boodgee Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Sympatyczna kolacja przy kominku, w przyjemnym towarzystwie. Świec nie było, ale też było zajeb****e Zimno? Komu jeszcze było zimno? Zmarzluchy... Tablica nie miała prawa odfrunąć. To była samoróbka z serii gniotsia nie łamiotsia Rafał szczególnie dla Ciebie jak stałeś w ciuchach moto przy grillu Z sentymentu aż chyba zostawię tę myśl technologiczną i będę tak śmigać Poczułem, że stoję przy grillu, jak zacząłem 'płynąć', ale chwilę później szybko się schłodziłem. Zostaw proszę tę samoróbkę. Będzie mi przypominać o mojej zajebistości 2 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryf Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 W ten czwartek też ktoś będzie??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Może być cięzko bo pada cały dzień 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 To i ja wpadnę jak nie będzie padało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 niestety - zaczął się czas "puszki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Sorry taki mamy klimat. Ja już prawie od miesiąca nie jeździłem motorem. Teraz na dodatek dopadł mnir jakiś wirus. Masakra jednym słowem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 No i co? jakiś odważny podjeżdża? Czy planuję być sam? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Będziesz sam jak palec ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Byłeś sam....?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Jakie byles Jeszcze tam siedzi 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam.Wybiera się ktoś jutro na spot?Ja na dzień dzisiejszy tylko 4kółka bo właśnie robię A2 i na nowy sezon kupuję moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 ja podjade ale 4oo 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Ja jutro odbieram 2oo, może podjadę Edytowane 21 Października 2015 przez Spons78 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Pogoda ma być jak się nic nie zmieni jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Ja jutro odbieram 2oo Gratuluję wyboru Pochwal się w odpowiednim dziale jak już będziesz miał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) ja podjade ale 4oo ... jak dam radę wyjść z pracy to może też na "petka" - 4oo... trzeba podtrzymać tradycję Edytowane 22 Października 2015 przez malyanio (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 I co? Zbyt zimno w tyłki? Ci, których nie było, niech żałują, nie widzieliście, jak Sebol z komina zaj***ł 2 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Byłem pogadałem polatałem i zimno mi nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Zazdroszczę Wam. Fajnie tak czasem połatać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Hehe zawsze miło choć na chwilkę podjechać.boodgee heehe moim kopciuchem tonawet byli w szoku ci co Hondą Civic i Fiatem Siena driftowali na parkingu hehehehe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Sieną, "driftowali"? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Katowali te biedne przednio napędów ki hehehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 A ty ich sebol troche postraszyłeś :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Sebol zrobił to w iście królewskim stylu: https://www.youtube.com/watch?v=QgkAvQfkfNM 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ktoś dzisiaj wpada? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi