chylon Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Podjadę ale puszką na 18.00 czy prędzej 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 zalata ktoś dzisiaj na "fajke" Jakie masz fajki to może zalatam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 hehe przecież wiesz że juz nie pale, ale mam CYGAROOOO Z WĄSEM jak cię to uszczęśliwi 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Tak się zastanawiam, może za wcześnie ale....trasa WZ już otwarta, czyli prace budowlane zakończone. Czy to znaczy że dawne miejsce spotkań przy ul.Piotrkowskiej powróci? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 trasa WZ już otwarta, czyli prace budowlane zakończone. Czy to znaczy że dawne miejsce spotkań przy ul.Piotrkowskiej powróci? Nie bądź taki hop do przodu Marcin Wiemy o tym, czekamy na rozwój sytuacji, ale zachowajmy wątek bez zbędnego off topu, bo zaraz "specjaliści" zaczną bić pianę 7 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Może pomyślimy o jakiejś fajnej imprezie na rozpoczęcie sezonu? 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Już nie mogę się doczekać czwartku powyżej +5 0C. Jak dla mnie bez różnicy gdzie. Najważniejsze że znowu zobaczę znajome banany na twarzach:-) P.S. Sebol dla Ciebie wielki szacun za śmiganie w taką pogodę. Edytowane 3 Stycznia 2016 przez fuksik96 (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Na rozpoczęcie sezonu fajną opcją był by wyjazd do jakiegoś ośrodka na weekend . Myślę że fajna ekipa by się zebrała i był by dobry moment na integrację z nowymi forumowiczami . Trzeba ogarnąć temat . 3 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tylko źeby zima nie trwała do wakacji :-P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nie przewidujmy czarnych scenariuszy:d ja licze na lato, a przynajmniej na wiosnę od lutego:d Impreza/wypad very good idea:d Mam nadzieję,że nic nie pokrzyżuje planów;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) @chylon, dobry pomysł z tym ośrodkiem. Chętnie pomogę w organizacji. Ośrodek sie znajdzie, reszta do ogarnięcia.. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Spons78 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Już nie mogę się doczekać czwartku powyżej +5 0C. Jak dla mnie bez różnicy gdzie. Najważniejsze że znowu zobaczę znajome banany na twarzach:-) P.S. Sebol dla Ciebie wielki szacun za śmiganie w taką pogodę. Ja ostatnią jazde przy 3 0C odbyłem a skończyło się groźnie Ale nie mogę sie doczekać aż powróce ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 może by tak jutro zrobić mały spocik na tzw. papieroska ? można nawet pod dachem tzn na parkingu pod portem, co wy na to? 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Podjadę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Skupcie się ludzie na tym, w jakim wątku piszecie. To miejsce poświęcone dla czwartkowych spotkań i tylko o nich tutaj piszcie bo mnie z równowagi wyprowadzicie tym spamem 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Na rozpoczęcie sezonu fajną opcją był by wyjazd do jakiegoś ośrodka na weekend . Myślę że fajna ekipa by się zebrała i był by dobry moment na integrację z nowymi forumowiczami . Trzeba ogarnąć temat .Słowacja .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Może pomyślimy o jakiejś fajnej imprezie na rozpoczęcie sezonu? jak dla mnie pomysł super. chętnie pomogę w zorganizowaniu, a żeby szefostwo się nie denerwowało może być w czwartek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 można by dzisiaj na jakąś fajke zajrzeć na spota 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jak się wyrobię to podjadę 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 bo mnie z równowagi wyprowadzicie tym spamem Gdzie i o której? Sławek z domu będziesz jechał? 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Może potem Tuszyn i jakaś szamka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Może potem Tuszyn i jakaś szamka? a Ty już jak zwykle głodny Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Kejcior (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 a już myślałem, że uda mi się dziś dołączyć do zacnych kolegów, ale obowiązki dnia codziennego wzięły górę. jedyny plus to, że udało się rozpocząć nowy sezon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Lipa nie wyrobiłem się do następnego czwartku 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Miło było Was spotkać do następnego 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi