nowicjuszka Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 faktycznie słoneczko świeci ciekawe jak długo...może do 19. się utrzyma;_)) miejmy nadzieję :_) motocykle słychać za oknem więc ktoś śmiga;_) pozazdrościć do 19. w robocie:-p 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Według http://www.twojapogoda.pl/ jutro pochmurno ale bez opadów i temp też niezła, 13C o 18:00. Zapraszamy pod central 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Pewny jesteś ? )) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Pewny to ja nie jestem, że do jutra dożyję, że motor odpali i że nie jestem adoptowany 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Zapraszamy pod central Będę jutro pod Centralem już od 9 rano :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Nastąpiła zmiana miejsca spotkań? 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Chciałem zapytać czy spotykamy się pod samolotem (którego nie ma), czy pod centralem? Edytowane 2 Października 2014 przez Krzychu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) i o 18, nie o 19 ? zmiana godziny na wcześniejszą? Edytowane 1 Października 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Według mojej prognozy pogody będzie idealnie na moto A jaki jest plan traski ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Oczywiście samolot-widmo a nie central, chyba mi się coś w głowie pomieszało od tej wódki Proponuję 18:00, bo dni co raz krótsze i już nie jest widno i ciepło do 21;00... 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 ja po 21. się uaktywnię...:-) pozdrawiam 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Proponuję 18:00 Jestem ZA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomahouk Opublikowano 2 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Od dnia 02-10-2014 spotkania czwartkowe zaczynamy o godz 18 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 A ja już zaczynam czwartkowe latanie i to w pracy zasadniczo bo gonię FV porozwozić Łódź, Aleksandrów, Zgierz. Zobaczymy jak się ten sposób na korki sprawdź bo dziś ciasno z czasem.\ Do zobaczenia o 18tej LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ja dopiero na 20 mogę gdzieś podjechać. Chętnie bym zrobił z wami traskę. Może się gdzies umówimy na 20 to wtedy więcej moto by podleciało? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Marcinie, mi osobiście nie przeszkadza nocne latanie jak jest chłodniej (o czym pewnie się niedawno przekonałeś) ale sporo frekwencji ubywa jak jest chłodniej, więc 18:00 samolot, 19:00 wycieczka a później możemy się oczywiście łapać, czy to dell czy gdzie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 dokładnie dell zostaje dla pracujących dłużej.... szerokości na trasie :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krciczek Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Bardzo chętnie pojechałbym z Wami, ale to dopiero moje pierwsze kroki z moto i obawiam się, że nie nadąże za Wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Bardzo chętnie pojechałbym z Wami, ale to dopiero moje pierwsze kroki z moto i obawiam się, że nie nadąże za Wami Pod samolotem nie urządzamy wyścigów, można postać, poznać nowych ludzi, ogarnąć temat... a jazdę ćwicz to wkrótce pojeździmy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Bardzo chętnie pojechałbym z Wami, ale to dopiero moje pierwsze kroki z moto i obawiam się, że nie nadąże za Wami Pod samolotem nie urządzamy wyścigów, można postać, poznać nowych ludzi, ogarnąć temat... a jazdę ćwicz to wkrótce pojeździmy Bez przesady ze jezdzimy na tych objazdach jakos super szybko, zwykle tempo przelotowe cos ok 80-100(a traski sa przeciez poza miastem), przynajmniej mam takie odczucia. 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Bez przesady ze jezdzimy na tych objazdach jakos super szybko, zwykle tempo przelotowe cos ok 80-100(a traski sa przeciez poza miastem), przynajmniej mam takie odczucia. Chyba TY 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ja zawsze wale do odciny;p 4 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 @Królu skąd masz tego fajera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Sovteq mozemy sie ustawic o 20 pod hala. Z racji choroby nie latalem dawno a chetnie na jakis krotki spacerek bym sie wybral :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Bardzo chętnie pojechałbym z Wami, ale to dopiero moje pierwsze kroki z moto i obawiam się, że nie nadąże za Wami Nie tylko Ty masz takie odczucia Dzisiaj robiłem pierwszą trasę po mieście moto ( Bandit 97' od Kocha tutaj z forum)! Kurcze ale chciałbym z Wami polatać, ale chyba dam na wstrzymanie do następnego sezonu. Teraz chyba spędzę czas na dogadaniu się z motocyklem samemu, jakieś niedalekie trasy spokojnym tempem i ósemki gdzieś przed marketem na retkini ... Póki jest jeszcze pogoda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi