Bulba Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ale w Szadku nie wyjmujesz kuźwa kłaków z pizzy. 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 W poddebicach jest dobra pierogarnia i naprawdę idzie się najeść:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 No to na pierogi! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 A można tam płacić kartą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 jestem za pierogami. wyjazd około 19:30 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Poczekajcie na mnie.... bede kolo 19.45-50 plissssss 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Kto się zgubił na zielonej kawie na S8? Kamaras dawaj do poddebic 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Kto tak genialnie "wyprowadzil" ludzi z Szadku ? 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ją zamykalem 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bułgar Opublikowano 2 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Hehe..ja się "odnalazł em" w ostatniej chwili.. A korzystając z udzielonego mi słowa, chciałem raz jeszcze podziękować ekipie za konwój z Poddębic na parking w Łodzi,z powodu awarii regulatora napięcia!!!.. Wy już wiecie kto konwojował! Dzięki!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Kto tak genialnie "wyprowadzil" ludzi z Szadku ?Dobre pytanie, każdy w swoją stronę, a później się goniło kogokolwiek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Ja prowadziłem grupę cała drogę Sovteq zamykał .W Szadku w pizzerii pytałem wyraźnie kto leci dalej a kto zawija na Łódź (Suchy,Fazzero,Jorima,Carusek powiedzieli że spadają na Łódź reszta milczała).Z Szadku ruszyliśmy na Rossoszyce ( kto widział na forum mapkę ten wie jak jechać) jak wszyscy wskoczyli na maszyny prędkość wynosiła całe 90km/h więc jak można gonić grupę nie kumam cię arczix007.Sorry ja oczu nie mam z tyłu głowy także nie wiedziałem że ktoś się zgubił ale jak wspomniałem po to jest mapka aby wiedzieć gdzie jechać zresztą w Rossoszycy był postój nawet po to że jak właśnie ktoś by się zgubił. Więc nie mam pojęcia kto stworzył zamieszanie trasa była wyraźnie opisana co gdzie i jak .Mam tylko nadzieje że wyjazd się spodobał . ps. Sovteq nie zjadł pierogów w Poddębicach lokal był zamknięty jest teraz mega wkur...ony i poszukuje osoby która powiedziała mu że będzie smacznie Edytowane 3 Lipca 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blonder Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 i tak pierogania była zamknięta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) A ja dziękuję za wspólny wypad grupie "alternatywnej": S8->Wadlew->Rusociny->Tuszyn->Młyn. Nikt się nie zgubił, choć było ostro na dwupasmówce, popas też smacznie Do następnego razu Edytowane 3 Lipca 2015 przez ro6ert (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M's Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Oj coś za dużo napięcia. A przecież chodzi oto żeby zrobić fajną wycieczkę i tak było. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Tomasz prowadził, ja zamykałem. Na trasie S8 zgubiły się dwa moto (zielona kawa oraz druga maszyna z kufrem i pasażerką). Czekałem na trasie około 10 minut na nich, ale najwidoczniej zjechali na jednym z wcześniejszych zjazdów. Nastepnie wszyscy odliczyli się na BP w łasku, łącznie z małą. W szadku z pizzeri jak ruszaliśmy, zrobiły się dwie grupy, łódź i rososzyca. Ci co chcieli pojechali na łódź, reszta na rososzycię. Ja wyjechałem ostatni w rynku i widziałem jak niektóry pojechali na łódź a niektórzy na rososzycę, następnie dogoniłem grupę na rososzycę więc nikt nie miał prawa się zgubić. A to, że byłem głodny i nie zjadłem pierogów to trudno. Odrobię następnym razem 2 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ja prowadziłem grupę cała drogę Sovteq zamykał .W Szadku w pizzerii pytałem wyraźnie kto leci dalej a kto zawija na Łódź (Suchy,Fazzero,Jorima,Carusek powiedzieli że spadają na Łódź reszta milczała).Z Szadku ruszyliśmy na Rossoszyce ( kto widział na forum mapkę ten wie jak jechać) jak wszyscy wskoczyli na maszyny prędkość wynosiła całe 90km/h więc jak można gonić grupę nie kumam cię arczix007.Sorry ja oczu nie mam z tyłu głowy także nie wiedziałem że ktoś się zgubił ale jak wspomniałem po to jest mapka aby wiedzieć gdzie jechać zresztą w Rossoszycy był postój nawet po to że jak właśnie ktoś by się zgubił. Więc nie mam pojęcia kto stworzył zamieszanie trasa była wyraźnie opisana co gdzie i jak .Mam tylko nadzieje że wyjazd się spodobał . ps. Sovteq nie zjadł pierogów w Poddębicach lokal był zamknięty jest teraz mega wkur...ony i poszukuje osoby która powiedziała mu że będzie smacznie Nie mam pretensji do nikogo bo i tak się fajnie polatało przy takiej grupie jednak nie trudno się pomylić no ale wszystko się dobrze skończyło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolcia Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Mi się podobało i jak to często bywa, że zostałam nagle jako jedyna dziewczyna a chłopaki są wyrozumiali i jeśli ja nadążyłam swoją 250 i się nie zgubiłam to dało się nadążyć Jaka traska na czwartek ?? Jakieś pomysły się pojawiły ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jaka traska na czwartek ?? Jakieś pomysły się pojawiły ? Pomysł jest ale prognoza pogoda nie rozpieszcza na ta chwile wskazuje na przelotny deszcz http://www.pogodnie.pl/Lodz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolcia Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Pogoda pogodą, a plan trasy planem Pogoda zmienną jest, więc warto mieć już jakąś opcje w zanadrzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19 Długość 138 km https://goo.gl/maps/TGcKa Miejscówka na jedzonko dla odchamienia organizmu McDonald's Piotrków Trybunalski ul.Słowackiego 80 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 7 Lipca 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ponieważ to poniekąd moje rodzinne strony to mogę zaproponować małą zmianę - pojedźmy na tamę, ale na inną, nad zbiornikiem Cieszanowice, o którym Łodzianie rzadko wiedzą a szkoda Ta trasa nie wyklucza Sulejowskiego, ale wtedy całość sięgnęłaby 200 km. No i proponuję dużo lepsze żarełko niż McD (http://www.zniwnylan.pl), tylko muszę wcześniej właścicielkę uprzedzić, że będzie duży nalot burczybrzuchów Oczywiście trasę o której mówię możemy też zrobić innym razem, może weekendowo, gdzie nie będzie takiego pośpiechu (wyjazd o 19.30 spod hali oznacza, że połowa drogi jest już potem nocką). Ostatecznie i tak wszystko zależy od pogody. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja się jak najbardziej pisze na taki pomysł jak kolega wyżej napisał Ale wyjazd o 19:30 jest zbyt późny, Szkoda że nadal nie ma 18 godziny spotkania, ja niestety na większość przelotów nie mogę się pisać powód jeden bardzo ważny wstaję o 5 rano do pracy, gdzie powrót o 12 czy 1 w nocy jest kiepskim rozwiązaniem. Chętnie bym zrobbił tą trasę gdy da się wczesniej nas zebrać . albo w Weekend 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLip Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ponieważ to poniekąd moje rodzinne strony to mogę zaproponować małą zmianę - pojedźmy na tamę, ale na inną, nad zbiornikiem Cieszanowice, o którym Łodzianie rzadko wiedzą a szkoda Ta trasa nie wyklucza Sulejowskiego, ale wtedy całość sięgnęłaby 200 km. No i proponuję dużo lepsze żarełko niż McD (http://www.zniwnylan.pl), tylko muszę wcześniej właścicielkę uprzedzić, że będzie duży nalot burczybrzuchów Oczywiście trasę o której mówię możemy też zrobić innym razem, może weekendowo, gdzie nie będzie takiego pośpiechu (wyjazd o 19.30 spod hali oznacza, że połowa drogi jest już potem nocką). Ostatecznie i tak wszystko zależy od pogody. mozesz podrzucic mapke Twojego pomyslu w takim razie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja się pisze na twoją trasę ale na sobotę jak by było więcej chetnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi