arczix007 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Eh moja pogada też mnie nie pociesza ;< Ale może się wyklaruje do 19nastej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Pogada na ta chwila jest w miarę ok więc zapodaje plan traski.Jak się uda skorzystamy jeżeli nie przejdzie to na następne spotkanie czwartkowe Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19 Długość 102 km https://goo.gl/maps/GjdCX Miejscówka na jedzonko http://www.pizzeria-k2.pl/leczyca Łęczyca ul. al. Jana Pawła II 7b PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 18 Czerwca 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mnie się traska podoba, chętnie się przejade odwiedzić diabła Borutę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Traska ciekawa, oby pogoda dopisała Edytowane 18 Czerwca 2015 przez arczix007 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ha to zapraszam w moje strony:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Kurczę kusząca propozycja, ale czy ja sie wyrobię na 19 ?? Będę próbować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varadero Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 I co jestem w Łęczycy i nikogo nie ma :// ehhh Wróć cofam wszystko )) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Muszą być, bo grupa pojechała;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Byli, byli, choć ja się urwałem jak inni czekali na pizze Pozdro dla ekipy i dla prowadzącego nie zai wolno, nie za szybko, ale super płynnie (tylko ekipa którą spotkaliśmy po drodze supermoto trochę zamieszania wprowadziła) dobrze że nie było malkontentów bo znów by się dyskusja /w innym wątku prowadzona/ rozpętała 2 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarin Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 byłem dzis pierwszy raz i w grupie spoko sie lata szkoda ze tylko raz w tygodniu jest takie cos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 dobrze że nie było malkontentów bo znów by się dyskusja /w innym wątku prowadzona/ rozpętała (tylko ekipa którą spotkaliśmy po drodze supermoto trochę zamieszania wprowadziła) Chyba jeden jednak był Wybacz nie mogłem się opanować pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_lc4 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) (tylko ekipa którą spotkaliśmy po drodze supermoto trochę zamieszania wprowadziła) Ale już się pozbieraliście i doszliście do siebie po tym "zamieszaniu" ?? Edytowane 18 Czerwca 2015 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Było super ,równe tempo .Jako zamykający wielkie G ..widziałem co się z przodu dzieje ,ale ekipę na super mociakach było słychać pięknie i wyraźnie .Jedzonko pyszne .Jak mundurowy88 wspomniał ,gdybyśmy wcześniej zajechali to i na zamek by się wlazło .A i ten skuterzysta co mnie i Kazikowi zajechał drogę to chyba w oczach to miał muchy bo szybki brak i jechał tak jak chciał skuter ,a nie prowadzący go gościu .Ale my grzeczni motocykliści pozdrowiliśmy go klaksonem i strzałem z tłumika .Ogólnie było fajnie i miło ,oraz co najważniejsze dobry humor i śmiech :riding: Edytowane 18 Czerwca 2015 przez sebol (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Żałuję, że dzisiaj nie dałem rady, wygląda na to że było jak zawsze, czyli mega fajnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Fajnie było osobiście poznać choć część ludzi, ale do kojarzenia osób jeszcze trochę czasu potrzebuje Niemniej jednak wczorajszy spot jak i ekipa na Łęczycę jak najbardziej na plus Razem to dopiero się super jeździ i to zainteresowanie ludzi jak i kierowców (o misiakach nie wspominając) No i pogoda fajnie dopisała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Całe szczęście że ta sarna nam nie wyskoczyła a tylko grzecznie stała na poboczu :biggrin: Było za***iście szkoda że tak późno wyruszyliśmy. Na następne wypady też sie pisze Ma ktoś jakieś zdjęcia może ?? Edytowane 19 Czerwca 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ludzie... nie wrzucajcie tutaj tematów niezwiązanych z czwartkowym spotem. Pisanie "z innej beczki" nic tu nie wnosi i robicie moderatorom dodatkową robotę. Istnieje taki uniwersalny temat, w którym możecie pierdzielić farmazony - http://motocykle-lodz.pl/topic/23-co-%C5%9Blina-naniesie-d/ 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Po pierwsze bylo Po drugie tak jak pisal Suchy Proszę nie robic burdlu. Sa do tego odpowiednie dzialy 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Dobra,dobra,nie ma co się tak nerwować, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 A co z tym czwartkiem?.. Jakieś plany na trasę itp.? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) jest prośba od stowarzyszenia aby zebrały się jutro grupki które skoczyłyby do kilku okolicznych miasteczek z plakatami zapraszającymi na urodziny FŁM, w gre wchodzi łask, zduńska wola, zgierz, ozorków, pabianice, gdzies by trzeba było rozkleić pare plakatów, czy są jacyś chętni??? niestety my mamy już full na głowie w związku z imprezą dla tego nie damy rady wszystkiego ogarnąć. Plakaty taśmy i wszystko co niezbędne dostarczymy jutro pod samolot. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłaszam się! Może być Zgierz i Brzeziny jeśli pasuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Myślę, że jestem w stanie przybyć dziś pod halę i poprowadzić niewielką grupę np do Łowicza czy Łęczycy i wywiesić plakaty. Na 100% dam znać koło 16:00. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Myślę, że też podjadę można zahaczyć o poddębice a następnie łęczyca np. szczegóły do ugadania na miejscu;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) jest prośba od stowarzyszenia aby zebrały się jutro grupki które skoczyłyby do kilku okolicznych miasteczek z plakatami zapraszającymi na urodziny FŁM, w gre wchodzi łask, zduńska wola, zgierz, ozorków, pabianice, gdzies by trzeba było rozkleić pare plakatów, czy są jacyś chętni??? niestety my mamy już full na głowie w związku z imprezą dla tego nie damy rady wszystkiego ogarnąć. Plakaty taśmy i wszystko co niezbędne dostarczymy jutro pod samolot.No i już małe traski ustalone można też zrobić taką objazdówkę większą grupą dzięki czemu bardziej ludzie zwrócą uwagę Osobiście chętnie pomogę Edytowane 25 Czerwca 2015 przez arczix007 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi