Wladca-Swiata Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Kupiłem wieczorem, do tego padał deszcz. Testowaliście kiedyś V-maxa podczas opadów? A tak poważnie, miał parę wad, za to był relatywnie tani. Na chwilę obecną przejechałem nim 1 km (słownie jeden kilometr). Po tym został rozebrany w 30% i prace ruszyły. Widelec do regeneracji, kwadratowa przednia opona do wymiany itd. Teraz wygląda tak: Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 W ten czwartek na spocie kto chętny wesprzeć Kamila będzie mógł wrzucić co łaska do puszki każda złotówka zostanie przekazana 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Dla zainteresowanych Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19 Długość 135 km https://goo.gl/maps/BkQ6m2d2yFT2 Miejscówka na jedzonko http://wemlynie.pl/tuszyn/ ul. ul. Starościańska 195-080 Tuszyn PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM RUSZAMY O GODZ 19,30 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jaka przelotowa? Wysłane z mojego GT-P5200 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Jaki mniej więcej przewidywany czas podróży? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Fajna traska i pogoda zapowiada się dobra, nic tylko jechać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Wpadnę się pokazać, ale raczej w trasę nie pojadę. Nie znam jeszcze się za dobrze z moim ostatnim nabytkiem i nie chcę ryzykować awarii w trasie. Dziś prawdopodobnie się przegrzała, a na zegarze temperatura była w normie. Prawdopodobnie jest coś z pompą. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dstdrombo Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Świeżaka od tego sezonu zabierzecie? Jedzie ktoś z Andrespola? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Jeżeli się uda to w końcu i ja zajrzę, także szykować piwko dla starego wyjadacza hehehehhe 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Świeżaka od tego sezonu zabierzecie? Jedzie ktoś z Andrespola? A w czym ma być problem?? Każdy był kiedyś swiezakiem. Przyjedz pokaż się i jeździj. Pamiętaj grupa to grupa bez wariacji. Edytowane 21 Lipca 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Tylko pamietaj o kwiatach dla prezesa, ktos mu przekaze Wysłane przez gołębia pocztowego 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Prezes lubi bukiety 0,5 albo 0,7 L Ja będę jechał z Andrzejowa ale najprawdopodobniej dopiero koło 19.00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 W Łasku po drodze będzie fajna imoreza, ogólnopolski zlot buggy z naszym kolegą lukaszem, który w ubiegłym roku zdobył pierwsze miejsce, możnaby zrobić mały przystanek. To jest zaraz za stacja benzynowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Do zobaczenia :-) Wylatuję z Janowa ok 18.30. Jak widzę pewnie na trasie nie będę sam 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 No i d*pa. Moto klękło. Innym razem. Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Dzięki wszystkim dzisiejszym darczyńcom kto nie zdążył za tydzień też będę , niestety obowiązki członkowskie sprawiły że musiałam wcześniej odjechać ,a wszystko po to abyście na FŁM NAJT dobrze się bawili ,więc do zobaczenia w następny czwartek . Jeżeli coś to piszcie na pw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuri Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 A w czym ma być problem?? Każdy był kiedyś swiezakiem. Przyjedz pokaż się i jeździj. Pamiętaj grupa to grupa bez wariacji. Buziak, z której części Olechowa jesteś? Ja też pochodzę z OCW. Może się znamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 W najbliższy czwartek będzie plakat który przygotował kolega Krzysztof rst 1000 i mam nadzieję że przyjedzie dużo osób aby podpisać się na nim,a potem ma być przekazany Kamilowi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 kasy troche mało mam nadzieję że dziś jeszcze dorzucicie i będzie plakat do podpisu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 kasy troche mało mam nadzieję że dziś jeszcze dorzucicie i będzie plakat do podpisu Przyjadę po 18.30. Mazak jest, tylko może jakaś tektura al'a stół by się przydała. Albo dach samochodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Coś tam się wrzuci. Muszę rozciąć świnkę i wygrzebać kilka zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Niestety praca dzisjaj. 😞 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Niestety praca dzisjaj. U mnie to samo. Ale w niedzielę to latam do samej nocy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 polatane dx 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Polatane. Dzięki Panowie za miłe towarzystwo Zdecydowanie to jest to. I ta swieżonka "we młynie" masaaaaaaa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi