisany jest kolejny przetarg. Prace mają być wykonane do końca listopada. Projekt nie przewiduje tam żadnego placu. Ma być trawnik i dużo zieleni. Obecnie to też za bardzo nie ma tam jak wjechać - stoi przy Piotrkowskiej stacja roweru publicznego. Edytowane 7 Czerwca 2016 przez Spons78 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Dziękuję za konstruktywne wyjaśnienie ps. teraz od strony parkingu wszyscy wjeżdżają autami, nie ma potrzeby od Piotrkowskiej, ale faktycznie na 2-3 miesiące to nie ma sensu, chyba że przetarg przeciągnie się... kilka lat 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 To już kolejny przetarg. Następnego raczej nie bedzie. Kasa w budżecie na remont jest. Po remoncie bedzie tam naprawdę ładnie. Dużo zieleni, a pod samym Urzędem Marszałkowskim miejsca postojowe dla moto. Na spoty lepszy jest duży plac, z dobrym dojazdem. Mnie pod Auchan się podoba, ale jak koledzy znajdą lepsze miejsce - też super . Ważne, aby się wszystkim podobało. 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Wszystkim i tak nie do godzisz. Oby tylko można było legalnie stanąć 😉 Wysłane z mojego RAINBOW JAM przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 i jak tam Koledzy? dziś przybywamy na naszych ognistych rumakach, czy jak tydzień temu w większości furami, co by nie zmoknąć? mój telefon uparcie twierdzi, że wieczorem ma nie padać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 a jak będize to z cukru jesteś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 z cukru nie, ale przyjemniej jest jak nie leci za kołnierz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 moze i ja podbije po raz pierwszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi