LUBIANY Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Pogoda nam sprzyja. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Czekamy już tylko na propozycję traski (błagam nie na Poddębice ) i widzimy się jutro 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja do 17 jestem w Rzgowie w pracy, więc będę tak wcześnie jak zejdzie mi dojazd pod samolot. A najlepsze kwiaty dla Prezesa to chryzantemy złociste w półlitrówce po czystej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 A ja w poniedziałek polatałem i zastanawiam się, czy dziś też maszyny nie wyciągnąć i nie przewietrzyć. Jutro obowiązkowo latamy. Zaraz zajmę się jakimś planowaniem krótkiej trasy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Coś czuje, że i mnie w końcu uda się wygospodarować trochę czasu na spot i wpadnę Przyjmiecie mnie do swojej bandy ? 2 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Chyba najwyższy czas przyciągnąć moto ze snu zimowego za dużo tu wypisujecie żeby pozostawić tak bez echa 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Coś czuje, że i mnie w końcu uda się wygospodarować trochę czasu na spot i wpadnę Przyjmiecie mnie do swojej bandy ? To może się złożymy na jakiś większy bukiet dla Prezesa? Bo ja też pierwszy raz 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 To może się złożymy na jakiś większy bukiet dla Prezesa? Bo ja też pierwszy raz Wieniec ;-P 3 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 To może się złożymy na jakiś większy bukiet dla Prezesa? Bo ja też pierwszy raz Ale z Ciebie leń, chcesz iść do kwiaciarni i tak po prostu kupić kwiaty ? Trzeba się trochę bardziej wykazać, ja mam zamiar samemu narwać 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Suchy najbardziej białe róże lubi także proponuje tylko takie, o inne może focha strzelić 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 EJ PLANUJCIE JUTRO TĄ TRASĘ TAK, ŻEBY ODPROWADZIĆ MNIE DO DOMU mały serwis w Motorwings i pierwszy spot mam zamiar zaliczyć a zjeść można w Karczmie Strzelnej obsługa bardzo nas tam lubi, zwłaszcza panie z obsługi mają dobre jedzenie i rabaty :) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 ej coś blisko bo wieczorem znów bedzie piździeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Plan trasy na jutro : 13-03-2014. Start 17:30 https://goo.gl/maps/tR9wL Trasa obejmuje odcinki płatne : koszt 1,50 PLN Postój robimy przed wjazdem na autostradę. Tam kto chce może sobie poszaleć..... Nie musimy trzymać szyku. Potem zbiórka na parkingu w strykowie przy zalewie. Długość trasy : 62 km <-- Proszę przyjechać przygotowanym do trasy (ZATANKOWANI + OPŁATA NA AUTOSTRADĘ) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Proszę przyjechać przygotowanym do trasy (ZATANKOWANI + OPŁATA NA AUTOSTRADĘ) No i wychodzi z człowieka Manager Jak się wyrobie to wpadnę a jak nie to postaram się dogonić Aidekk: akurat z zatankowaniem to był mój pomysł 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Mam nadzieje ze wszystko pojdzie zgodnie z planem i pojawie sie ok 17:20-25 pod samolotem;) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Mam nadzieje ze wszystko pojdzie zgodnie z planem i pojawie sie ok 17:20-25 pod samolotem;) Nadzieja matką głupich .Plan jest prosty masz być.Amen Edytowane 12 Marca 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Może uda mi się jutro nareszcie może poznam troche ludzi z tak zacnego Forum ! no i nie wiem jakie kwiaty dla Suchego żeby w gust trafić ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadmon Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 no i nie wiem jakie kwiaty dla Suchego żeby w gust trafić Nie znam/nie wiem, ale może spróbuj suchy bukiet? 4 Cytuj -- Pozdrawiam, Kadmon Verbum sapienti sat est. Yadwisienka V-Star 1100 Silverado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Też jutro wpadnę Powiedzcie mi tylko, czy jest tam jakiś chinol/kebab koło tego samolotu? Jadę bezpośrednio z pracy także przydałoby się coś opylić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jest studenckie żarło Jakieś 200m wcześniej. W stronę Wróblewskiego. Albo zamów pizze pod samolot tuż przed wyjściem z pracy. 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Też jutro wpadnę Powiedzcie mi tylko, czy jest tam jakiś chinol/kebab koło tego samolotu? Jadę bezpośrednio z pracy także przydałoby się coś opylić Ja będę obok na targach szkolnych w hali możesz na cukierki wbić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Nie znam/nie wiem, ale może spróbuj suchy bukiet? Suchy toleruje tylko białe róże, wystarczą 3, czekajta na mnie jak coś bo bede prosto z motorwingsa jechał, jutro moto dopiero odbieram 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 plan na jutro jest elegancki i nareszcie się do Was wybiorę... do zobaczyska pod samolotem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Też się pojawię, trzeba przewietrzyć opony Nie obżerać się przed wyjazdem, opędzlujemy coś wspólnie na trasie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi