Sebol Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Dobry był dzisiaj spocik ,piękny widoczek .Super było porozmawiać z dawno nie widzianymi osobami .Pozdrowionka dla wszystkich przybyłych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Barton, jak tam moto? faktycznie świeca?, czy moduł?, Bdw dzięki za fajowy wypadzik do Kruszowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk ktoś tu przedmuchał komin 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomahouk Opublikowano 30 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 30 Września 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 He he mega mem, i na gumę tez było nie ja osobiście ale kolega ćwiczył w centrum. Wszystkie dziewuchy sie patrzyły he he Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 He he mega mem, i na gumę tez było nie ja osobiście ale kolega ćwiczył w centrum. Wszystkie dziewuchy sie patrzyły he he następnym razem lecę też. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 oj było walenie z komina i wyścigi z MT-09 może tam łódzkie spoty przeniesiemy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 oj było walenie z komina i wyścigi z MT-09 może tam łódzkie spoty przeniesiemy No ciekawy pomysł.. tylko też ciekawe jaka byłaby frekwencja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 oj było walenie z komina i wyścigi z MT-09 może tam łódzkie spoty przeniesiemy Bogdan Bogdan żeby mt09 z mt10 pomylić 😜 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Bogdan Bogdan żeby mt09 z mt10 pomylić bo ja to sie znam tylko na rowerach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 ciekawe jak dzis bedzie z frekwencja pod Auchan ?Do końca dnia ma byc sucho, wybierasz sie ? Ciepłe kalesony i ogień he he Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 110 km dzisiaj pękło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervus Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 zamierzam podjechac Też byłem Wpadło jeszcze kilka osób. Miło się pogadało. Pogoda nie rozpieszczała - zimno, ale w miarę sucho. Pozdrowienia dla wytrwałych "spotowców" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Dziś ktoś będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ja raczej na pewno podjadę, chyba że coś nieoczekiwanego wypadnie... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Tez chyba zajrzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej3 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 To fajnie, że ktoś będzie też podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 na szybkiego fajka też wpadne tylko 4oo 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 nie leje to można się pokręcić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Jak Kosmaty,również na petka i 4oo podjadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamPuter Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Nie znam nikogo ze spotykajacych się byłem ale nie miałem śmiałości podjechać do Was. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Nie znam nikogo ze spotykajacych się byłem ale nie miałem śmiałości podjechać do Was.Może i dobrze, bo było paru takich co wp***dol za podjazd spuszczają obowiązkowo! Następnym razem nie pękaj 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Czyli był Karpiu 😀 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Piuriel - masz jakiś problem do karpia ? Ciągle do niego pijesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Z Karpiem to ja będę pił. Nie do niego 😀 Robie mu renomę na forum, żeby każdy wiedział, że jak uslyszy Karpiu to musi uważać na siebie 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi