adek Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 jest :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja już w domu, podziękowania dla ekipy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Było parę osób? Nie wyrobiłem się z robotą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja właśnie dotarłem z kruszowa. Ekipa nieśmiertelnych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 ostatni "zapuszkowani" odjechali z pod hali dopiero 19:45, także pogadane dzisiaj 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 A ja dojechałem 19:55 , i stali jacyś puszkami i jakieś rusztowania rozstawiali czy coś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 no pięknie sebol trzeba latac i już :biggrin: :biggrin: ja dopiero sie ucze 1 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 No i na rzazie tylko jedno koło od ziemi odrywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 pozdrawiam , miło było zapalić "petka" i pogadać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 fajna yamaha w tle ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jak zwykle człowiek neon na zdjęciach jest obecny Yamaszka fajna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 i na pierwszym foto widać tył " BMW " ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 nawet nie zauważyłem kiedy były zdjęcia robione 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Hejo tak sie wetnę trochę w rozmowe, jestem tu w sumie nowy i zamierzam uczestniczyć w życiu tego forum, takrze moje zapytanie kieruje do was. Rozumiem ze wyrobiliście sobie taką tradycję że co Czwartek organizujecie spoty zloty tak ?? Są one w tym samym miejscu ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Hejo tak sie wetnę trochę w rozmowe, jestem tu w sumie nowy i zamierzam uczestniczyć w życiu tego forum, takrze moje zapytanie kieruje do was. Rozumiem ze wyrobiliście sobie taką tradycję że co Czwartek organizujecie spoty zloty tak ?? Są one w tym samym miejscu ?? Jesteś w dobrym miejscu tylko na nieodpowiedniej stronie, przejdz na strone 1 (pierwszą) i tam wszystkiego się dowiesz. RIP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Co czwartek o 18 (w lato o 19) na politechniki pod halą (kiedyś tu stał samolot) się spotykamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Co czwartek o 18 (w lato o 19) na politechniki pod halą (kiedyś tu stał samolot) się spotykamy. ale ODLECIAŁ!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Co czwartek o 18 (w lato o 19) na politechniki pod halą (kiedyś tu stał samolot) się spotykamy. Dzięki na info nie prościej było by napisac tak jak kolega ?? potem zauważyłem i przeczytałem dokładnie mam nadzieje że z każdym tygodniem będzie nas coraz więcej. Do zobaczenia LwG Pewnie nie raz podjadę ale Raczej autem bo motor stoi jeszcze u rodziców w Strykowie. Ale jak będzie już sezon to tylko Motor :D Edytowane 27 Lutego 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki na info nie prościej było by napisac tak jak kolega ?? potem zauważyłem i przeczytałem dokładnie mam nadzieje że z każdym tygodniem będzie nas coraz więcej. Do zobaczenia LwG Pewnie nie raz podjadę ale Raczej autem bo motor stoi jeszcze u rodziców w Strykowie. Ale jak będzie już sezon to tylko Motor :biggrin: Jeżeli uraziłem Cię tym co napisałem to przepraszam, po prostu przekierowałem Cie do źródła. a 2oo możesz już zabierać bo odwołuje zime:) Edytowane 27 Lutego 2015 przez Hosel (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jeżeli uraziłem Cię tym co napisałem to przepraszam, po prostu przekierowałem Cie do źródła. o matkobosko! ktoś przeprasza w internetach w dobie wredoty, krytykantów, buractwa, specjalistów od wszystkiego zobaczyłam post gdzie ktoś przeprasza drugą osobę aż sobie printscreena zrobię. przywracasz mi wiarę w ludzi Hosel 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 a 2oo możesz już zabierać bo odwołuje zime:) Zostałeś moim Guru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 o matkobosko! ktoś przeprasza w internetach w dobie wredoty, krytykantów, buractwa, specjalistów od wszystkiego zobaczyłam post gdzie ktoś przeprasza drugą osobę aż sobie printscreena zrobię. przywracasz mi wiarę w ludzi Hosel a dziekówka :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) a 2oo możesz już zabierać bo odwołuje zime:) O to to Widzę, że pogoda weekendowa pozwoli polatać Edytowane 27 Lutego 2015 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Hosel zaszalał chyba w końcu też się pojawię za tydzień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 My już jeździmy od dłuższego czasu Ciepło się ubrać, zamontować podgrzewane manetki i zimno nie straszne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi