boroś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Średnia prędkość 100 km/h, godzina jazdy 200 km/h i godzina pałaszowania 3 Cytuj boroś LwG!
PIT Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Dobre Boroś. Ale żeby nie przerażać to uzupełnię o fakt, że na czwartkowe spoty podjeżdża cały przedział maszyn i nie zawsze wszyscy jadą zaplanowaną trasą. Także można na miejscu uzgodnić kto gdzie i z kim jedzie i często słychać rzucone hasła "Jedziemy .... kto jedzie". Podczas takiego przelotu prowadzący organizuje z reguły przystanek "spowalniający" peleton aby reszta dogoniła grupę. Choć ogólnie przyjęte jest że pierwsi ruszają "wolnobieżni", a za jakiś czas "odrzutowce" aby zbliżyć moment wspólnego dotarcia do celu i nie ograniczać swoich możliwości to na kilku spotach w których uczestniczyłem nie zaobserwowałem takiej organizacji, raczej po prostu prowadzący zwalnia czekając na resztę. Dlatego należy zachować zasady i między innymi nie wyprzedzać prowadzącego, robić miejsce blokującym skrzyżowania (kiedy po przejeździe peletonu nadganiają wracając na przód grupy), a na końcu zamykający kontrolują czy nikt nie odpadł. Tyle ogólnej teorii Edytowane 18 Stycznia 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Lancet Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Widziałem Was stojących na tym pierwszym zdjęciu - jechałem po przeciwnej stronie puszką do pracy! Ale Wam zazdrościłem! 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
maślak1999 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 A spoko , jeszcze raz dzięki za odp 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 PIT i jeszcze lataliście tak blisko mnie, nosz kurrde 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Nico Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nawet na fotki sie załapałem 0 Cytuj
PIT Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 PIT i jeszcze lataliście tak blisko mnie, nosz kurrde Ja z reguły latam blisko Ciebie bo wychowałem się na Polesiu i moja siostra mieszka w naszym rodzinnym mieszkaniu i na tej posesji trzymam moto. Także jak ruszam to puszką na Polesie ale z Polesia już moto. Ostatnio sobie taką "traskę" wydumałem Karolewska, Włókniarzy, Łagiewnicka, Inflancka, Śmigłego Rydza, Przybyszewskiego, Zakładowa, aleja Ofiar Terroryzmu, Tomaszowska, Kolumny, Rzgowska, Trasa Górna i Jana Pawła II z powrotem. Większość po ładnym asfalcie, trochę fajnych winkli na Łagiewnickiej i trasie Górna jest kilka kilometrów nie liczyłem ale blisko wkoło komina i na Della można w sezonie podjechać. Tylko ja z reguły jadę po 22:30-23 - mały ruch potem już światła wyłączają muza i fajnie się leci . 1 Cytuj
Nico Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja sie na dziesiejszego spota pisze 0 Cytuj
Nico Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 No kurka pada. Jeśli ktoś ma chęć to napiszcie bo nwm czy się wybierać :/ 0 Cytuj
PIT Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja będę puszką ale w zasadzie mam do Wingsów zamiar wjechać może byś tam Nico podjechał wymienili byśmy opinie na temat interkomu 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja niestety pracuję dziś jeszcze w godz 20:00-24:00... zresztą jak pomyślę o ponownym czyszczeniu moto to aż mi się nie chce. Odpuszczam dziś zwłaszcza, że latałem wczoraj 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
malyanio Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Też dzisiaj nie dam rady. Pozdrowienia dla "twardzieli" :-) 0 Cytuj
Nico Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Byłem pod samolotem postałem i pojechałem. Wgl to smutłem nikt mnie nie upolował... Husqva odebrana poszalałem zawsze coś 0 Cytuj
PIT Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Byłem pod samolotem 18:15 goniłem z Ikei, ale nikogo już nie było nie mogłeś do MotorWings wpaść potem tam byłem jak pisałem wcześniej ? Ale i tak twardziel z Ciebie bo nie było przyjemnie taka mżawka zaczęła siąpić, może następnym razem. 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Komu dziś moto zdechło ok 16,30 na Przybyszewskiego przy Rydza 0 Cytuj
Nico Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie ja ale jak jeszcze śnieg padał to latałem PIT przeczytałem jak wróciłem do domciu sory :/ 1 Cytuj
kosmaty Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 wpada ktos dzis pod "samolot" na faje ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Zontey Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Tak, ale raczej samochodem, nie zdążę po motocykl podjechać i być pod halą na 18 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 a to może i mnie się uda puchą co prawda, ale zawsze 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
kosmaty Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 no ja też prosto z roboty zajade 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Kazik96 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 hej hej , aura prawdopodobnie dopisze w czwartek czas na jakiegoś spota? 0 Cytuj
PIT Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Jak nie zadziała prawo Murphiego to powinienem już mieć moto po długiej rozłące i zamierzam cieszyć się nowymi zabawkami także planuję w czwartek się trochę pokręcić. 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 ehhhh w takim razie będę i ja, w końcu się przysiąde do twojej bestii 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Rekomendowane odpowiedzi