chylon Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Jak ktoś chętny na kawkę to zapraszam na kościuszki 3 jestem do 20.00 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Chylon . A wczoraj koło 21 Łututut było pod twoim blokiem Słyszałeś ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Pozdrowienia dla ekipy z wypadu do Kleszczowa. Było rewelacyjnie, choć chłodnawo. Musimy to powtórzyć, choć cel może być inny. Dzięki za ciepłe przyjęcie i jeszcze raz podro. P.S. Jeśli moglibyście się opisać, który jest w którym miejscu fotki, było by miło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Pozdrowienia dla ekipy z wypadu do Kleszczowa. Było rewelacyjnie, choć chłodnawo. Musimy to powtórzyć, choć cel może być inny. Dzięki za ciepłe przyjęcie i jeszcze raz podro. P.S. Jeśli moglibyście się opisać, który jest w którym miejscu fotki, było by miło. Następnym razem jadę z Wami!! 😀 Edytowane 20 Maja 2016 przez Karolina (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Następnym razem jadę z Wami!! Miło mi to słyszeć. Ja przyjechałem pierwszy raz na spot od wieeeeelu lat i taka heca mnie spotkała. W takim razie do zobaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 ja odkrecam dekiel w gpxie ( w niebieskiej kurtce) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Pozdrowienia dla ekipy z wypadu do Kleszczowa. Było rewelacyjnie, choć chłodnawo. Musimy to powtórzyć, choć cel może być inny. Dzięki za ciepłe przyjęcie i jeszcze raz podro. P.S. Jeśli moglibyście się opisać, który jest w którym miejscu fotki, było by miło. Było faajnie, ale przy przejazdach przez lasy dosyć rześko ;] Propozycja potrzymania grzanej manety nadal aktualna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Następnym razem jadę z Wami!! Zapraszamy "Karole" do wspólnego latania!!!!.Co do grzanych manetek zajefajna sprawa,trzeba założyć.Mam nadzieje ze w czwartek sie spotykamy tylko godzina może wcześniejsza bo święto jest????? Edytowane 21 Maja 2016 przez trafic (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Nie jestem pewien, czy dam radę w ten czwartek. Istnieje ryzyko, że będę musiał iść do pracy. Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jak wyżej. Jeśli to Boże Ciało to może np 15? all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Fajnie fajnie, będę jak będzie spocik ;-) z Nokii 3310 2 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Najpierw do mamy na Jej swięto,a potem oszołom!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Czyli procedura sprowadzania deszczu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ja nie muszę myć, żeby sprowadzić deszcz. Wystarczy, że o tym pomyślę. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ja nie muszę myć, żeby sprowadzić deszcz. Wystarczy, że o tym pomyślę. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) To może nie myśl o nim w najbliższym czasie Wysłane za pomocą palcy u stopy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 To może nie myśl o nim w najbliższym czasie Wysłane za pomocą palcy u stopy. Tak przynajmiej do października!!! Wysłane za pomocą myśli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 e tam, do października, co się bedziemy ograniczać, cały rok niech sobie tak będzie i tyle ależ Wam będę zazdrościł, wszyscy na "moturach" a ja w pracy :/ ehhh Wysłane za pomocą... nie chcecie wiedzieć czego. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Jak narazie pogoda ma być idealna na latanie. 25°C i bez deszczu, oby tak zostało. أرسلت بواسطة مذكرة المجرة 4 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Witam Chcielibyśmy pojawić się po raz pierwszy na spocie. Proszę o potwierdzenie godziny. Czy mam przygotowywać Niunię na 15.00, czy tez po staremu. Czy jako wkupne wystarczy błysk w oku i banan? Pzdr 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Cos tam na miescie gadali o kwiatach dla Suchego 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Witam Chcielibyśmy pojawić się po raz pierwszy na spocie. Proszę o potwierdzenie godziny. Czy mam przygotowywać Niunię na 15.00, czy tez po staremu. Czy jako wkupne wystarczy błysk w oku i banan? Pzdr Na godz 15 możesz niunie przygotować a spot jest o godz 18 http://motocykle-lodz.pl/topic/6076-czwartkowe-spotkania/?p=134116Co do wkupnego Bulba dobrze gada jakby nie było Suchego to udaj się do jego zastępcy tzn Tomek Kosmaty Edytowane 25 Maja 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Dokładnie. Bukiet tulipanów i jedna róża. Też musiałem kwiaty przynieść za pierwszym razem 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpiu Opublikowano 25 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Aaa tam. Mi się upiekło. Tylko w zamian później kazali mi wpłacić 1000 zł na Stowarzyszenie żebym mógł podawać im rękę przy wszystkich all right partner, keep on rollin' baby! Edytowane 25 Maja 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 I tak są w porządku, bo rozkładają na raty😉😂 Wysłane z mojego RAINBOW JAM przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Na godz 15 możesz niunie przygotować a spot jest o godz 18 http://motocykle-lodz.pl/topic/6076-czwartkowe-spotkania/?p=134116Co do wkupnego Bulba dobrze gada jakby nie było Suchego to udaj się do jego zastępcy tzn Tomek Kosmaty Może jednak wcześniej byśmy się spotkali,jest święto.ja tam będę latał wcześniej,jak coś to pisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi