Skocz do zawartości

Czwartkowe Spotkania

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

UWAGA!!!! OGŁOSZENIE PARAFIALNE !!!!

Od najbliższego czwartku tj.

17-09-2015

Spotykamy się o godzinie

18

CENTRUM HANDLOWE PASAŻ ŁÓDZKI
Al. Jana Pawła II 30, 93-570 Łódź

Parking wzdłuż Jana Pawła II bliżej stacji BP

PRZEKAZUJCIE INFO DALEJ

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)

Odpokutuję i jutro muszę w końcu zawitać  :riding: 

Kurcze gdybyście lecieli górna to dajecie odcinke przed ostatnim łukiem bo pracuje obok i akurat będę w pracy

To nie są tanie prośby kolego  :decayed:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Pod koniec sezonu to już chyba wszędzie wokół byliśmy po kilka razy  :biggrin: .

Osobiście nie byłem w tym roku w okolicach Czarnocina nad zalewem więc może ktoś chętny tam:

https://www.google.pl/maps/place/Karczma+nad+zalewem/@51.6087419,19.7039137,16z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x3de5d6674c0ab39b

33 km przez Tuszyn więc jak na szybko zapadający zmierzch w sam raz kawałek wody i żarcie 

niestety Karczma jest w czwartki czynna do 20 więc trzeba by się zebrać sprawnie albo zjeść wracając w Kruszowie  :biggrin:

Edytowane przez PIT (wyświetl historię edycji)

Ha! W takim razie już wiem co za ekipę widziałem na parkingu jadąc ok. 18 dzisiaj w stronę Kaliskiego. Następnym razem muszę skręcić i zagadać, a nie jechać do domu :smile:

KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA

Czy na tych czwartkowych spotkaniach każdy jest mile widziany, czy to tylko dla wtajemniczonych

Każdy jest mile widziany, a jak już będziesz kilka razy to będziesz mógł zmienić status na "wtajemniczony"  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Miło mi było bratersko uścisnąć grabę po raz pierwszy na nowym miejscu - fajny plac, choć może trochę ruchliwy i bez "intymności"  :smile: .

Plusem zaś na pewno jest obecność stacji paliw BP w  sąsiedztwie - nie ma problemu z pamiętaniem o zatankowaniu!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Nie wjezdza sie przed kierownika przy 200 i nie daje heblem na maxa

bo kolega z tylu skrecil sobie na szela !!!!

(...)

Twoje szczescie ze w szoku nie zapamietalem Twoich blach

bo przy nastepnym czwartku "LWG" nabralo by nowego znaczenia.

Trudno mieć pretensje o irytację, chwilę szaleństwa mogliście przypłacić poważnymi konsekwencjami może bardziej mógłbym się przyczepić do sensowności rozwinięcia 200 akurat w tym miejscu... Chyba że to numer domu na wysokości którego zdarzyła się krytyczna sytuacja...? No ale to kwestia o której każdy z nas decyduje sam.

Co do braku pamięci do blach - dlatego obowiązkowym wyposażeniem każdego motocyklisty powinna być kamera! Zarówno przez wzgląd na ewentualną frajdę z oglądania materiału, jak i możliwości analizy błędów swoich i cudzych. Nie wspominając o tym, że może to być jedyny sposób na udowodnienie przebiegu zdarzenia.

Na miejscu wywołanego autora zamieszania zgłosiłbym się na PW z przeprosinami. Każdy popełnia błędy, jednak chyba większość z nas jest tutaj dorosła, a to jest taki moment kiedy warto zachować się zgodnie z wiekiem - odpowiedzialnie.

Fart, a i pewnie umiejętności wściekłego kierownika, że nie czytamy o tym dzisiaj w dziale wypadków...

PS. Nie, to nie ja jestem sprawcą. O takich prędkościach mogę jedynie poczytać ;)

Edytowane przez Zet (wyświetl historię edycji)

KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA

Każdy jest mile widziany, a jak już będziesz kilka razy to będziesz mógł zmienić status na "wtajemniczony"  :riding:

W takim razie do zobaczyska następnym razem. 

Ps2. Producent mojego sprzetu twierdzi, ze nie da sie zablokowac tylnego kola

Obalam, da sie :sad2:

Szybciej sie zatrzemasz jak dolozysz jeszcze przedni hebel:)

A na powaznie: ciezko dograc grupe ktora w calosci mysli podczas dopierda..nia. wg mnie jak juz zaczynasz odkrecac w grupie to musisz liczyc sie ze cos moze sie zdazyc..zaczynaja sie wyglupy itd..wtedy 3x szybciej trzeba myslec i 10x szybciej reagowac na to co sie dzieje..jak to sie mowi jest ryzyko jest zabawa:) dla ludzi rozwaznych proponuje odpuscic jazde po bandzie z grupa ktora sie nie zna.kiedys mielismy ekipe ze latalo sie grubo powyzej 200 i kazdy z nas znal sie na tyle ze wiedzielismy ktory z kumpli za chwile cos zrobi..ale to trzeba razem dlugo latac zeby tak sie zgrac.ale to byly dawne czasy..ech...

NIe wracalismy w grupie, wracalem z kolega

a "tamtych dwoch" nas jakby dopadlo.

Dobra nie ma co roztrzasac. Chodzilo mi tylko o zwrocenie uwagi na idiote.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

spotykamy się pod pasażem aż do odwołania ale na razie nie ma innej opcji

Ale to nie jest zła opcja - wjazd i wyjazd wygodny, miejsca dla motongów jest wystarczająco dużo, stacja benzynowa obok, Pit-Stop na przeciwko...

Może trochę tylko ruch pojazdów i pieszych nieco większy, ale do wytrzymania.

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting