Bulba Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Jak patrzę na czwartkową prognozę pogody Łódź w czwartek To dochodzę do wniosku, że ktoś musiał nieźle na tacę rzucić 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 a tak btw, czy FŁM organizuje rozpoczecie sezonu w tym roku?🤔 Suchy: Póki co nie mamy możliwości "oficjalnej" imprezy ze względu na covid-19, ale ustalamy 10 urodziny FŁM. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 2 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 OGŁOSZENIE PARAFIALNE W okresie ( wrzesień - maj ) na czwartkowe spoty zapraszamy na godzinę 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 W okresie czerwiec-wrzesień Czwartkowe spoty startują o godz 19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 1 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 W okresie wrzesień-czerwiec Czwartkowe spoty startują o godz 18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Ktoś chętny na przejażdżkę do Lisowic? Spot dziś o 18:00, a Tomasz @tomahouk oraz Grzegorz @Wolf będą dziś w kamizelkach odblaskowych z logo FŁM ruszać o 18:30 i zabiorą każdego chętnego, kto lubi jeździć w grupie. Jaki jest cel? Przejechać się bokami, czyli nie lecimy przez autostradę tylko wioskami. Docieramy ok.19stej do Kriada Beach Bar w Lisowicach na espresso: i lecimy dalej również bocznymi drogami w stronę Strykowa, a kończymy w Łodzi na górce widokowej przy ul. Łupkowej 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Suchy Jakieś plany na ten czwarteczek ? 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 @Bulba nie jestem w stanie uczestniczyć w każdym spocie, a ze względu na dzień dziecka tym bardziej głowa była zajęta czymś innym Kolejny czwartek zapowiada się również znakomicie pogodowo, jeśli się tendencja utrzyma to będzie wyjazd nad wodę. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zapraszamy wyjątkowo jutro na czwartkowy spot pod salonem Liberty Motors w Łodzi, przetestujemy nową formułę, z grillem, napojami i wspólnym ruszeniem w trasę. Przyjedź w godzinach 17:00 - 19:00, a nie zawiedziesz się Jak to wypali, uruchomimy regularne spoty w różnych miejscach, z różnymi planami. Wasz komentarz w tej sprawie będzie najważniejszy, czy to dobry pomysł czy brzmi komercyjnie, a może jednak przynosi wiele korzyści dla Was? 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Traska na dziś z Liberty Motors Łódź przy Dąbrowskiego 207/213 do ruin zameczku w Rawie Mazowieckiej: Grupa rusza o 19:00 i będzie to turystyczne tempo, jednak przejazd będzie dynamiczny bez zamulania, aby wrócić za widoku. W Rawie Mazowieckiej zaplanowany jest przystanek na pizzę (z zastrzeżeniem, że jeśli będzie problem z miejscem to w okolicach Jeżowa w drodze powrotnej jest Karczma i tam się skieruje prowadzący grupę). 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 W dniu 21.06.2023 o 18:06, Suchy-wolk napisał(a): Wasz komentarz w tej sprawie będzie najważniejszy, czy to dobry pomysł czy brzmi komercyjnie, a może jednak przynosi wiele korzyści dla Was? Elegancko było! Prywatny teren, dużo nowych maszyn wokoło, piknikowa atmosfera! 😉 3 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ktoś nie dostał wlepki? 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Fajny pomysł, tylko zbyt późno się dowiedziałem. Ale może uda mi się być na następnym... 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Dobra inicjatywa. Podobało mi się 💣 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 Kiedy i gdzie robimy kolejny taki meeting? Kilka kadrów poniżej od @salat 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Zapraszamy na drugi w tym roku "nietypowy" czwartkowy spot pod sklepem motocyklowym! W tym tygodniu widzimy się w 4Ride przy Kasprzaka 6 w Łodzi, gdzie na miejscu czeka sporo atrakcji. Od godziny 17:00 zaczynamy uruchamiać grilla, rozdajemy kubek zimnej wody i celebrujemy wyśmienitą pogodę. Co Was czeka na miejscu? Pyszne jedzenie Specjalne promocje, ważne tylko tego dnia w 4Ride Świetna atmosfera i wspólna zabawa Do zobaczenia w czwartek o 17:00. Koniec wydarzenia zaplanowaliśmy na 19:00, zatem każdy zdąży, nie ma wymówek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 (edytowane) Przyjechałbym ale Honda jest rozebrana z owiewek i się wstydzę 🫣 Edytowane 7 Września 2023 przez s2nter (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Dziękujemy za drugi nietypowy czwartkowy spot z serii "pod sklepem motocyklowym". Jak zawsze byliście doskonali, a atmosfera wyjątkowa! Dziękujemy za współpracę: @4ride.pl Autor zdjęć: Krzysztof @salat 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 W ostatni czwartek miesiąca, czyli 28-09-2023 zapraszamy na spot motocyklowy FŁM pod salonem Kawasaki Tłokiński przy al. Włókniarzy 214 w Łodzi.Start o godzinie 17:00Zakończenie o godzinie 19:00Co Was czeka na miejscu?🔥 Pyszne jedzenie grillowe i woda na ochłodę📲 Specjalne promocje, ważne tylko tego dnia w salonie Kawasaki🎉 Świetna atmosfera i wspólna zabawa 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Dzięki dla organizatorów za bardzo fajną imprezkę 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Mamy kilka kadrów od Krzycha @salat z dnia wczorajszego: 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Rzeczywiście - impreza była liczna i sympatyczna, wreszcie udało mi się dotrzeć! Gratulacje i podziękowania dla Organizatorów! 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Od września nikt jeszcze nie odgrzał tematu? Spoty się odbywają, widać że przyjeżdżacie, ale powtarzają się hasła "czemu nie ma trasy". Zatem informuję, że w ten czwartek trasa będzie Poprowadzi grupę Przemek @Mrozu i zapraszamy w godzinach 18:00 - 18:15 w miejsce spotów, czyli Jana Pawła II 30 w Łodzi, obok KFC (na parkingu Pasażu Łódzkiego) - start grupy 18:30. Jedziemy na Koniec Świata ! Dawno nie było wspólnych przejazdów, więc apelujemy o ostrożność, nie robienia z siebie małp na motocyklach. Przejazd będzie turystyczny, krajoznawczy bez sportowego tempa, ale jednocześnie osoby na pojemnościach 125 ccm będą proszone o odpuszczenie, ponieważ przewidziano dynamiczną jazdę i pętla przewiduje ok. 250 km. 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Wczorajszy spot odwiedził @Smooth i wykonał dobre foty, a Wy motocykliści kolejny raz udowodniliście, że tworzycie fajną społeczność Jakby ktoś udostępniał foty, proszę nie usuwajcie znaku wodnego ze zdjęć, uszanujmy cudzą pracę pro-bono 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi