AgaJaga Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Dla wytrwałych nawet całą zimę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FalconPablo Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 A godzina jest letnia czy zimowa, czyli na 18 czy 19 mam przyjechać? Tylko bez żartów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Teoretycznie na 18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Teoretycznie na 18Już na 18 stą?Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FalconPablo Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Może @Suchy-wolk się wypowiesz w tym temacie bo widziałem że wrzucasz info co, gdzie i jak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Czwartkowe spoty odbywają się cały rok, zimą nawet przyjeżdżają forumowicze samochodami więc zasadniczo dziś odbędzie się spot jak zawsze co czwartek Ze względu na szarówkę = pogodę coraz mniej zachęcającą do jazdy wieczorem spoty są o godzinie 18:00. Wrócą na godzinę 19stą zapewne w maju. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FalconPablo Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) Dzięki wielkie za informacje. Dzisiaj się pojawię bo warto poznać innych forumowiczów 🙃 Edytowane 19 Września 2019 przez FalconPablo (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Zapraszamy na czwartkowe spoty o godzinie 18:00!Tradycyjnie na Pasażu Łódzkim! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) Niezmiennie:-) Edytowane 18 Października 2019 przez Michallica (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Dziś nie ma opcji, aby Was nie było na czwartkowym spocie! 😀 Covid-19 to nie wytłumaczenie, ponieważ jest czerwiec, jest piękna pogoda i Liberty Motors Łódź zapowiada, że przyjedzie zobaczyć czy są tu jacyś motocykliści czy tylko samochodziarze od tuningu fury. Pamiętajcie - od czerwca spoty są o godzinie 19:00 ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 A jak jutro? Jest spot, czy tylko świętujemy? 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Spoty są napewno chętni się znajdą kwestia pogody 😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 DZIŚ mamy wyjątkowy czwartkowy spot! Zostaliśmy nominowaniu przez Klub Motocyklowy Ebeery Brzeziny do akcji #gaszynchallenge!Na wykonanie wyzwania mamy 48h godzin, dlatego dziś podczas czwartkowego spota będziemy pompować!O co chodzi w akcji? Robimy pompki w ramach zbiórki charytatywnej dla Hani, aby jak najwięcej osób się o niej dowiedziało.Link do zbiórki: https://www.siepomaga.pl/gaszynchallengehanialOczywiście wszystko uwiecznimy na filmie i nominujemy kolejne osoby do podjęcia wyzwania.Zapraszamy na dzisiejszy czwartkowy spot na godzinę 19:00, parking Auchan przy Jana Pawła II w Łodzi.Łódzcy motocykliści pomagają A tutaj wykonanie wyzwania przez Klub Ebeery: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stowarzyszenie FŁM Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Witamy we wrześniu! I jak co roku o tej porze (z racji coraz krótszych dni) czwartkowe spoty zmieniają godzinę! Spotykamy się o 18:00 na parkingu Auchan przy Jana Pawła II Przekażcie dalej informację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxStone Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Jak odpalę, to przyjadę. Słabe aku mam niestety. Coś pogoda zaczyna się knocić, w deszczu nie ma frajdy z jazdy. U mnie ciemne chmury nawiało. Edytowane 3 Września 2020 przez MaxStone (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 To tak jakby ktoś nie miał Facebooka. Sorry ze po fakcie ale też nie mam Facebooka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 To też jak by ktoś nie miał Facebooka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Tutaj ani widu ani słychu o zakończeniu sezonu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 To już niestety norma, że na forum niewiele się pisze o forum.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Puk-puk, najbliższy czwartek zapowiada się jednym z lepszych w tym roku póki co! Zaglądacie na 18:00 ? W sezonie letnim wrócimy na 19:00, ale szkoda marnować tych ciepłych dni. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Pierdzielone łożysko ! 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Ech, w czwartek 😕 a ja moto mam jeszcze w czarnej d*pie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Mój akumulator zdechł.Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 13 godzin temu, Bulba napisał: Pierdzielone łożysko ! Bez łożyska dojedziesz! 13 godzin temu, Huzar napisał: Ech, w czwartek 😕 a ja moto mam jeszcze w czarnej d*pie Spokojnie, jeszcze 2 dni 12 godzin temu, FOTOTOM napisał: Mój akumulator zdechł. Tobie akurat nie wierzę, że nie ogarniesz - na bank dziś wjedzie nowa bateria 😅 === Ale to nic.. ja nie mam jeszcze motocykla na sezon, więc łącze się w bólu 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2021 19 godzin temu, Suchy-wolk napisał: Puk-puk, najbliższy czwartek zapowiada się jednym z lepszych w tym roku póki co! Zaglądacie na 18:00 ? W sezonie letnim wrócimy na 19:00, ale szkoda marnować tych ciepłych dni. Czwartkowe spotkania w terenie Suchy zmienił moto 😂 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi