fuksik96 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ja mam chęć. Godzinowo się coś zmieniło bo nie wiem czy 17 czy 18? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ja na 17:00 na bank nie dam rady, a chciałbym wpaść. Jeśli 18:00 to podjadę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dla mnie nie ma różnicy. Może być 18, ale nie wykluczam że podjade wcześniej. Najwyżej chwilę poczekam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 no z moich informacji wynika że chyba na 18 normalnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Będę na 17 /40 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 ja będę na 17/18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 a ja po 18 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 A ja sie dziś ... spoźniłem Widziałem Was jak byłem na JPII, gdy zawróciłem - było pusto.... Na Dellu potem także (a podobno szanowna ekipa sie tam wybierała)... 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Byliśmy na Dellu może 5 minut i polecieliśmy dalej na miasto część pojechała do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam jutro ktoś będzie bo nie wiem czy mam podjechać oczywiście na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Kurcze. Sam się zastanawiam. Nawał nauki ba piątek taki że chyba tylko podjadę a Auchan :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 To czyli jest nas dwóch pamiętam o kierunku mam go naszykowanego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Wybieram się, ale chyba 4-ma kółkami... oby pogoda dopisała bo dziś było super a ma być 6 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Jak zdąży przyjść nowy akumulator (bo stary całkowicie odmówił posługi) to będę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam i jak tam nadal bez zmian czy ktoś wymięka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 No dzisiaj to chyba padł rekord. Na moto było nas aż trzech. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 4 bo jeszcze Sebol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 No tak. Sory Sebol, że o tobie zapomniałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Twardziele nie wymiękają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 ,................ i bez po pychu się nie obyło.. a jeszcze miałem powtórkę na stacji nie ma to jak dwa kółka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Byłem ale ja to krótko ale zawsze miło podjechać i pogadać przy czym jeszcze rozciągnąć mięśnie szczęki od uśmiechów:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Hej Sebol! Rozciąganie szczęki jest najważniejsze! Zwłaszcza w tak doborowym towarzystwie! P.S. Sebol pełen szacun dla Ciebie za to, że przyjechałeś na moto w zwykłych ciuchach prosto z pracy. Może i krótko ale za to w jakim stylu! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Reumatolog (czy jak to sie zwie) juz zaciera rece 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebol Opublikowano 6 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ciepła herbatka, okład z piersi i rano na moto jak nóweczka i wieczorem herbatka okład....... reumatolog nie zarobi Heheheheh 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Kuźwa ! Przeciez 02:30 to nie jest rano !!! 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi