AgaJaga Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Bardzo ale to bardzo jestem wdzięczna wszystkim razem i każdemu z osobna za odprowadzenie pod sam dom , mimo że bez sprzęgła udało mi się odpalić moto i szczęśliwie pod eskortą dojechać do domu Jesteście wielcy i za to jeszcze raz wielkie dzięki Linka pękła przy samej klamce Edytowane 4 Września 2014 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 A ja dziękuje za wspólne latanko. LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Dzieki za mile latanie LwG i do nastepnego 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Dzięki za mile latanko:) a w szczególności dziękuje ekipie nieustraszonych jesteście wielcy:) Edytowane 4 Września 2014 przez dorka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 "kto ostatni ten zmywa"! nawet jedzenie było ok choć cena spora jak ze zniżką było POZYTYWNIE i to najważniejsze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Trochę pogubieni, ale dojechaliśmy do celu. (Y) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 "kto ostatni ten zmywa"! nawet jedzenie było ok choć cena spora jak ze zniżką było POZYTYWNIE i to najważniejsze Było trzeba z nami na kruszow jeszcze lecieć a nie na podwórko wyjeżdżać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 R6 w wersji turystycznej na Dellu ;-) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Przejeżdżałem wczoraj obok swoją srebrną "puszką" (nawet zatrąbiłem!). Strasznie mi się tęskni za pomykaniem 2oo, ale obojczyk jeszcze dokucza, a znajomy ortopeda pozwolił na jazdę od przyszłego sezonu dopiero... 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 dzięki dzięki było miło! nasz najazd wywołał pewnie panikę u kucharzy 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Bardzo ale to bardzo jestem wdzięczna wszystkim razem i każdemu z osobna za odprowadzenie pod sam dom , mimo że bez sprzęgła udało mi się odpalić moto i szczęśliwie pod eskortą dojechać do domu Jesteście wielcy i za to jeszcze raz wielkie dzięki Linka pękła przy samej klamce Tak czy owak czwartkowe spotkanie zakończyło się szczęśliwe, ale tego czwartku chyba nie można zaliczyć do szczęśliwych.... Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 podziękować za wspólnie spędzony czas;_) bardzo miły wieczór:_))) i noc :_))) i odliczamy do następnego spociku ;_)) LwG:-) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Wypad sympatyczny, a kucharz faktycznie trochę nas nie ogarniał, choć na plus mu, że dawał surówki za free 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 I frytki:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinG Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Pierwszy raz zameldowałem się na czwartkowym spodkaniu i pojechałem z wami polatać. Napiszę krótko, było za....ście oby takich wypadów więcej. Następnym razem proponuje dłuższy wypad i trochę wcześniej. A tak z ciekawostek: gadał do mnie wczoraj szlaban , coś że blokuje itp., i jak wracałem przed wjazdem na dąbrowskiego jakieś 20m przedemną przebiegła mała sarna. 0 Cytuj Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Frytki od firmy GRATIS!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 pewnie za liczne stawiennictwo :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ciekawe czy na wynos tez dostane:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 hehe pewnie jak ładnie poprosisz:-) ciekawe gdzie je upchniesz na moto:_) bo w kuferku ledno książka weszła:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Bo do przewozu trzeba się przygotować oto mój Bandit, z jak to określił znajomy- papierem toaletowym XXL. Zastanawiam się, jak z tego zrobić air-bag. Suchy: Nie pomyliłeś tematów? Edytowane 5 Września 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-GASTRO Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Trochę pogubieni, ale dojechaliśmy do celu. (Y) Witam, zbieram się do Was całe lato i nie mogę dolecieć , jestem tu nowy i w tym roku kupiłem suzi , mam nadzieję ,że pogoda dopisze i w czwartek się spotkamy . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 dochodź dochodź :-p bo czasu coraz mniej :-p hehe 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Własnie patrze na pogode i nie wygląda to dobrze na ten czwartek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 no co TY !!! nie gadaj ... no to mnie zdołowałaś, a tak broniłam tego czwartku :-p ech no może jeszcze coś się zmieni w tych prognozach ... miejmy nadzieję, ona umiera ostatnia;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Marta to patrz tylko na te kawałki nieba gdzie jest niebiesko. Nie ma co się dolowac już we wtorek. Przecież już dziś można pojeździć. 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi