AgaJaga Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 dajcie spokój z kwiatami bo się prezes wk***i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie no nie wytrzymam Jadę dziś do pracy na 7:30 i będę błagał szefa, żeby mnie o 16:00 wypuścił Może ktoś mnie wspomoże w razie czego telefonem do szefa? 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Widzę, że na dziś zbiera się dobra ekipa Doskonale 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Widzę, że na dziś zbiera się dobra ekipaTeż zawitam, tylko żeby nie było jak w niedziele że więcej stoimy niż latamy - trasa ustalona więc tak lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 dajcie spokój z kwiatami bo się prezes wk***i Puszczę focha, wyłączę forum i się skończy Ja przyjmuje tylko flaszki - kwiaty możecie dać Swoim kobietom 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Fistaszki ? 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Szczęśliwi Ci, którzy w porze wycieczki nie mają żadnych obowiązków i mogą sobie pojeździć o tej porze. Mam nadzieje, że wraz z upływem czasu/miesięcy wypady będą organizowane w porach późniejszych, tak jak w roku ubiegłym . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Będą jak zwykle o 19 niech się pogoda wyklaruje na dobre aby wieczory były ciepłe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Szczęśliwi Ci, którzy w porze wycieczki nie mają żadnych obowiązków i mogą sobie pojeździć o tej porze. Obowiązki są, ale to kwestia priorytetów. 2 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Obowiązki są, ale to kwestia priorytetów. Zawsze to powtarzam Choć u mnie nie zawsze motocykl wygrywa z przyczyn ode mnie niezależnych, ale dziś nie odpuszczę. Wypada przynajmniej na początku i chociaż z raz na końcu sezonu się pojawić 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 leci ktoś z z okolic Łęczycy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 pędzę dowas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 miło było Was spotkać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Pozazdrościć, niech no tylko przyprowadze jajeczko 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Miło że coraz nas więcej Mam nadzieję że wszyscy dotarli do domków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 filmik z Waszego startu u mnie na fb nie wiem jak go tu wrzucić 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutToDie Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Bardzo fajnie. Przejeżdzałem zaraz obok po godzinie 17 jak robiliście zdjęcia Może nastepnym razem wyjdę wcześniej z pracy żeby chwilę odsapnąć i pojechać w trasę razem z wami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Miło było poznać Nawet się na fotkach załapałem 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 może zaplanujemy kolejnym razem wycieczkę uwzględniającą w drodze powrotnej Łęczycę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 fajna traska, dobre żarcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Bardzo fajne spoty i oczywiście extra ludziska. Mam nadzieję że uda się częściej wyrwać z natłoku obowiąków.Nie wiem dlaczego ale najbardziej w pamięć Aidek mi zapadł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Bo Aidekk fajny chłopak jest. 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 filmik z Waszego startu u mnie na fb to ja poproszę linka do Ciebie na fb 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Dzięki za wspólną jazdę i do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Bo Aidekk fajny chłopak jest. no dobra za dużo ludzi jak na pierwszy raz Aidekk wystartował na Poznań ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi