kosmaty Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 z racji ze trasa krótka to spokojnie załapiemy sie na papu w czarnym stawie 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 18 Krótka po głównych drogach z uwagi na zapadające ciemności Długość 43km https://goo.gl/maps/H7pOs Miejscówa na jedzonko http://www.czarnystaw.pl/ Aleksandrów ŁódzkiNowy Adamów 3 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 polecam żurek w chlebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 polecam żurek w chlebie a ja śledzia na pierzynce (tak to się u nich nazywa) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jak obiadek na trasie to chyba szybko się ogarnę po pracy i jestem 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 A ja polecam kotlet chłopa... ciężko samemu zmęczyć. Składają się na to 2 placki ziemniaczane, w środku schabowy a na górze zasmażana cebulka polecam żurek w chlebie Żurek tez mega 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 18 Krótka po głównych drogach z uwagi na zapadające ciemności Długość 43km https://goo.gl/maps/H7pOs Miejscówa na jedzonko http://www.czarnystaw.pl/ Aleksandrów Łódzki Nowy Adamów 3 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM morda kochana jak będziesz dawał takie krótkie przeloty to wcale nie będzie trzeba tankować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ide o zaklad, ze nawet przy tak krotkiej trasie znajdzie sie sierota ktora przyjedzie na oparach ))) 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Fixman zaoszczędzisz na przyszły sezon kase. Jakby byla za dluga trasa to też byłoby źle a to zimno a to cimno a to tekst kurw.. ile wachy spale i bleble. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Fajna traska, z miejscem postojowym ze smacznym żarełkiem, praktycznie będziecie mi "pod nosem" jeździć .... aż żałuję, że mój hiper mega szybki bzyczek posiada tak cudowną moc, która nie pozwala mi z wami pojechać w trasę, bo musiałbym na was czekać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Fajna traska, z miejscem postojowym ze smacznym żarełkiem, praktycznie będziecie mi "pod nosem" jeździć .... aż żałuję, że mój hiper mega szybki bzyczek posiada tak cudowną moc, która nie pozwala mi z wami pojechać w trasę, bo musiałbym na was czekać No ja też bym się chetnie gdzieś wybrał ale byłby tylko dłłuuuuugim ogonem Chyba że wyjade z 30 min wcześniej 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jaro1975 i Mark_Ka to jest Was już dwóch Zamiast siedzieć w domu i ględzić jak stare babcie jakie to za wolne macie maszyny możecie razem już tripa robić, a idę o zakład że ktoś się jeszcze znajdzie 2 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Zamiast siedzieć w domu i ględzić jak stare babcie jakie to za wolne macie maszyny możecie razem już tripa robić, a idę o zakład że ktoś się jeszcze znajdzie A kto tu ględzi To bardziej w formie żartu było niż narzekania W 125 drzemie ogromna siła Zawsze można podjechać na samo żarełko, pytanie tylko o której mniej więcej tam będziecie Edytowane 9 Października 2014 przez Jaro1975 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Przy wieczornej piździawce nikt nie będzie pałował Także wsiadać na motongi i do zobaczyska 3 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 W 125 drzemie ogromna siła Chyba jak leci pionowo z urwiska. Wtedy i przyspieszenie niczego sobie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Przy wieczornej piździawce nikt nie będzie pałował Także wsiadać na motongi i do zobaczyska Będę !!!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Sorry za spam ale tutaj dużo osób zagląda tak więc... może ktos by chciał po dzisiejszym spotkaniu pod halą i śmiganiu na wprost jutro pośmigać po zakrętach na torze w radomiu (szlifując swoje umiejętności) ? Chciałby, ale piątek z rana jest niestety terminem nieakceptowalnym w mojej pracy. Kiedyś w weekend chętnie... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 szerokości :_))) zazdroszczę, ładna pogoda się szykuję :_) w pracy do 21. :-p 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Odnosnie jazdy w grupie cos wiem na ten temat jak można sie połamać przy 5 km/h :riding: Będę !!!!!! Przy wieczornej piździawce nikt nie będzie pałował Także wsiadać na motongi i do zobaczyska Jak nie bedzie pałował wszyscy zapie........ nawet przy 5 stopniach Edytowane 9 Października 2014 przez PRZEMO EL (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ludziki ja juz bede około 17 więc jak ktoś się nudzi to zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Lina Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ludziki ja juz bede około 17 więc jak ktoś się nudzi to zapraszam Jaki Ty jesteś niecierpliwy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jaki Ty jesteś niecierpliwy Nosi mnie hahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Będę ok 17:30 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 A gdyby ktos byl zainteresowany malym zastrzykiem adrenaliny to lecimy na zlodziejke na za***iste jablka do Dmosina https://www.google.pl/maps/@51.9168644,19.7585601,3a,75y,135.44h,81.5t/data=!3m4!1e1!3m2!1sS84Qn57Vp7uXRugbpWiiyg!2e0?hl=pl Wyjazd spod Magazynu Bawełny (Manufaktura) o 17:30 )) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 A ja polecam kotlet chłopa... ciężko samemu zmęczyć. Składają się na to 2 placki ziemniaczane, w środku schabowy a na górze zasmażana cebulka offtop: jadłem, zaje....e tym bardziej, że było na koszt plecaka 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi