nowicjuszka Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 no wiesz ja to wczoraj latałam:_)) z rana to 4oo ale po pracy na zajęcia to już na 2oo się przesiadłam... :_)) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Pierwszy raz zameldowałem się na czwartkowym spodkaniu i pojechałem z wami polatać. Napiszę krótko, było za....ście oby takich wypadów więcej. Następnym razem proponuje dłuższy wypad i trochę wcześniej. A tak z ciekawostek: gadał do mnie wczoraj szlaban , coś że blokuje itp., i jak wracałem przed wjazdem na dąbrowskiego jakieś 20m przedemną przebiegła mała sarna. Zawsze masz wybór przejechać przed nią lub za nią A z ciekawostek Ci powiem, że kiedyś mały jeleń uderzył mi w bok auta. I co w takim przypadku... Jak bym jechał szybciej, bym zdążył, jak wolniej walnął bym przodem.... Wiesz, wsiadając na 2 koła podejmujesz ryzyko a przeznaczenia nie oszukasz. Osobiście na moto miałem wypadek, jak jechałem wolno, wyjechał mi gość z parkingu. Od tego czasu nie popełniam już tego błędu, ale jak widzę kogoś z boku, zawsze zwalniam tak abym mógł się zatrzymać. p.s. Mam nadzieje, że rozwinie się dalej ciekawa dyskusja w tym temacie. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Widzę, że niema chętnych do zaproponowania trasy na dziś, to wrzucę coś od Siebie: Łódź - Koluszki przez Justynów - Tomaszów - Kruszów przez Wolbórz https://goo.gl/maps/eoTnX Jedzonko proponuje w Tomaszowie Jest fajna Pizzeria z dużym zasobem ludzi i MC Donalds dla tych co wolą na szybko. Jak są chętni mogę prowadzić pielgrzymkę. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane 11 Września 2014 przez easyR (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Trasa nie jest proponowana z uwagi na warunki pogodowe jakie maja być w godz popołudniowych (meto pokazuje deszcz) Jeżeli okaże się inaczej zawsze można ustalić wszystko na miejscu wstępnie zostaje latanie w koło komina AMEN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 A ja zrobiłbym jakąś traskę, latanie McDonalds->Dell->Parapet mam objeżdżone do porzygania 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witaj Aiduś. ja propozycję dałem, reszta w waszych rekach. Ja tam kurtkę przeciwdeszczową mam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Z cukru nie jestem, jak zmoknę to zmoknę... zresztą jeździłeś ze mną to wiesz jak jest 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 JA PODJADĘ CZEMU NIE NAWET JAK PADAĆ BĘDZIE TYLKO Z PARASOLKĄ :-P HEHE A TRASKA W DESZCZ TO ODPADA BO LUDZI Z ROWU BĘDZIE TRZEBA ŚCIĄGAĆ :-P DO MIŁEGO ;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Z całym szacunkiem ale zrobiłem w tym roku ponad 500km w deszczu i jakoś żyję a prędkość nie spadała poniżej 130 km/h. Kwestia opon, umiejętności no i zdrowego rozsądku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebas Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Hej. (sorki za lekki offtop)Pisałem o tym w odpowiednim dziale, ale że w ostatniej chwili bo do końca nie było wszystko jasne to piszę też tutaj. Mieliśmy być dzisiaj na spocie i zagadać ale niestety musimy jechać do kościoła na podpisanie papierów. Będzie młodym i mnie bardzo miło jak się pojawicie. Motocyklowa obstawa to od kiedy śmiga moto było jego motocyklowe marzenie. Z góry wielkie dzięki, więcej info w temacie:http://motocykle-lodz.pl/topic/8027-obstawa-ślubu-daniela-i-gosi-12092014-łagiewniki/ LWG Edytowane 11 Września 2014 przez Sebas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 ja w deszcz też śmigałam spokojnie...w końcu do nieustraszonych należę:-p hehe ale większa przyjemność z jazdy jest wówczas jak pogoda dopisze :_) a opony to fakt muszę zmienić, bo za twarde są...i słabo hamują... na koniec sezonu kapcia się spali ;_) 1 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 I to rozumiem Moja poszła z dymem w Łęczycy i jest zdecydowanie lepiej jak coś na środku prócz gładkiej gumy jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 no co Ty na slikach się dopiero lata 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Na parapecie jest ostre trzepanko;p. Wiec nie polecam przez jakis czas tego miejsca. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 no niestety mandaty piszą...ale w sumie to była kwestia czasu bo zakazy łamiemy tam wjeżdżając :-p 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 pogoda dziś to jednak raczej na wyskoczenie na piwo do pubu niż na trasę może dziś taka forma spotkania? 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 jestem zaaa;_) spotkanie ok. 19. i kierunek picie;-) dobre:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To chyba od razu najlepiej ustalic miejsce i spotkac sie na miescie jacys chetni jeszcze? 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 tak pare osób się znajdzie:_)) podjedziemy ok.19 :_) zobaczymy ile nas się zbierze;_) do miłego :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To dla tych, ktorym nie chcialo sie ruszyc na spot a maja ochote na piwo i bilarda to idziemy do Frame o 20:00 to jest na Brzeznej, zaraz przy Piotrkowskiej. Wszyscy mile widziani . 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 wybierałam się i nie dojechałam ... już pod silverem byłam i musiałam zrobić nawrotke ... ale następnym razem nadrobię zaległości ;_)) może w next czwarteczek będzie lepsza pogoda;_) pozdrowionka;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Jedziemy gdzieś jutro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) A czy jutro jest czwartkowy spot , bo chyba tematy pomyliłaś Edytowane 13 Września 2014 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Planowana trasa na czwartek spotykamy się o godz. 19 Długość 94 km https://goo.gl/maps/m5Q9q Miejscówa na jedzonko http://www.pizzeria-k2.pl/szadek SzadekRynek 1 PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM Edytowane 16 Września 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 :-) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Ja gdzieś będę Was szukał bo ok 20 wyjdę dopiero z roboty:( 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi