OmLeT Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Godzina 19:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Wiem zajechałem wcześniej, bo nie opłacało mi się wracać do domu, liczyłem że może kogoś spotkam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 W czwartek se pojawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) UWAGA!!!! OGŁOSZENIE PARAFIALNE !!!! Od najbliższego czwartku tj. 17-09-2015 Spotykamy się o godzinie 18 CENTRUM HANDLOWE PASAŻ ŁÓDZKIAl. Jana Pawła II 30, 93-570 Łódź Parking wzdłuż Jana Pawła II bliżej stacji BP PRZEKAZUJCIE INFO DALEJ Edytowane 16 Września 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Kurcze gdybyście lecieli górna to dajecie odcinke przed ostatnim łukiem bo pracuje obok i akurat będę w pracy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Odpokutuję i jutro muszę w końcu zawitać Kurcze gdybyście lecieli górna to dajecie odcinke przed ostatnim łukiem bo pracuje obok i akurat będę w pracy To nie są tanie prośby kolego 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jutro pogoda idealna wiec i mozna jakas fajna trase pyknac ;-) ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Traska fajna = fajny pomysł.. Tylko dokąd?.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Pod koniec sezonu to już chyba wszędzie wokół byliśmy po kilka razy . Osobiście nie byłem w tym roku w okolicach Czarnocina nad zalewem więc może ktoś chętny tam: https://www.google.pl/maps/place/Karczma+nad+zalewem/@51.6087419,19.7039137,16z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x3de5d6674c0ab39b 33 km przez Tuszyn więc jak na szybko zapadający zmierzch w sam raz kawałek wody i żarcie niestety Karczma jest w czwartki czynna do 20 więc trzeba by się zebrać sprawnie albo zjeść wracając w Kruszowie Edytowane 17 Września 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazyGRACZ Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Czy na tych czwartkowych spotkaniach każdy jest mile widziany, czy to tylko dla wtajemniczonych ? Edytowane 17 Września 2015 przez GerwazyGRACZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ha! W takim razie już wiem co za ekipę widziałem na parkingu jadąc ok. 18 dzisiaj w stronę Kaliskiego. Następnym razem muszę skręcić i zagadać, a nie jechać do domu 1 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Czy na tych czwartkowych spotkaniach każdy jest mile widziany, czy to tylko dla wtajemniczonych Każdy jest mile widziany, a jak już będziesz kilka razy to będziesz mógł zmienić status na "wtajemniczony" 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Miło mi było bratersko uścisnąć grabę po raz pierwszy na nowym miejscu - fajny plac, choć może trochę ruchliwy i bez "intymności" . Plusem zaś na pewno jest obecność stacji paliw BP w sąsiedztwie - nie ma problemu z pamiętaniem o zatankowaniu! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 18 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Mialem wczoraj napisac zaraz po powrocie do domu ale potem troche mi przeszlo i doszedlem do wniosku, ze nie ma sensu. Jednak znow zmienilem zdanie i troche wyleje. Ktory kμrwa DEBIL chcial mnie wczoraj zabic podzczs powrotu z Kruszowaprzed skrzyzowaniem Rzgowska/Gospodarz ?!?!?!?!Mam nadzieje Łosiu ze to czytasz. !Nie wjezdza sie przed kierownika przy 200 i nie daje heblem na maxabo kolega z tylu skrecil sobie na szela !!!!Jak sie kμrwa DEBILU chcesz zabic, to mozesz sie jak dla mnieowinac na drzewie nawet kμrwa trzy razyAle zrob to solo, nie zabieraj nikogo ze soba !!!Twoje szczescie ze w szoku nie zapamietalem Twoich blachbo przy nastepnym czwartku "LWG" nabralo by nowego znaczenia. Wyobraz sobie PAJACU jeabany, ze prawie 300 klio zatrzymuje sie troche wolniej niz 180Administracje uprasza sie o niekasowanie tego wpisugdyz nie mam innej mozliwosci opowiedzenia/ a wrecz zamanifestowaniaswojej wrogosci co do kretynow na drodze !Ps. Sam nie wiem czy taki "Czwartkowy dzban" to zrozumie. Ps2. Producent mojego sprzetu twierdzi, ze nie da sie zablokowac tylnego kola Obalam, da sie Edytowane 18 Września 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 8 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Nie wjezdza sie przed kierownika przy 200 i nie daje heblem na maxa bo kolega z tylu skrecil sobie na szela !!!! (...) Twoje szczescie ze w szoku nie zapamietalem Twoich blach bo przy nastepnym czwartku "LWG" nabralo by nowego znaczenia. Trudno mieć pretensje o irytację, chwilę szaleństwa mogliście przypłacić poważnymi konsekwencjami może bardziej mógłbym się przyczepić do sensowności rozwinięcia 200 akurat w tym miejscu... Chyba że to numer domu na wysokości którego zdarzyła się krytyczna sytuacja...? No ale to kwestia o której każdy z nas decyduje sam. Co do braku pamięci do blach - dlatego obowiązkowym wyposażeniem każdego motocyklisty powinna być kamera! Zarówno przez wzgląd na ewentualną frajdę z oglądania materiału, jak i możliwości analizy błędów swoich i cudzych. Nie wspominając o tym, że może to być jedyny sposób na udowodnienie przebiegu zdarzenia. Na miejscu wywołanego autora zamieszania zgłosiłbym się na PW z przeprosinami. Każdy popełnia błędy, jednak chyba większość z nas jest tutaj dorosła, a to jest taki moment kiedy warto zachować się zgodnie z wiekiem - odpowiedzialnie. Fart, a i pewnie umiejętności wściekłego kierownika, że nie czytamy o tym dzisiaj w dziale wypadków... PS. Nie, to nie ja jestem sprawcą. O takich prędkościach mogę jedynie poczytać Edytowane 18 Września 2015 przez Zet (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazyGRACZ Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Każdy jest mile widziany, a jak już będziesz kilka razy to będziesz mógł zmienić status na "wtajemniczony" W takim razie do zobaczyska następnym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ps2. Producent mojego sprzetu twierdzi, ze nie da sie zablokowac tylnego kola Obalam, da sie Szybciej sie zatrzemasz jak dolozysz jeszcze przedni hebel:) A na powaznie: ciezko dograc grupe ktora w calosci mysli podczas dopierda..nia. wg mnie jak juz zaczynasz odkrecac w grupie to musisz liczyc sie ze cos moze sie zdazyc..zaczynaja sie wyglupy itd..wtedy 3x szybciej trzeba myslec i 10x szybciej reagowac na to co sie dzieje..jak to sie mowi jest ryzyko jest zabawa:) dla ludzi rozwaznych proponuje odpuscic jazde po bandzie z grupa ktora sie nie zna.kiedys mielismy ekipe ze latalo sie grubo powyzej 200 i kazdy z nas znal sie na tyle ze wiedzielismy ktory z kumpli za chwile cos zrobi..ale to trzeba razem dlugo latac zeby tak sie zgrac.ale to byly dawne czasy..ech... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 NIe wracalismy w grupie, wracalem z kolega a "tamtych dwoch" nas jakby dopadlo. Dobra nie ma co roztrzasac. Chodzilo mi tylko o zwrocenie uwagi na idiote. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek66 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jutro też spotykamy się na Jana Pawła przed dawnym Realem o 18.00 czy wracamy przed halę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Z tego co wiem to ciągle pasaż łodzi na Jana.Pawła. Pod hala jest już płatny parking 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 spotykamy się pod pasażem aż do odwołania ale na razie nie ma innej opcji 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ale to nie jest zła opcja - wjazd i wyjazd wygodny, miejsca dla motongów jest wystarczająco dużo, stacja benzynowa obok, Pit-Stop na przeciwko... Może trochę tylko ruch pojazdów i pieszych nieco większy, ale do wytrzymania. 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Źle nie jest, choć jeszcze nie byłem tam na spocie, może dzisiaj to ocenie, hehe Jakieś plany na traskę dzisiaj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jestem dziś, w końcu popołudnie wolne 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 24 Września 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ale to nie jest zła opcja - wjazd i wyjazd wygodny, miejsca dla motongów jest wystarczająco dużo, stacja benzynowa obok, Pit-Stop na przeciwko... Nikt negatywnie nie opiniował tej miejscówki, gdy wybierano nowe miejsce spotkań po tym, jak zmuszeni zostaliśmy opuścić parking pod Centralem w 2013/2014. Braliśmy pod uwagę lokalizacje przy Centrach Handlowych, ale w większości miejsc zjazd grupy powyżej 20 moto kończył się uprzejmym wypierdzieleniem nas z parkingu przez ochronę. Póki co parking pod Auchan jest dobry, dopóki komuś nie odbije głupawka i nie zacznie szaleć po parkingu, a nie daj wjedzie w pieszego czy dojdzie do kolizji z samochodem. Poza tym kto przyjeżdżał przez 2 lata pod Central wie, że to miejsca miało "duszę" i nawet, gdy przyjechało 100 motongów, zawsze sobie radziliśmy z wepchnięciem kolejnego na ten malućki skrawek. Teraz, gdy pod Halą było dużo miejsca, a pod Auchan jeszcze więcej to każdy staje jak chce, gdzie chce, tyłem, przodem, blisko, daleko - rozpierdol jest totalny. 6 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi