krzysztof Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jesli tylko nie bedzie za bardzo padac to pewnie podbije na chwilke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Rozumiem ze dzisiaj będzie więcej osób niż ostatnio ? 😎 Pogoda narazie dopisuje wiec oby tak dalej i do 18 ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ja jestem na moto . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Podbiję.Auchan na Jana Pawła od 18 rozumiem? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Podbiję. Auchan na Jana Pawła od 18 rozumiem? Oczywiście 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 a ja niestety 4oo ale fajeczke zalicze 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Fajnie, fajnie. Wreszcie poznam parę osób osobiscie. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kurcze oponę przydałoby się wymienić. Ehh może na starej jeszcze podlece 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 jak do 17:40 nie popada to wylatuje a już póżniej to mnie to lootto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Będę 2oo dozo Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A ja będę z buta 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Rety, ale Was tam przybyło. Miło było poznać. Musiałem niestety zawijać i syna odebrać od kolegi. Do następnego. 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) No najechało maszyn sporo. Czyli wiedac że nie śpimy. U mnie na liczniku nakręcone 156 km. Pozdrawiam. Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Maszyn było całkiem sporo. Grunt,że pogoda dopisała.Pare kilometrów się nabiło. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Kurcze wrzuccie jakas słitfocie na otarcie lez bo mnie w fabryce przytrzymali 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 wczoraj było zacnie. dzięki dla wszystkich napotkanych, zwłaszcza dla kolegi z hondy - kilka kilometrów nakręciliśmy do następnego i pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Właśnie właśnie dajcie fote ze spotkania sam nie mogę jakoś do was dotrzeć taką mam robotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Najczęściej jeżdżę z kamerą, a jak teraz pomyślałem, że sobie odpuszczę to fota poszukiwana . Od tej pory jak tylko będę na spocie to fota obowiązkowa i w zasadzie fajnie byłoby robić taką zbiorową fotę. Co wy na to żeby na czwartkowych spotach robić foto zbiorówkę jak w podstawówce ? Potem będzie można to czy do klipu forumowego podpiąć czy jakiś kalendarz zrobić czy coś. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Robisz fote i zaraz na Facebook. Drogówka od razu wie za kim jechać Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Spons78 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Pomysł był tradycyjny nie zdjęcie na fejsa tylko fejsy na zdjęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 jestem za "rodzinnym" zdjęciem, zawsze fajnie pooglądać w domku..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Gdyby policja chciała usilnie kogoś znaleźć to zawsze mają nagrania z monitoringu. A tablic nie będziemy pokazywać. Jestem. Jak najbardziej za robieniem grupowego zdjęcia. Pit a ty poleciałes gdzieś w czwartek czy jak?? Ja nakręciłem ponad 150 km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 jestem za "rodzinnym" zdjęciem, zawsze fajnie pooglądać w domku..... ...pamiętaj żeby zabrać siekierę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Pit a ty poleciałes gdzieś w czwartek czy jak?? Niestety nie miałem trochę roboty przy kompie i jeszcze te nadciągające chmury mnie zniechęciły, ale fajnie było widzieć na spocie tyle ludzików. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 A nie ma planu powrotu na Pietrynę pod Central 2 ? Miejsca dużo i pusto, a miejscówka była chyba lepsza niż przy marketach... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi