tomahouk Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Podzielcie się na grupy pod halą i można działać (oczywiście jak możecie też rozwiesić plakaty w okolicy miejsca zamieszkania) Grupa 1 https://goo.gl/maps/yOOOD Grupa 2 https://goo.gl/maps/oY1R8 Grupa 3 https://goo.gl/maps/hnG8v Stowarzyszenie z góry dziękuję wszystkim za pomoc Edytowane 25 Czerwca 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mogę przykleić w P-cach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Podzielcie się na grupy i można działać wstawiłem kilka przykładów (oczywiście jak możecie też rozwiesić plakaty w okolicy miejsca zamieszkania) Grupa 1 https://goo.gl/maps/yOOOD Grupa 2 https://goo.gl/maps/oY1R8 Grupa 3 https://goo.gl/maps/hnG8v Piszę się na grupę 3. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja mogę ogarnąć Aleksandrów i Ozorków 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Pisze się na grupę 3 tez normalnie o 19:00 ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Tak, o 19 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Czy ktoś z grupy 3. będzie miał kufer/sakwy czy mam brać plecak? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A ja proponuje trasę #4: https://goo.gl/maps/MyXnn Zapraszam do towarzyszenia, po drodze oczywiście można gdzieś stanąć na jedzonko Przydałby się ktoś z kufrem centralnym, co by się plakaty zmieściły 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Czy ktoś z grupy 3. będzie miał kufer/sakwy czy mam brać plecak? ja biore plecak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Dobra to jak nikt nie chce to ja poproszę bramkę nr 1 , nie zdążę wypolerować czarnulki ale będę. Duże te plakaty ? mozna je jakoś złożyć i pod kombi ? Czy raczej plecak albo taka tuba jak artyści noszą - trochę mało aerodynamiczna ? Bez Pabianic - dla Zino Edytowane 25 Czerwca 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A ja proponuje trasę #4: https://goo.gl/maps/MyXnn Zapraszam do towarzyszenia, po drodze oczywiście można gdzieś stanąć na jedzonko Przydałby się ktoś z kufrem centralnym, co by się plakaty zmieściły Traska zbliżona do tej z poprzedniego tygodnia, ale tym razem w zacnym celu Ja też w razie czego wezmę plecak, jest dosyć spory więc powinno być ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Traska zbliżona do tej z poprzedniego tygodnia, ale tym razem w zacnym celu Artur, jakbym tak miał podchodzić to już każdą trasę 30 x jechałem. Czwartkowe spotkania są od 2011 roku, tyle że miejsce się zmieniło Zawsze możesz dołączyć do innej wycieczki, są 4 traski. Ja np Wczoraj śmigałem trasą na Bełchatów więc teraz dla odmiany na północ 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Taka pogoda, taka akcja a ja k**wa chory... :/ 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Artur, jakbym tak miał podchodzić to już każdą trasę 30 x jechałem. Czwartkowe spotkania są od 2011 roku, tyle że miejsce się zmieniło Zawsze możesz dołączyć do innej wycieczki, są 4 traski. Ja np Wczoraj śmigałem trasą na Bełchatów więc teraz dla odmiany na północ No czaje Tak tylko wspominam Co do traski to prawdopodobnie 3 opcję z racji, iż w tamtych rejonach baardzo dawno nie byłem Ale to się jeszcze dogada na miejscu Taka pogoda, taka akcja a ja k**wa chory... :/ Szybkiego powrotu do zdrowa! Edytowane 25 Czerwca 2015 przez arczix007 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) ja biore plecak Super, to ja nie biorę --- Jeszcze jedno - gdzie rozwieszamy, tylko na legalu czy gdzie popadnie? Bo nawet ze słupami czasem jest problem... I techniczne - jak je mocujemy, zwykłą taśmą czy brać coś lepszego? Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Przemmo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dziękuję wszystkim za zaangażowanie, ale niestety plakaty może będą w okolicach godziny 19:00 do odbioru. Nie będę tutaj nikogo obwiniał, ponieważ plakaty mieliśmy dostać za darmo maksymalnie dzisiaj do południa, ale czekamy na nie od ubiegłego piątku, więc takie opóźnienie to już gwóźdź do trumny Sam chciałbym przyjechać na czas pod halę motocyklem, a nie czekać autem w centrum na paczkę. Przy takiej logistyce nie ogarniemy wszystkiego i będziemy po nocach rozwieszać, a to też nie o to chodzi. W związku z powyższym akcję rozwieszania plakatów na dzisiaj odwołujemy. Natomiast potrzebujemy Waszej pomocy przy plakatowaniu w sobotę rano między 8:00, a 12:00 w okolicach Moto Weteran Bazaru, tak aby przyjezdni na bajzel przyjechali do nas do Rzgowa Wsadzanie plakatów za wycieraczki aut, rozdawanie motocyklistom itd. Jeśli zgłosi się grupka chętnych, gwarantujemy w ramach wynagrodzenia gruby hajs (no dobra, raczej jakieś fanty motocyklowe). 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 No i polatane trasą alternatywną, ale było wszystko: s8 i trochę szybciej, trochę wolniej przez Zgniłe błota, Czarny Staw na kotleta, a wszystko to w zacnym Towarzystwie Dzięki za dziś i do następnego razu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 ja bym żądała zwrotu kasy za te plakaty bo rozwieszanie plakatów tego samego dnia co jest impreza to trochę się mija z celem ... równie dobrze można było wydrukować sobie ulotki na zwykłej drukarce w domu i powsadzać ze wycieraczki lub powiesić a na pewno dużo taniej... trochę Was zrobili w konia... ale ważne, że tu ludzie wiedzą 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Czytaj ze zrozumieniem plakaty za darmo Ja dziś mogę kleic plakaty jak mi dacie dodatkowo znajomy ma stragan na moto weteran wiec mogę mu stragan oplakatowac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 no chyba, że tak, ale szkoda i tak, że na ostatnią chwilę. 1 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No i polatane trasą alternatywną, ale było wszystko: s8 i trochę szybciej, trochę wolniej przez Zgniłe błota, Czarny Staw na kotleta, a wszystko to w zacnym Towarzystwie Dzięki za dziś i do następnego razu Fajna traska,super ekipa.Oby więcej takich udanych wypadów.Pozdrowionka i do następnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19 Długość 129 km https://goo.gl/maps/pC5uZ min . Lotnisko w Rossoszycy Miejscówka na jedzonko http://www.pizzeria-k2.pl/szadek Szadek ul. Rynek 1 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 1 Lipca 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolcia Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Łutututututut 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 A o ktorej ruszacie z pod hali? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Ja proponuję miejsce na szamanie w Poddębicach, by jak najwięcej za widoku przejechać (Pabianice-Łask-Szadek-Rossoszyca-Poddębice). Tam też mają K2. Edytowane 1 Lipca 2015 przez ro6ert (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi