tomahouk Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Z uwagi na nie pewne warunki pogodowe zaplanowany na dziś wyjazd grupowy jest ODWOŁANY Oczywiście spot odbędzie się jak zaplanowano czyli godz 18 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek71 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 U mnie pada ;-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 I lipa z traski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) po dzisiejszym "spocie" Gleba, twoja zdolność trzymania równowagi mnie onieśmiela Edytowane 16 Października 2014 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Kto nie był na spocie niech żałuję akcja Gleby nie do podrobienia poza tym 7 motocykli kilka puszek miła pogawędka o wszystkim i o niczym. Udało się zebrać kilka szczoteczek i past. Na przyszłość nie bać się deszczu tylko wpadać Edytowane 16 Października 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 slisko jest..nie moja wina.Moto mnie przewazylo,ale wlaczylam o rownowage dzielne! niestety przegralam ta bitwe,ale wojne wygram! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 16 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 no nie wiem, dla mnie to jest już jakieś 6:0 dla motunga 6 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 to tylko pozory 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 w czwartek nie było aż tak żle, można zrzucić na pogodę, ona wszystkiemu winna...-p pozdr:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 na najbliższy czwartek pewne służby zapowiadają śnieg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 na najbliższy czwartek pewne służby zapowiadają śnieg ...a to peszek 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jak tam Dann, naszykowani na sypanie solą? Czy drogowcy tym razem będą zaskoczeni? Ostatnio drogowcy zaskoczyli zimę, ciekawe jak będzie tym razem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) .. ha ha PD..u nas pełna para idą prace drogowe jeszcze od destruktu po masy bitum... ale tez szykowane sa pługo piaskarki ,i w tym roku subaru wszystko sie okaże..ale gotowość jest chyba jakoś od listopada..wiec nawet ze popada śnieg to nic nie wyjedzie Edytowane 20 Października 2014 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 pamiętaj na dąbrowie dobrze ogarnąć, bo ostatnio się zakopywałam z bramy wyjeżdżając :-p hehe na najbliższy czwartek pewne służby zapowiadają śnieg hehe na skuterach śnieżnych podjedziemy:_) 1 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 pamiętaj na dąbrowie dobrze ogarnąć, bo ostatnio się zakopywałam z bramy wyjeżdżając :-p hehe hehe na skuterach śnieżnych podjedziemy:_) nie wazne jak,byleby sie stawic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Przypominamy o akcji "Kup pan szczotkę". To akcja, która polega na zbiórce szczoteczek i past do zębów, które wolontariusz fundacji, stomatolog Krzysztof Gniazdowski, zawiezie jesienią do Kamerunu. Udaje się on tam już po raz drugi, by przez 2 miesiące leczyć zęby najuboższym mieszkańcom tego kraju.W każdy czwartek października 2014, będziemy prowadzić zbiórkę pod Halą Sportową w Łodzi o godzinie 18.00 (w miejscu czwartkowych, motocyklowych spotkań). Zachęcamy do udziału nie tylko motocyklistów!Wydarzenie na Facebooku tutaj 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 to dziś po 19. podjadę pod halę z czymś dla dzieciaków, komu mam to przekazać ? i czy dziś to jakieś spotkanie puszek będziemy robić?, bo na moto to pogody brak:-p pozdr.:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
112mm Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pogoda jest jak najbardziej na moto. Już dzisiaj próbowałem dwie pary rękawiczek i jedziemy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ja dziś odpuszczam, może puchą podskoczę 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Będę puszką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Przy 5 stopniach "C" PUSZKA JEST ' 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 hehe to do zobaczenia puszką :-D fajny spocik moto się zrobi ;_) RwG - rączki w górę:-p 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Pasty szczoteczki jak ktoś ma to dziś zbieram. Postarajcie się. Edytowane 23 Października 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 no i co...podjechałam o 19. :-p 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 no i co...podjechałam o 19. :-p Ludzie byli o godz 18 i sorry bardzo ale stojąc na dworze przy +4 nie jest rewelacyjnie .Wszyscy rozjechali się dokładnie o godz 19 .Mamy jeszcze kolejny czwartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi