sovteq Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 O której? 18 czy 19 ? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 18 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Obudzilem wieloryba 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ja już dziś polatałem no i niestety praca 16:00 - 24:00, także pozostaje mi życzyć udanej wycieczki 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Aidekk w agencji robisz że takie godziny pracy czy jako cieć na parkingu hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Kuzwa nie mogę usiedzieć na doopie. Kudlaty.. tfuu.. Kosmaty.. szykuj się na nalot Pojedziemy razem Edytowane 19 Marca 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Kosmaty o ktorej wylatujesz? moze tez Ci nalot zrobie Pany! Ja bede tak 18:30 poczekacie? bo sie w traske chce zabrac ) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 bo sie w traske chce zabrac Mało Ci? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Spalonej wachy na moto? ZAWSZE 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) No i polatane Od dzisiaj wszyscy motocykliści maja 15% zniżki w Da Grasso https://www.google.pl/maps/place/Da+Grasso/@51.717238,19.483771,3a,75y,143.19h,77.88t/data=!3m4!1e1!3m2!1sde9ur5u-7ZBz656Ij1HXBw!2e0!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x9ec9a7e5e01ccb55?hl=pl Może by gdzies przypiac ta informacje ? Edytowane 19 Marca 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Dzięki za miły wypadzik i super kawusie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ja także dziękuję za pierwszy zlot Zakończył się mało fajnie, ale miło było 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Dlaczego mało fajnie? Co się stało? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Zakończył się mało fajnie, A co się stało się? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 wracalismy kosciuszki i puszka najpierw sie wladowal na moj pas i musialem hamowac awaryjnie po czym depnal i jak puscilem hamulce to stanal w miejscu bo pieszy stal przy przejsciu... niestestety nowy focus ma lepsze hamulce facet firmowe auto wiec od razu policja... efekt taki ze ma pekniete szklo lampy tylniej a ja: - mocowanie lampy (polamal sie plastik lampy przy mocowaniu) - stacyjna pękła i można ją wyjąc i wsadzić spowrotem plus mandat 200 Pan uznał że ścigacze pojechały to się władował - szkoda że o mnie zapomniał A policjant powiedział, że skoro już zdąrzył wjechać na pas to musze się zatrzymać... Podsumował na koniec, że jak bym sobie zrobił A i jeżdził normalnym motocyklem to bym się dawno zatrzymał... I jak wysiadałem powiedział, że popiera motocykle buspasy dla Nas i da mi radę bym zmienił na lepszy motocykl i nie zrażał się jakaś stłuczką .... 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Faktycznie Mark_Ka niefart spory tak zacząć ,ale dobrze że Ty cały .Ja dziś również zaciesz że pod czrodziejski somolocik podleciałem po pracy ,ale moje służbowe spodnie to jak spodenki gimnastyczne i musiałem zawinąć do domku.Mega było się spotkać z Wami Teraz będzie coraz liczniej i będzie latane :riding: Edytowane 19 Marca 2015 przez sebol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 A w drodze powrotnej było PW ,a Wy to gdzie nicponie?.. Zimno się zrobiło,frytki wzięłam ,herbatę też a Was ni ma. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Nie wiem jak reszta, ale ja sie nie nadawałem już i tak się cieszę że tą stacyjkę poskładałem bo już myslałem że będę pchał do domu 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mark_Ka sorry że dzisiaj tak wyszło ale zerwalem sie z pracy o 17 i musiałem do okulisty lecieć, 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mark_Ka sorry że dzisiaj tak wyszło ale zerwalem sie z pracy o 17 i musiałem do okulisty lecieć, Spoko trafiłem sam jakoś 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ja byłem o 21.30 na dellu i spotkałem jednego zagubionego w akcji:D Zimno w cholere się zrobiło podstępna ta pogoda... Współczuje stłuczki :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Niestety nie udało mi się z Wami wybrać, jednak wieczorem byłem na Dellu 21:20-ok.22. Gdyby nie kolega na czarnej Jamaszce to odjechał bym wcześniej. Miło było, pozdrawiam. AAA! _elvis_ to byłeś Ty . Nick Twój już teraz znam, a jak będzie ciepło to zdejmiemy kaski i będziemy wiedzieć jak wyglądamy Edytowane 19 Marca 2015 przez Bandit (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 kupie lampę i stacyjkę i poucze się budowy motocykla Szkoda że na parkingu osiedlowym A co pogody też troche wymarzłem 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi