Hosel Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nie piszcie tak, poprostu niech Tomek rzuci hasło średniej i już :-) kto się czuje ten poleci przeciez wiadomo że nikogo nie zostawimy na pastwe :-D przynajmniej ja:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Widzę, że zaczyna się szydera.... no cóż "prawdziwy motocyklista zaczyna się od 600ccm między nogami".... Prawdziwy motocyklista jeździ całe życie, lub jak kto woli do emerytury !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Widzę, że zaczyna się szydera.... no cóż "prawdziwy motocyklista zaczyna się od 600ccm między nogami".... 650 ccm Ale w innej kategorii 1 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Motocykle jak alkohol poniżej 0.5L się nie kupuje Pojemność można nadrobić ilością 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 alkohol powiadasz... To wsadź swoją kobietę na litra od razu po zdaniu prawka a na dwa motocykle póki co nas nie stać... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Nie mówię żeby zaraz się upijać po za tym litrem też możma jechać powoli Wracając do sedna, 250 ccm nadążają. Więcej ryzykujesz w pracy niż na przelocie z forum 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 No i docieramy do sedna sprawy 2 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Co do średniej prędkości wszystko zależy od warunków panujących na drodze ale spokojnie strasznego pałowania nie będzie i zasada jest prosta na pewno nikogo się nie zostawi na pastwę losu po to jest w grupie (prowadzący oraz zamykający )więc spokojnie jak do tej pory reklamacji nie słyszałem co do wspólnych przelotów a jeżeli ktoś ma ochotę mocniej odkręcić żaden kłopot po prostu zaczeka sobie na resztę na najbliższej stacji benzynowej .Grupa to grupa trzymać szyk i wio Edytowane 16 Lipca 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Oj... coś kiepską aurę przewidują media na jutro :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 tzn? śnieg? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Media kłamią jakieś burze niby mogą być, ale 2mm deszczu i 28°C 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Tylko dla twardych Kto mnie jutro obudzi o 5:30, żebym poszedł wcześniej do pracy i potem na spot? 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 no problem daj numer 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 no problem daj numer 609 192 658 Tylko jak powiem, że już za moment wstaję, to wiadro zimnej wody 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzlew89 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 to i ja wpadam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Wstałem Idę szorować motocykl O 18 faktycznie ma być burza, ale słoneczna.. To będzie ciekawe zjawisko 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie na moja 9letnia przednia opone bez bierznika:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie na moja 9letnia przednia opone bez bierznika:D Będziesz hamował tyłem i tylko pomagał przodem i się da 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 A czy można podjechać, przywitać się i odjechać, czy ustalona trasa jest obowiązkowa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyR Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ale nie skończy się tak jak ostatnio... Na DELL... Bo to zaczyna być nudne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ErR Opublikowano 17 Lipca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 A czy można podjechać, przywitać się i odjechać, czy ustalona trasa jest obowiązkowa? Obowiązkowa, jak przyjedziesz i nie pojedziesz w trase musisz opuścić forum i ogólnie sprzedac moto Pewnie, że nie musisz lecieć w trase 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Z tego co wiem to trasy nie sa obowiazkowe:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Z tego co wiem to trasy nie sa obowiazkowe:) Ależ całkowicie się zgadzam. Samolot-widmo i stanie pod nim jest aby zrobić update newsów z całego tygodnia + się polansować, tak więc samolot jest dla lansiarzy, a trasa dla motocyklistów. To kto nie jedzie? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 To w Łodzi samolot jest dla łódzkich motocyklistów tym, co Kolumna Zygmunta dla warszawskich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dziś będę nieobecny, trasę macie zaplanowaną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi