Nervus Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Oj zimno było, zimno.... Oj tak Wczoraj jechałem właśnie odstawić swoją kawę do garażu na zimowanie. Pomachałem Wam jak przelatywałem obok pasażu Dla mnie wczoraj sezon się zakończył Do zobaczenia już w nowym, na trasie i na spotach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Dzięki za wczorajsze latanie,nawet nie świadomie polatałem koło moto,kurtka i spodnie do wymiany.Najważniejsze że nie ma strat w ludziach.Moto bez wielkich strat. Do następnego ciepłego czwartku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 A to polozyles sie?? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 A to polozyles sie?? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Tak,nie wiem nawet jak to się stało,na prostej drodze,przy około 80-100 km/h lekko złapałem za hantle i się stało .Może przyczyna 3 stopnie zimne gumy, a może stało się to na pasach , sam nie wiem.Dobrze że nic za mną nie jechało bo moto przeleciał ponad 30 metrów a ja trochę mniej. Podziękowania dla Dyzia który jechał przede mną , zauważył co się dzieje i się zatrzymał z pomocą .Ciuchy do wymiany a ja cały, tylko potłuczenia lekkie .Uważajcie na siebie przy tych temperaturach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Oj to grubo.. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Seba601 to wracaj do zdrowia na nowy sezon żebyś był gotowy :) ""Ważne że Moto cale"" :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Tez w tym sezonie miałem szlifa ale dwóch kolegów z forum mnie pozbierało i jeździmy dalej 😊 Edytowane 29 Października 2016 przez KosaEzg92 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 To było klasyczne hamowanie na pasach w deszcz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Seba601 to wracaj do zdrowia na nowy sezon żebyś był gotowy :) ""Ważne że Moto cale"" :) Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ktoś się dziś planuje pojawić? Czy tylko mnie nosi 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) ja bym wpadl i tak tylko na chwile takie czwartki Edytowane 3 Listopada 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ktoś się dziś planuje pojawić? Czy tylko mnie nosi Nie tylko Ciebie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 No kto by się spodziewał aż takiej frekwencji... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja finalnie nie dotarłem bo wypadł spontan Stowarzyszenia. Mus to mus 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Ktoś chętny przybić piątkę pod Auchan ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 I po przelotce tylko nie było z kim na kawę skoczyć . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Qrka wodna, szykowałem się dzisiaj pod Auchan ale niestety, życie napisało swój scenariusz Arek sam dzisiaj byłeś? Bo miał by c Arek na Magmie (umawialiśmy się). Szkoda, bo nie wiem czy za tydzień będę w Łodzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Ano byłem , poczekałem prawie do pół do siódmej zrobiłem rundę po parkingu i tam pojawił się ktoś na moto ale wsiąkł między puszkami więc poleciałem dalej. ❄❄❄❄❄⛄ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ja też się szykowałem żeby wpaść, ale klient poprosił bym został dłużej i żal było iść 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Dziś temp ma nie spaść poniżej 6°C nawet po 22:00 i bezdeszczowo, więc o ile nie jakaś siła wyższa to zawitam pod Auchana i przelecę się chętnie kawałek po mieście. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) W telewizorze mowio ze w weekend bedzie mozna smignac A jutro to poprostu cud, miod i orzeszki Edytowane 17 Listopada 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 A jutro to poprostu cud, miod i orzeszki Też się na jutro napalam na przedmuchanie rurek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Kurde to moze i ja jutro cos smigne w koncu Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Ja jutro bankowo odpalam więc jakby ktoś coś, to ok 17 jestem wolny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Jak ma być sobota cieplejsze to może jakieś kółeczko nad zalew. Obiadek u "Janosika" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi