Przemmo Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Dzięki wszystkim za dobre towarzystwo i rozsądne prędkości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jakieś plany na dzisiejsze wietrzenie motocykli? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jak zwykle spotkanie pod halą a później się zobaczy. My mała ekipa mamy już pewne plany na dziś. Oczywiście prosimy przyjmie o jazdę z głową 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Czyli nie ma oficjalnej planowanej trasy ? Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Suchy-wolk nie cytuj :) (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 a ja chetnie dolacze do grupy wolnej, max 120 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Tez bym was poznal z checia ale niestety moje moto ledwo 95km/h jedzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Tez bym was poznal z checia ale niestety moje moto ledwo 95km/h jedzie. Ale na spotkanie pod halą możesz przyjechać - zanim ekipa wyjedzie w trasę zawsze można pogadać. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 no to za tydzien wpadne was poznac a moze bedzie wiecej 125 to polecimy z wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 ech... jechałem wczoraj "jedynką" w stronę Łodzi samochodem; przykro było że nie dotarłem pod samolot. Ale humor się poprawił jak widziałem trzy grupy "lecące" w stronę Kruszowa. WIDOK NIEZASTĄPIONY. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangoo GSX-R Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 motocykl to motocykl... nie ważne ile jedzie... znajdą się i tacy co są jeszcze wolniejsi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 O której ruszcie z hali ?? Spotkanie 19:00, pogaduchy do 19;30-20:00 i wylot. Najczęściej na wycieczkę lecimy koło 20:00. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 jaka traska na jutro?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) DLA CHĘTNYCH Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19 Długość 87,6 km https://goo.gl/maps/e9W0G Miejscówa na jedzonko Pizzeria Biesiadowo 11 Listopada 21A, 95040 Koluszki PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ooo jedzonko u mnie w Koluszkach ;-) ??? Biesiadowo nie jest zle, choc wole Lagune obok parku. Lecz wiecej parkingu obok Biesiadowa :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freedoms Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Panowie, dzięki za dzisiejsze latanie ;-) Trasa: Piotrków -> Tomaszów -> Kruszów Temp było trochę wolne :-P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Miło było też wielkie dzięki za latanko ale na powrocie z Kruszowa nie było wolno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Miło było też wielkie dzięki za latanko ale na powrocie z Kruszowa nie było wolno Było wolno 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dwojka z przodu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Miły wypadzik, chociaż karkówki się nie doczekałem i głodny wróciłem do domu.Do dziś jeszcze czuje plecy po tym wspaniałym odcinku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Miły wypadzik, chociaż karkówki się nie doczekałem i głodny wróciłem do domu.Do dziś jeszcze czuje plecy po tym wspaniałym odcinku Bo trzeba było jechać z naszą ekipą! Chociaż na zamówienia w Kruszowie czekaliśmy do 40 min to chyba nikt nie wyszedł głodny 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 no właśnie z "naszą ekipą" chłopaki czekali 40min i poszli po zwrot kasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Było wolno W pierwszej dwójce na pewno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jakas koncepcja na jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 DLA CHĘTNYCH Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19 Długość 100 km https://goo.gl/maps/Mv88A Miejscówa na jedzonko KARCZMA STRZELNA Strzelna 21 A95-047 Jeżów PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Świetna traska, jestem za! Możemy jeszcze zrobić mały skok w bok w Rogowie, pewnie niewielu wie ale jest tam coś ciekawego Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Suchy-wolk cytat (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi