piorczens Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Polecam karczma Stary Młyn Koziegłowy na trasie Częstochowa Katowice ;D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja też dziś będę po 2 tygodniach laby (bez motocykla) nareszcie wyjadę! Uśmiech będę miała jak ten emotikon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja też dziś będę po 2 tygodniach laby (bez motocykla) nareszcie wyjadę! Uśmiech będę miała jak ten emotikon Jak to 2 tyg bez motocykla? Nie dobra dziewczynka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wszystko wskazuje na to,że i ja się pojawie. ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 kto chce leci do Kamila 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 kto chce leci do KamilaJego mama wie, że musi dużo żarcia nagotowac? Ja wchodzę na obiad, nie ma lipy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Karpiu, jak chcesz to sklece Ci jakiegoś gainera żebyś nie zasłabł po drodze ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Spoko, ogarniam właśnie kaszanke z cebulką ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jakbym się nie wyrobił do 19:15 to do grupy jadącej do kamila dołączę na Kolumny przy ul. Mozaikowej:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ja dziś po pracy czyli po 22:00 podejdę na dell'a na papierocha wcześniej jestem uziemiony przez jarzmo pracodawcy 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpiu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Było miło Dzięki za wspólny przelot. https://youtu.be/G_xP2gIoKAU 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 A na dellu pusto 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Przecież pizga jak w Kieleckim Do domu i piwko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Oj tak zimno sie zrobiło.... dobrze że silnik ciepły w moto to od czasu do czasu prztulałam się do niego Dzięki za spotkanie i za jazdę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ten wypad do Kamila to świetny pomysł widać było, że zrobiło to na nim wrażenie. Ogólnie udany czwartek, ładowanie zrobione i to nie to samo moto, jeździ się jak na dziku . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lancet Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dołączę dwie fotki: Trzymaj się Kamil! 6 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja tam nagrałem filmik wiec jak coś sklecę to wrzucę ;-) Nie jest to produkcja rodem z Hollywood'u , ale coś tam jest uśmiech Kamila jest , trochę dymu jest i trochę odciny . To jest tylko taki materiał poglądowy dla nas żeby było wiadomo że takie spotkanie się odbyło . Niestety nie mam więcej materiału bo za poźno sobie przypomniałem że wożę w schowku kamerkę ;p . Także nie oczekujmy za dużo POZDROhttps://youtu.be/fTvqNoTxOe4 Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez piorczens (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek125 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 To ja tez dorzucę kilka fotek. 4 Cytuj Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. piorczens Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ja tam nagrałem filmik wiec jak coś sklecę to wrzucę ;-) Nie jest to produkcja rodem z Hollywood'u , ale coś tam jest uśmiech Kamila jest , trochę dymu jest i trochę odciny . To jest tylko taki materiał poglądowy dla nas żeby było wiadomo że takie spotkanie się odbyło . Niestety nie mam więcej materiału bo za poźno sobie przypomniałem że wożę w schowku kamerkę ;p . Także nie oczekujmy za dużo POZDRO Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jakie plany na dziś ? 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ja dzisiaj tylko testuję kamerę na lokalnym gruncie. Może dosłownie na kilka minut podskoczę pod Oszona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
306michal Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jakie plany na dziś ? Jakbyś jechał dziś na spotkanie forumowe to bym się z tobą wybrał, bo samemu nie chce mi się za bardzo... Byśmy się umówili w McDonald'sna Widzewie np. ok. 18:30 Pozdrawiam: Michał 503-960-112 (srebne Kawasaki Ninja ZX6-r) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) @306michal - ok. 18.30:) Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez Spons78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ja na pewno planuję jakies latanie, ale gdzie to się okaże na miejscu. Dawno nie byliśmy na pizzy w Pizzerii Łowickiej 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ja na pewno planuję jakies latanie, ale gdzie to się okaże na miejscu. Dawno nie byliśmy na pizzy w Pizzerii Łowickiej a gdzie to jest? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi