Buziak Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Dziś ktos jest na spociku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Dzięki za wycieczkę Po takich drogach to ja lubię jeździć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kejcior Opublikowano 15 Maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Cześć! Słuchajcie sprawa jest! Jakiś czas temu (dokładnie dwa dni przed oficjalnym rozpoczęciem sezonu w atlas arenie) Nasz forumowy kolega @PH7 miał wypadek na moto jego syn @rav1997 pisał o tym zdarzeniu w dziale "wypadki z okolicy" . Na ten moment Paweł jest połamany i najbliższe miesiące spędzi na czekaniu aż zrosną się kości, rąk, nóg czy chociażby miednicy. Przed nim długi i powolny proces rekonwalescencji. Jako, że Paweł jest naszym kolegą to chcemy zorganizować zbiórkę pieniędzy dla Pawła na jego rehabilitację, czy najważniejsze potrzeby. Dlatego w każdy czwartek na spotach będziemy zbierać datki do puszki!Przez cały tydzień puszka będzie stała u mnie w sklepie METRO ul.Wrocławska 1 Całość zebranej kwoty zostanie przekazana Pawłowi. 10 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Misiek, a może jakiś nr konta ???? Czwartek po poł. mam na ogół zajęte 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 3 godziny temu, hubert napisał: Misiek, a może jakiś nr konta ???? Czwartek po poł. mam na ogół zajęte na razie nie planujemy wpłat na konto, będę w kilka czwartków - więc spokojnie puszka też będzie stała u mnie w sklepie METRO na wrocławskiej - możesz też przyjechać w godzinach pracy sklepu 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 OK 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 4 godziny temu, hubert napisał: Misiek, a może jakiś nr konta ???? Czwartek po poł. mam na ogół zajęte Na moim koncie pewnie by przepadło, także zostaje Ci zasilić puszkę. Ale widząc kto prowadzi zbiórkę to będzie przyjemność. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Dokładnie ! I to po mojej stronie Pzdr 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Przypominam, że będę dzisiaj zbierać datki dla naszego kolegi Pawła na jego rehabilitację P.S. spoty do końca maja są od 18:00(takie info dla zapominalskich) 4 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Pamiętajcie iż od 01.06. Spoty są od godziny 19.😊 Oczywiście jak ktośchce być wcześniej to jego wybór 😁 Edytowane 6 Czerwca 2018 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Przypominam, że będę również dzisiaj zbierać datki dla naszego kolegi Pawła na jego rehabilitacjęP.S. @AgaJaga przypomina w poście wyżej: mamy czerwiec, spoty są od godziny 19:00 Edytowane 7 Czerwca 2018 przez Kejcior (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kejcior Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Podliczyliśmy zbiórkę pieniędzy dla Pawła @PH7Dzięki Waszej hojności udało się zebrać kwotę : 1572,41 zł całość kwoty zostanie przekazana na jego rehabilitację Ja ze swojej strony WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJĘ! 7 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Planujesz oblać 7 urodziny FŁM w klubie Scenografia? Koniecznie przyjedź na dzisiejszy, czwartkowy spot pod Auchanem! Będziemy rozdawali wejściówki na tę wyjątkową imprezę! Również w sobotę w Sukcesji będziemy je mieli dla Was. A na tych, którzy dotrą na afterparty z wejściówką, będą czekały odblaskowe opaski Forum Łódzkich Motocyklistów Edytowane 5 Lipca 2018 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Hej, Dzisiaj chyba nie wyrobię się na 19:00, ale jakby jakaś dobra dusza napisała dokąd jest dzisiaj wycieczka, to może uda mi się podjechać na miejsce, albo złapać się po drodze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Wpada ktoś dziś? Ma już nie padać, poza jakimś przelotnym konwekcyjnym 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 właśnie tak obserwuję sytuację za oknem, póki co wygląda nieźleWysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Nasi Drodzy, W sierpniu w każdy czwartek na spotach będziemy prowadzić zbiórkę przyborów szkolnych dla naszych podopiecznych z Domu Dziecka nr 2 i nr 8, a ewentualny nadmiar przekażemy do kolejnych nie wspieranych dotychczas placówek, aby każde dziecko idące we wrześniu do szkoły otrzymało pełen pakiet startowy. Mile widziane są: ołówki, długopisy, kredki, markery, nożyczki, plecaki, piórniki i pochodne artykuły. Nieistotne czy przekażesz ołówek czy temperówkę, najważniejsze aby rzecz była nowa., nieużywana. Akcję koordynuje Krzychu @salat i do niego możecie kierować zapytania dotyczące przekazania np. większej ilości rzeczy od firmy czy producenta lub zapytać o jakieś inne sprawy, aby wspomóc akcję. Najbliższa możliwość przekazania darów, to czwartek 2 sierpnia w godzinach 19:00 - 20:00 na spocie pod Auchan. W tym dniu będzie zbierać Tomek @tomahouk. Uczulamy, że nie ma możliwości aby przekazać cokolwiek w czwartki o innych godzinach, ponieważ podstawiamy specjalnie samochód na godzinkę i każdy spędza prywatny czas, więc jeśli chcesz coś przekazać w weekend lub innym dniu niż czwartek, to skontaktuj się na PW ze mną. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 a może udało by się złożyć jakieś większe zamówienie na takie wyprawki w jakiejś hurtowni ? żeby każdy miał to samo i nie było wojny że ktoś coś lepszego dostaje, a ktoś coś gorszego ? zrobić jakąś akcje przez zrzutkę albo inny serwis jak będzie wiadomo ile potrzeba na takie coś ?Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 a może udało by się złożyć jakieś większe zamówienie na takie wyprawki w jakiejś hurtowni ? żeby każdy miał to samo i nie było wojny że ktoś coś lepszego dostaje, a ktoś coś gorszego ? zrobić jakąś akcje przez zrzutkę albo inny serwis jak będzie wiadomo ile potrzeba na takie coś ?Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu TapatalkaMam kolegę, który zajmuje się handlem takimi produktami. Mogę z nim pogadać. Wysłane z telefonu przy użyciu Tapatalka i ręki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Lecę, pędzę na spocik. Mam nadzieję trafię i kogoś zastane. Mój pierwszy raz 😂🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Pamiętajcie o zakupach dla dzieciaków. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fluffy Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ja swoje zakupy wiozę do domu po zlamiłem i się spóźniłem 😋 Przyjadą następnym razem! Bo będę na pewno! 😎 A teraz do domu spać, jutro rano trzeba wstać 😅 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Spoko za tydzien ja bede zbierać na spocie wiec zapraszam 😊 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Nasi Drodzy, W sierpniu w każdy czwartek na spotach będziemy prowadzić zbiórkę przyborów szkolnych dla naszych podopiecznych z Domu Dziecka nr 2 i nr 8, a ewentualny nadmiar przekażemy do kolejnych nie wspieranych dotychczas placówek, aby każde dziecko idące we wrześniu do szkoły otrzymało pełen pakiet startowy. Mile widziane są: ołówki, długopisy, kredki, markery, nożyczki, plecaki, piórniki i pochodne artykuły. Nieistotne czy przekażesz ołówek czy temperówkę, najważniejsze aby rzecz była nowa., nieużywana. Akcję koordynuje Krzychu [mention=1670]salat[/mention] i do niego możecie kierować zapytania dotyczące przekazania np. większej ilości rzeczy od firmy czy producenta lub zapytać o jakieś inne sprawy, aby wspomóc akcję. Najbliższa możliwość przekazania darów, to czwartek 2 sierpnia w godzinach 19:00 - 20:00 na spocie pod Auchan. W tym dniu będzie zbierać Tomek [mention=2496]tomahouk[/mention]. Uczulamy, że nie ma możliwości aby przekazać cokolwiek w czwartki o innych godzinach, ponieważ podstawiamy specjalnie samochód na godzinkę i każdy spędza prywatny czas, więc jeśli chcesz coś przekazać w weekend lub innym dniu niż czwartek, to skontaktuj się na PW ze mną.Marcinie na FB temat trzeba wrzucić bo niewiele osób wiedziało o zbiórce.Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Dnia 1.08.2018 o 16:04, Suchy-wolk napisał: Nasi Drodzy, W sierpniu w każdy czwartek na spotach będziemy prowadzić zbiórkę przyborów szkolnych dla naszych podopiecznych z Domu Dziecka nr 2 i nr 8, a ewentualny nadmiar przekażemy do kolejnych nie wspieranych dotychczas placówek, aby każde dziecko idące we wrześniu do szkoły otrzymało pełen pakiet startowy. Mile widziane są: ołówki, długopisy, kredki, markery, nożyczki, plecaki, piórniki i pochodne artykuły. Nieistotne czy przekażesz ołówek czy temperówkę, najważniejsze aby rzecz była nowa., nieużywana. Akcję koordynuje Krzychu @salat i do niego możecie kierować zapytania dotyczące przekazania np. większej ilości rzeczy od firmy czy producenta lub zapytać o jakieś inne sprawy, aby wspomóc akcję. Najbliższa możliwość przekazania darów, to czwartek 2 sierpnia w godzinach 19:00 - 20:00 na spocie pod Auchan. W tym dniu będzie zbierać Tomek @tomahouk. Uczulamy, że nie ma możliwości aby przekazać cokolwiek w czwartki o innych godzinach, ponieważ podstawiamy specjalnie samochód na godzinkę i każdy spędza prywatny czas, więc jeśli chcesz coś przekazać w weekend lub innym dniu niż czwartek, to skontaktuj się na PW ze mną. W najbliższy czwartek, akcję prowadzi @AgaJaga zachęcamy zabrać co nieco 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi