Pan Pikus Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Jak kogoś bolą oczy to na pewno nie przeze mnie Światła już poprawione 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 no i git, bo ja nadal widze białe myszki 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 to dobrze bo jak strzeliłeś raz po oczach to ciemność widziałem 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 szkoda ze wcześniej się nie wrobiłem żeby z wami wystartować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Było malinowo Aidekk, Krzychoslav i...(wybacz, zapomniałem, nie bij) jak się czujecie po tych plackach z Czarnego Stawu? Ja od rozjechania się z Krzyśkiem rzygałem jak kot... Ehh... Trzeba było jechać do Młyna 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) My z Sobkiem też jedliśmy placki ale nic zupełnie mi nie dolega Może strułeś się czymś innym ??? P.S. Dzięki za latanko Edytowane 6 Marca 2014 przez Konrad - Michał (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 mnie również nic nie dolega o.O całe szczęście. może faktycznie coś innego to było.. również dzięki, fajnie było 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominkzxr Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Super!! Bede mogl w tym sezonie wpadac:) no i jeszcze mieszkam rzut beretem do zobaczenia!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Aidekk, Krzychoslav i...(wybacz, zapomniałem, nie bij) jak się czujecie po tych plackach z Czarnego Stawu? Szczerze to ja mam mocny żołądek, ale wydaje mi się, że ser był nieświeży. Tak czy inaczej jak wychodziłem trochę mnie żołądek zaczął drażnić ale po 30 min przeszło. Trzeba było jechać do Młyna Całkowicie popieram! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 piękny jestem Tak wyglądam po tej knajpie fajnie co , Aidekk Ty słabego zdrowia jesteś musisz po ćwiczyć zacznij od przysiadów tylko nie przesadź jak Grzegosław i będzie dobrze ha ha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Super!! Bede mogl w tym sezonie wpadac:) no i jeszcze mieszkam rzut beretem do zobaczenia!! dawaj dawaj bo musze sie do twojego moto przymierzyć, bede szukal takiego 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Tomciu przecież to ta pepsi ci zaszkodziła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 "Trzynastego nawet w grudniu jest wiosna" Do zobaczyska 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) W środę wieczorkiem a najpóźniej w czwartek z rana będzie wrzucony plan trasy czwartkowej i mam nadzieje że wszyscy się dostosują co by bałagan się nie robił Edytowane 11 Marca 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdiX Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Do której godziny zazwyczaj trwa taki spot? Jako świeżak chętnie przedstawiłbym się szerszemu gronu Akurat wracam do ŁDZ w ten czwartek, ale o 20:30, także mógłbym podbić dopiero ok. 21:00. 0 Cytuj >> Za porozumieniem obydwu półkuli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Akurat wracam do ŁDZ w ten czwartek, ale o 20:30, także mógłbym podbić dopiero ok. 21:00. O tej godzinie możemy być.. wszędzie A tak na poważnie, to spotkania się odbywają od 17 do 17.30 póki wiosna porządnie nie przyszła Także jak coś, dzwoń (numer masz w moim profilu). 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 w ten czwartek, ale o 20:30, także mógłbym podbić dopiero ok. 21:00. O tej godzinie to sprawdź 2 miejsca: Kruszów i Dell. Albo tak jak Suchy napisał dzwoń 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Kruszow juz bleeee. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 A tak na poważnie, to spotkania się odbywają od 17 do 17.30 póki wiosna porządnie nie przyszła Oj to ja niestety będę na spotkanie musiał poczekać na wiosnę, bo praca mi nie pozwoli na tak wczesny podjazd 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 To jakie te kwiatki w ramach wkupnego mają być dla tych co pierwszy raz przyjadą? 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Bądź kreatywny @BobeQ haha!!! 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) A Suchy ma zamiar byc wgl na spocie w ten czwartek? Edytowane 12 Marca 2014 przez BobeQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja w końcu muszę nabyć to moto, bo jak czytam jak tu chłopaki fajnie latają ,jak Prezes się cieszy na kwiatki i w ogóle jak fajnie jest, to aż żal d*pę ściska.... 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 A w czwartek najwyższa temperatura tygodnia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Już mnie proszę nie denerwować 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi