Jonek Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Dzięki za jazdę. PS Następnym razem powiedzcie, że nie chcecie żebym jechał a nie tak z cicha pęk skręcacie gdzieś Dobrze, że jestem czujny jak ważka i przyłapałem Was na tym Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Jonek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Kurna trafiłem sobie ekipę na litrach, sami gumiarze i mi uciekli. Skrecilem na Andrespol, bo utknalem za sznurkiem aut i juz was nie bylo jak sie rozluznilo. Dzieki za upalanie Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D Wybacz nastepnym razem bedzie lepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dzięki wielkie za latanie, tama w Sulejowie zaliczona. Do zobaczenia za tydzień. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dzięki za Uniejów i powrót przez Łask i Kruszów, czyli wyjazd w którym przez znaczącą większość czasu nikt nie miał pojęcia dokąd i którędy jedziemy :-D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Kurna trafiłem sobie ekipę na litrach, sami gumiarze i mi uciekli. Skrecilem na Andrespol, bo utknalem za sznurkiem aut i juz was nie bylo jak sie rozluznilo. Dzieki za upalanie Wysłane za pomocą kożucha z mleka :-D Wybacz ze tak lipnie wyszło, myślałem ze jedziemy w miarę spokojnie ale okazało się ze mamy dogonić ekipę która już pojechała, następnym razem lecimy na spokojnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ErR Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ciągle słyszę o tym dellu a nigdy nie byłem. Kiedyś trzeba się tam wybrać. Nic ciekawego, stoi się tak samo jak w każdym innym miejscu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Wybacz nastepnym razem bedzie lepiej Utknąłem na winku za autami i potem mając nawet 250 nie mogłem was znaleźć więc darowałem. Wybacz ze tak lipnie wyszło, myślałem ze jedziemy w miarę spokojnie ale okazało się ze mamy dogonić ekipę która już pojechała, następnym razem lecimy na spokojnie Spoko spoko, utknąłem za puszkami i potem już nie dogoniłem jak piszę powyżej. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 .niestety ale z litrami to przelotowki powyzej 2 paczek:) w innym przypadku bola nas nadgarstki:))))) Ja przecież nie latam zawalidrogą 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dzięki za wypadzik na tamę do Smardzewidz . Zbiorniki wodne w taką temperaturę zawsze troszkę chłodzą. W drodze powrotnej musiałem się niestety odłączyć w stronę domu, także przysmaki kuchni kruszowskiej skosztuje przy następnej okazji . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dzięki za wypadzik na tamę do Smardzewidz się dołączam do podziękowań za wycieczkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek96 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 się dołączam do podziękowań za wycieczkę kurde a Ja myślałem że wy zartujecie z tym zachodem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Dzięki za wypadzik na tamę do Smardzewidz . Zbiorniki wodne w taką temperaturę zawsze troszkę chłodzą. W drodze powrotnej musiałem się niestety odłączyć w stronę domu, także przysmaki kuchni kruszowskiej skosztuje przy następnej okazji . Również dzięki za wypadzik dla całej ekipy,a żarcie w Kruszowie jak zwykle dobre i tanie hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kabzior Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ej chłopaki, źle jedziemy! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 kurde a Ja myślałem że wy zartujecie z tym zachodem Za wolni byliśmy, i przez to się nie załapaliśmy na zachód. Trzeba było poczekać na wschód 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ej chłopaki, źle jedziemy! Teoria chaosu Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ej chłopaki, źle jedziemy! oooo nakamerowali mnie i to nie raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupaczek_p Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Cześć. Wybaczcie, ale jestem nowy. Z tego co się doczytałem, to spotkania "czwartkowe" są pod Oszołomem w pobliżu KFC. Tylko o której? Część z nas (w tym i ja) pracują do 19 - 20 i brak możliwości dołączenia zasmuca nas. Wrzucajcie proszę info gdzie jedziecie, a wtedy z przyjemnością dołączymy. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Rzadko kiedy są z góry założone trasy, zazwyczaj na spontanie kilka grupek jedzie w różne miejsca, i się gdzieś podczepiasz, chyba że masz z kimś kontakt to wtedy dzwonisz i pytasz gdzie jedzie i żeby wstrzymał ekipę np. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Czasami to nawet sama grupa nie wie gdzie i którędy jedzie. Jak nie wierzysz to obejrzyj film sprzed kilku postów (nakręcony w ostatni czwartek). Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Tylko o której? Madre mia.... !!! http://motocykle-lodz.pl/topic/6076-czwartkowe-spotkania/page-1 Edytowane 26 Czerwca 2016 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 O 19 pod Auchan. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 się dołączam do podziękowań za wycieczkę Szkoda że nie zdążyłem dojechać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Czasami to nawet sama grupa nie wie gdzie i którędy jedzie. Jak nie wierzysz to obejrzyj film sprzed kilku postów (nakręcony w ostatni czwartek). Wysłane z telefonu przy pomocy ręki ;-) Dobrze napisane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam Panie i Panowie ) czy jutro będzie latane , dodam że jestem żółtodziobem . Pytam ponieważ jest mecz i nie wiem czy wszyscy kibice czy jest ktoś kto będzie latał ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Będzie latane,i mecz też. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi