krzychoslav Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 a nie niebieski Thundercat ? z Politechniki w lewo w kierunku pasażu? bo stał ktoś na czarnym moto na światłach jak skręcałem w lewo, za mną kolega na białej Hondzie 125ccm skuterku jechał 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dokładnie tak było jak krzychoslav powiada ;D. Pierwsza fotka na jakiej się załapałem, szkoda tylko, że patrzyłem w inną stronę ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Krzysiu a o nas to zapomniałeś?! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) a nie niebieski Thundercat ? z Politechniki w lewo w kierunku pasażu? bo stał ktoś na czarnym moto na światłach jak skręcałem w lewo, za mną kolega na białej Hondzie 125ccm skuterku jechał Na czarnym to pewnie ja (czarna Kawa bez naklejek z dwururką z tyłu) ale w tamtej chwili to ja was nie widziałem jak wracałem to właśnie przy Radwańskiej kogoś spotkałem. Stałem na Politechniki na światłach przy Radwańskiej w stronę Mickiewicza. Dezorientacja w przestrzeni to chyba wynik hipotermi - zapomniałem o kominiarce i pewnie się procesor przymroził ale przysiągł bym, że w stronę Stefanowskiego ktoś pomykał z plecakiem (takim zwykłym na ramiona ). Edytowane 4 Grudnia 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 no to na pewno nie ja, ja z kufrem latam. za mną Hania biała skuter a jeszcze dalej pucha z Zonteyem i Glebą na pokładzie - jak to motocykliści... kierunek McDonald's ! 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kapsel tylko co byś nie skończył jak Ja ,z tymi drutami to jest śliski temat :-D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jarod chciałem,ale za nim wziąłem zamach tej już był na posterunku ;-) jak tam pogawędka na 3-go maja? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) sąd Edytowane 5 Grudnia 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 sąd Czyli podaj adres delikwenta zrobimy mu sąd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) trzeba go prawnie zastopować,przemoc nic nie da (były milicjant)psycho Kochamy się jak pies z kotem trzęsie się jak widzi moto ,więc chyba zbiórki czwartkowe przed podjechaniem pod halę muszę zaproponować u mnie przed blokiem hihihihi Edytowane 5 Grudnia 2014 przez sebol (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 byłoby ciekawie... ile moto mogłoby ucierpieć 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Więc nie będzie wpierdolu tylko Łututututu Edytowane 5 Grudnia 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 moto nie ucierpi hihi jedynie komin nagrzeje najpierw Łuututtu a potem wp***dol gdyby chciał dotknąć którąś z maszyn . nie no żarcik t.j pisałem tylko prawnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 http://youtu.be/eQsK0QpofZg 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 za***iste buty ! to alpiny czy spidi ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Kosmaty, Ty to mnie przejechać chciałeś w czwartek !! 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ludzie! Ludziska! Jutro ponoć 3 stopnie na termomerach. Może z pod hali do Ikeły na jakąś zapiekane ma ktoś ochotę sie przejechać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebol Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 nie wiem o co chodzi ,ale co idę wyjąć akumulator z moto to kończę na siodle i latam po mieście a potem mówię do niego-no dobra jutro cię wyciągnę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ja jutro chętnie zawitam pod samolota-widmo 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kurcze a ja jaz koze uspilem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 trzeba go prawnie zastopować,przemoc nic nie da (były milicjant)psycho Kochamy się jak pies z kotem trzęsie się jak widzi moto ,więc chyba zbiórki czwartkowe przed podjechaniem pod halę muszę zaproponować u mnie przed blokiem hihihihi ooo będzie można pohałasować! ale fajnie Ludzie! Ludziska! Jutro ponoć 3 stopnie na termomerach. Może z pod hali do Ikeły na jakąś zapiekane ma ktoś ochotę sie przejechać? Prawdopodobnie bym się zastanowiła nad zapiekanką.Pogadamy jak uda mi się odpalić moto bo od 48h stoi na dworzu zmarznięty (tylko rundkę po osiedlu zrobiłam w ciągu tych 2 dni) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 18 czy wczesniej troche? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Prawdopodobnie bym się zastanowiła nad zapiekanką.Pogadamy jak uda mi się odpalić moto bo od 48h stoi na dworzu zmarznięty (tylko rundkę po osiedlu zrobiłam w ciągu tych 2 dni) Zadzwoń to wezmę kable to się od kabli moto od moto odpali 18 czy wczesniej troche? na 18 Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Kazik96 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jadę do Tomaszowa po Moto i też jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja już po robocie i w zasadzie jestem wolny by jeździć. Dajcie znać, w ciągu 30 min jestem w stanie się pojawić na miejscu 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi