AbbadoN Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Ha!! Chyba nawet padło -gdzie jest karpi? Kwatera główna Dzięki Padlo, padlo :-) I ja dziekuje za latanie :-) I przede wszystkim za coffee! :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 dziś byli tylko twardziele, którzy nie odpuścili spotu nawet z uwagi na długi łikend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Również dzięki za wczorajsze latanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PięknyMarian Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ha!! Chyba nawet padło -gdzie jest karpi? Kwatera główna Dzięki Polecam sie! i rownież dziekuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Trochę się spóźniłem, widziałem ładną grupę lecącą w stronę obywatelki Chwilkę postałem i na 2 maszynki małą rundkę zrobiliśmy, później dołączyła 3 i finał był na Dell'u Dzięki za wietrzenie, do następnego! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Bardzo mi przykro, że jednak nie dałem rady Ale żeby nie było, że jakaś frajernia, to kwiaty dla Prezesa miałem przygotowane Co do buziaków, to nie jestem aż tak nowoczesny. Całe szczęście Prezes chyba teżPozdrawiamMoże następnym razem się uda Edytowane 27 Maja 2016 przez hubert (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 No takie kwiatki, to Prezes powinien przyjąć! Nawet, jak ich na codzień nie przyjmuje! Urocze! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Bardzo mi przykro, że jednak nie dałem rady Ale żeby nie było, że jakaś frajernia, to kwiaty dla Prezesa miałem przygotowane Co do buziaków, to nie jestem aż tak nowoczesny. Całe szczęście Prezes chyba też Pozdrawiam Może następnym razem się uda Chłop tak się napracował, no to jak Prezes odmówi to popełni grzech normalnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Buziak Opublikowano 30 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Przypominamy że od Czerwca godzina spotkania jest przesunięta na 19:00. Do zobaczenia w Czwartek Miejsce jest nadal to samo , czyli parking Auchan na Al.Jana Pawła II Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Mam nadzieje ze dziś wieczorem pogoda dopisze. Do zobaczenia o 19.00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jak tam? Będzie dziś padać czy nie ? 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Oprzyjcie sprawę o bufet, a załatwię ładną pogodę ;-) Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jak tam? Będzie dziś padać czy nie ? Chyba jednak będzie. Nawet już pada 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dzieje się Może do 19 przejdzie all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja już wracając z pracy zmoklam wiec teraz się suszę i nie wiem czy dotrę :-o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Oprzyjcie sprawę o bufet, a załatwię ładną pogodę ;-) Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) Ale załatwiłeś pogodę,niech Cię gęś kopnie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Bo ja cały czas czekam. Jakoś nikt się nie kwapi, a pić się chce. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dobra ja będę, jestem już na moto dziś już nie powinno padać Dobra ja będę, jestem już na moto dziś już nie powinno padać 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja też może wpadne trochę pogadać, ale puszką bo już nie mam innego wyboru;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 u mnie właśnie luneło więc nie ruszam się z domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja zaryzykuję i pojawię się pierwszy raz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dopiero z pracy jadę. Chyba sobie odpuszczę :-( Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dzięki Do zobaczenia (w moim przypadku najwcześniej 16 lub 23) 1 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Był i podziwiał 5,7 HEMI ' :riding: :riding: '' ' ' 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dzięki za spot, objazdu nie było ale chociaż się chwile pogadało ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi