karpiu Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Pogoda się wyklarowała wiec i reprezentacja Kanzasu będzie all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 @Aidekk, dziś niestety mnie nie będzie Praca. I dzięki za wczorajsze spotkanie! 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jak się nie zawstydzę to też zajrzę 😉 Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Wbijaj śmiało Dzisiaj wyjątkowo przed wyjazdem nie poleruję skórki! Świeci się od zeszłego tygodnia all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jak się nie zawstydzę to też zajrzę Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Jeżeli nie chcesz się zawstydzić to przyjedź o 17:30.bedziesz jedną z pierwszych.jak coś to mogę z Tobą podjechać.Bede na BP Rzgowskiej ok 17:15_17:30. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 ....a czego tu się wstydzić...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Może ma sakwy przykurzone? Albo taki z Niej wstydzioszek all right partner, keep on rollin' baby! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Do zobaczenia na spocie.☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Może ma sakwy przykurzone? Albo taki z Niej wstydzioszek all right partner, keep on rollin' baby! Nie mam sakw... więc raczej to drugie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ja dziś odpadam praca do 18.00 a potem do domku 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jak się uda z czasem, to dziś może Wam przedstawię moją plecaczkową, a za chwilę żonę (taka dobra istota, co mimo obawy przed moim powrotem na moto, nie robi problemów) Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jak się uda z czasem, to dziś może Wam przedstawię moją plecaczkową, a za chwilę żonę Jak nie zapomnę to złożę jej kondolencje! Oczywiście będę! 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 A czy ktoś z Łasku się dzisiaj wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Będzie ktoś bandziorem 600 03-04 ? Sprawa jest all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karolina Opublikowano 19 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Dzięki wszystkim za spotkanie i ciepłe przyjęcie :-) P. S. Już się nie wstydzę :-D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Dzięki wszystkim za spotkanie i ciepłe przyjęcie :-) P. S. Już się nie wstydzę :-D Prawidłowo Mila babka z Ciebie i fajna maszyna all right partner, keep on rollin' baby! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Dzięki Kamila natomiast jeszcze raz dziękuje za kondolencje- szczególnie Aidkowi (za rady wysokiego ubezpieczenia mnie- bo się przyda) 3 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Dzięki wszystkim za spotkanie i ciepłe przyjęcie :-) Spoko Kasia, miło było Cię poznać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Kurcze zebranie w szkole mnie przytrzymalo i dupka zbita ,brakło czasu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Było sympatycznie xD Szkoda tylko ze nie na 2oo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Małe spóźnienie lecz zdążyliśmy na chwile zajrzeć i podlecieć do kruszowa z małą ekipą - dziękuję Wszystkim Do zobaczenia za tydzień (lub szybciej) - oby jak najczęściej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Było miło, a później rekreacyjna przejażdżka na 3 maszynki a powrót na 4 .... milusio. Zakończenie na delku i znowu znajome mordki P.S. wieczorna jazda rolkarzy i blokada skrzyżowania Jana Pawła i Obywatelskiej - totalne zaskoczenie i bezcenny widok Edytowane 20 Maja 2016 przez Jonek (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Ja też ślicznie dziękuję ekipie za miłą, grzeczna i turystyczną jazdę wioskami na Kruszów a w szczególności tym, którzy dali radę 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Ja też chciałem podziękować i mam nadzieję że za tydzień nie będę musiał już nic załatwiać i polatam z Wami trochę dłużej Wysłane z mojego D2203 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi