Konrad - Michał Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nie przesadzajmy, nie będziemy ponad godzinę stać pod halą. Jak dla mnie wyjazd najpóźniej 18:30, szkoda pogody. 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueRider Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 To kawałek się z wami zabiore bo akurat mi po drodze będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Konrad - Michał nie wypowiadam się za wszystkich, organizatorem też nie jestem, ale zwykle jak zbiórka była 18.00 przyjeżdżałem po halę min 18.20 to i tak sporo musiałem poczekać. Też mi pasuje wyjechać wcześniej, ale obstawiam że o 18.30 to jeszcze będą się ludzie zjeżdżać Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez floyd (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Wiesz, to zapewne wynikało z nierozpieszczającej pogody oraz krótkich tras. Jeżeli mamy jechać 150km zamiast ~50km to zdecydowanie proponuję start nieco wcześniej. Ja w każdym razie na pewno przy takiej pogodzie nie będę sterczał godzinę pod halą, bo po prostu szkoda czasu i słońca. Zawsze można podzielić się na 2 grupy i spotkać w miejscu docelowym 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 A kobiety co przywożą na pierwsze spotkanie pod halą dla Prezesa? Też czerwone róże? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mam tylko nadzieję że predkosc przelotowa nie będzie jakaś wygorowana bo zapewne będzie więcej 125tek być może jakieś skutery? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mysle ze warto rozdzielić trasę na grupy i my małolitrażowi wyjedziemy wcześniej? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Pogoda ładna więc trza się wstawić Przyjedziesz wstawiony ? Może lepiej nie 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 A kobiety co przywożą na pierwsze spotkanie pod halą dla Prezesa? Też czerwone róże? W zasadzie Juśka, to powinno być tak, że kobiety odjeżdżają ze spotkania z czerwonymi różami, ale ja tam dokładnie nie wiem, bo rzadko bywam w czwartki, bo na ogół wtedy pracuję 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ja będę pod halą parę min po 18:20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 W zasadzie Juśka, to powinno być tak, że kobiety odjeżdżają ze spotkania z czerwonymi różami to jeśli zdążę jutro podjechać i się przywitać to powiem Ci jak jest w praktyce Niemniej mam nadzieje, że istnieje również ewentualna możliwość transportu bukietu z róż do domu, bo wieczorem lecę na trening i nie będę miała jak się zabrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 No niestety ale jedno rozwalone,drugie serwis, trzeci sprzedany więc no odpadam w ten czwartek.... ;( Miłej jazdy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Niestety praca 16:00-24:00 skutecznie wyklucza mnie z udziału w czwartkowym spocie. A może ktoś też nie ma czasu popołudniu i chciałby polatać teraz? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariooo Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Będzie już ktoś może przez 18 ? Bo chciałbym się przywitać a parę min po 18 muszę już spadać (kumplowi urodziło się dziecko wiecie co jest:) ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 no ja dziś idę oddać krew.... jazdę dziś odpuszczam 2 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja tak samo, wlasnie jestem w rckik. Poza tym moto do mechanika zaraz jedzie 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Obecny 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja nie dotrę jestem teraz kolo Poddebic i wracam z Leszna motocyklem także dziś odpuszcze 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 kto mi takie ładne łutututu o 21:55 strzelał przejeżdżając Paradną?? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Bardzo dziękuję ekipie, która została ze mną przy restauracji "Skorpion". Na szczęście wróciłem już do domu Co prawda na chopperku Taty w kombi z garbem i sliderami, więc wyglądałem jak debil Ale ważne, że już w domku Raz jeszcze bardzo dziękuję za okazaną pomoc i współczucie LwG!!! 3 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Kosmaty moje Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 było wbijać na fajka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Londżi Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Pozdro dla ekipy która jechała do Spały. Wrzucam zdjęcie z bunkrów 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Bardzo dziękuję ekipie, która została ze mną przy restauracji "Skorpion". Na szczęście wróciłem już do domu Co prawda na chopperku Taty w kombi z garbem i sliderami, więc wyglądałem jak debil Ale ważne, że już w domku Raz jeszcze bardzo dziękuję za okazaną pomoc i współczucie LwG!!! To co się stało Kondziu 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jaki ja tam ciemny po lewej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi