karpiu Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Żona i dziecko w szpitalu więc może i ja dla odstresowania podjadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jak to czasowo może zejść? Wiadomo w zależności od prędkości przelotowej oczywiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 I znowu tydzien w pracy po poludniu. 😞 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 już od jutra o 18 ? Wejdź Krzysiu na fb FŁM i sie dowiesz... 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Mam w "polubionych" przeciez ale zaden post mi sie nie pokazal stad zaskoczenie Wysłane przez gołębia pocztowego 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Z racji tego iż i tak większość przyjeżdża wcześniej i wcześniej robi się ciemno oficjalnie mogę ogłosić że spoty przenosimy na godzinę 18-tą :-D Widzę, że zrobił się burdel po tym wpisie Agnieszki. Spoty się winny odbywać o 19:00 do połowy września, patrząc na ubiegłoroczne spotkania, więc oficjalnie to od 15.09 przesuniemy godzinę wstecz na 18:00, ale tak jak Aga pisała i tak przyjeżdżacie wcześniej, więc można i od 17stej stać z popcornem i colą 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 No to chyba za stary jestem na te gierki słowne,sorry miłego latania,no comments. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 No to chyba za stary jestem na te gierki słowne,sorry miłego latania,no comments. Zdzisiu nie pitol, tylko wsiadaj na motocykl i dawaj na spot, a nie mi tu będziesz łzy wycierał o klawiaturę i hejtował 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dzieki ekipie, ktora poleciała Łódź, Brzeziny,Rzgów. Było super. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli125 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 No ja w Brzezinach musiałem niestety na Łódź odbić ale na oranżadę za 60 gr opłacało się jechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek224 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Rowniez dzieki ....oranzada naprawde smaczna ...a po Kruszowie najlepiej by bylo zapchac moto do domu...tak dla zdrowia Edytowane 9 Września 2016 przez Maniek224 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żooraf Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dołączam się do podziękowań. Szama w Kruszowie znów mnie pokonała, ale przy następnej okazji się nie poddam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Ja rowniez dzieki! Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Września 2016 przez DanielWR (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 I specjalne podziękowania, za dopasowanie tempa do minimotorków.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 I specjalne podziękowania, za dopasowanie tempa do minimotorków.... Dawałeś radę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Kruszow już omijam bo później kombi nie mogę zapiac. Wpadłem przed 20 na Auchan ale już pusto było Następnym razem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 https://goo.gl/maps/Ruap9ePaZJk trasa zaliczona, dziękuję za towarzystwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomahouk Opublikowano 9 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) OGŁOSZENIE PARAFIALNE Z DNIEM 15-09-2016 ZACZYNA OBOWIĄZYWAĆ NOWA GODZINA SPOTKAŃ CZWARTKOWYCH TAKŻE WIDZIMY SIĘ O 18 MIEJSCE BEZ ZMIAN Edytowane 9 Września 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 I dobrze i źle dobrze bo widno a gorzej bo pracuje do 17-ej i do tego z kolegą się umówiłem że na 19-ą. dla niego to pierwsze spotkanie czwartkowe. Trudno spóźnimy się . 0 Cytuj Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Czwartkowy wypad na Wapienniki Było fajnie Thx Ekipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 To może jeszcze złożymy uroczyste gratulacje la kolegi, który się odważył skoczyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Brawo On 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 jesli ten odgłos kilku jadących motocykli to Wy, to późno żeście przyjechali ja już po krótkim pływanku wychodziłem z wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Przez Kanzas też jakieś mendy późno leciały ale tak kulturalnych kierowników jak Wy o to bym nie podejrzewał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamkry Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Dzięki wielkie za wspólny wypad ! Jakoś z plecaczkiem udawało się zamykać peleton P.S. Widoczki extra ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi