Ice Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 ja bym wpadł ale bez motocykla 1 raz. niestety nie wziąłem ze sobą do łodzi:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Dzieki za spotkanko :-) fajnie bylo was zobaczyc :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Latanie było krótkie, ale obowiązkowe w taką pogodę Edytowane 9 Października 2014 przez ro6ert (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Dzięki za dzisiejszą wycieczkę było mega 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Przyłączam się do podziękowań za wspólnie spędzony czas choć dzisiaj akurat swoimi ścieżkami trochę latałem ale kotlet chłopa zaliczony - mega wypas. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Oj Aidekk, Aidekk :-D słyszałam. ... choć mnie wczoraj nie było :-P ha ha ha :-D 4 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Mi też się obiło o uszy, nie ma co się bawić w podryw :-P 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Aidekk Casanowa hahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Czerwona kurtka, czerwone ombre i co najważniejsze .....tyłek J.Lo :-D hmmm a wczoraj czegoś najważniejszego bo mianowicie tego właśnie tyłka zabrakło :-P zasmuciłeś mnie ;-)...... 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 A co, jak podrywać to nie pier*olić się tylko z grubej rury. Marti, koleżanka Paulina, jako że dostała klapsa niezasłużenie a Ty jesteś prawowitą jego dziedziczką... zobowiązuje Ci się go zwrócić 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 To tego klapsa zwrócę ja jako że Paulina przyjechała ze mną 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 18 https://goo.gl/maps/wroJg Długość 74 km Prowadzący grupę - Sobek Yamaha R1 czarna Skrzydłowy - Kosmaty Kawaski ZX6 636 zielonaZamykający grupę - Tomahouk Suzuki GSX-R biało niebieska Miejscówka na jedzenie : http://wemlynie.pl/tuszyn/Tuszyn ul. Starościańska 1PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Teraz kilka zasad dla jadących w grupie: (ostatnie wydarzenia czwartkowe zmusiły do umieszczenia tych informacji)- nie wyprzedzamy prowadzącego- nie wyprzedzamy z prawej strony- jedziemy na zakładkę - wcześniejsze zasygnalizowanie zmiany toru jazdy- uprzedzamy przed ewentualną chęcią odłączenia się od grupy Edytowane 16 Października 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Warto jeszcze sygnalizować każdą zmianę toru jazdy 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziorek Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Tomahuk wybieram Cię na prezydenta, plan działania konkretny i tak to można latać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek71 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Gdzie spotkanie?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 15 Października 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Gdzie spotkanie?? Zapraszam na pierwszą stronę tego tematu, tylko godziny pilnuj, żeby zjawić się o 18.00, nie o 19.00 jak w porze letniej. 9 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek71 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Sorki dałem ciała Obiecuje poprawę Miś mocny Edytowane 15 Października 2014 przez Tomek71 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaskaBalbinka Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Można wpaść zobaczyć wasze maszyny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jasne 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Można wpaść zobaczyć wasze maszyny? weź kwiaty dla Prezesa Aidekk: koniecznie czerwone róże - będą pasować do koloru Daytony 3 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 "Kup pan szczotkę” to akcja, która polega na zbiórce szczoteczek i past do zębów, które wolontariusz fundacji, stomatolog Krzysztof Gniazdowski, zawiezie jesienią do Kamerunu. Udaje się on tam już po raz drugi, by przez 2 miesiące leczyć zęby najuboższym mieszkańcom tego kraju.W każdy czwartek października 2014, będziemy prowadzić zbiórkę pod Halą Sportową w Łodzi o godzinie 18.00 (w miejscu czwartkowych, motocyklowych spotkań). Zachęcamy do udziału nie tylko motocyklistów! Wydarzenie na Facebooku tutaj 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 "Kup pan szczotkę” to akcja, która polega na zbiórce szczoteczek i past do zębów, które wolontariusz fundacji, stomatolog Krzysztof Gniazdowski, zawiezie jesienią do Kamerunu. Udaje się on tam już po raz drugi, by przez 2 miesiące leczyć zęby najuboższym mieszkańcom tego kraju. W każdy czwartek października 2014, będziemy prowadzić zbiórkę pod Halą Sportową w Łodzi o godzinie 18.00 (w miejscu czwartkowych, motocyklowych spotkań). Zachęcamy do udziału nie tylko motocyklistów! Wydarzenie na Facebooku tutaj hehe moja branża;_) chętnie wesprę akcję ,tylko, że ja dziś kończę robotę o 21 :-p w następny czwartek o 19. :-p jest gdzieś miejsce gdzie to można przekazać ? a ten lekarz gdzie ma gabinet? pozdr;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek71 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Pada ;-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 i padać będzie http://www.twojapogoda.pl/polska/lodzkie/lodz/godzinowa 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 i padać będzie http://www.twojapogo.../lodz/godzinowa Jak na razie u mnie sucho, jak się nie zmieni do 17:30 to jadę pod samolot 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi