pistolero85 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Marcin...zwracam honor,do następnego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwoz Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Cześć. Czy te spotkania czwartkowe pod samolotem wciąż odbywacie? Jeżeli tak to o której? Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Odbywamy ,zazwyczaj o 18 pod samolotem-ale trzeba czytać na bieżąco bo czasem wcześniej,czasem później 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 A wczesniejszych postow w tym temacie nie widac ??? 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mała Opublikowano 7 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) mam taką propozycję, jutro od 16 do 18 odbędzie się prezentacja bolidu wybudowanego przez SKN Miłośników Motoryzacji na PŁ, który poprowadzę (na zmianę z koleżanką) w Rotterdamie na Shell Eco-Marathon. Sala Kinowa PŁ (al.Politechniki 3a) znajduje się dokładnie na przeciwko naszych spotkań pod samolotem wystarczy przejść przez kładkę było by fajnie jakby ktoś z Was wpadł choć na trochę, bo będzie lipa przy sponsorach jak nikt nie przyjdzie ;] link do wydarzenia ; https://www.facebook.com/events/654718661264941/ i do fanpage naszego zespołu budującego bolid : https://www.facebook.com/IronWarriorsTeam?fref=ts Edytowane 7 Maja 2014 przez Mała (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dzisiaj w końcu uda mi się zawitać więc do zobaczenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 mam taką propozycję, jutro od 16 do 18 odbędzie się prezentacja bolidu wybudowanego przez SKN Miłośników Motoryzacji na PŁ, który poprowadzę (na zmianę z koleżanką) w Rotterdamie na Shell Eco-Marathon. Sala Kinowa PŁ (al.Politechniki 3a) znajduje się dokładnie na przeciwko naszych spotkań pod samolotem wystarczy przejść przez kładkę było by fajnie jakby ktoś z Was wpadł choć na trochę, bo będzie lipa przy sponsorach jak nikt nie przyjdzie ;] link do wydarzenia ; https://www.facebook.com/events/654718661264941/ i do fanpage naszego zespołu budującego bolid : https://www.facebook.com/IronWarriorsTeam?fref=ts Myślę, że możę się uzbierać spora grupa. Jaka pojemność sali ? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Sala Kinowa PŁ (al.Politechniki 3a) znajduje się dokładnie na przeciwko naszych spotkań pod samolotem wystarczy przejść przez kładkę było by fajnie jakby ktoś z Was wpadł choć na trochę, bo będzie lipa przy sponsorach jak nikt nie przyjdzie ;]Mała, podejdź do mnie albo do Jaroda pod samolotem i zbieramy grupę. Myślę, że chętnych do zobaczenia bolidu będzie dużo a nawet jak nie to damy radę przekonać grupę żeby pomogła koleżance motocyklistce 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Może jak się ogarnę z robota to zawitam Raz na jakiś czas by wypadało się przyjść i przywitac a bliżej to już chyba mieć nie będe 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tserwicki Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Cześć Pogoda mi się coraz bardziej podoba więc i ja wpadnę, mam nadzieje że uda mi się namówić kumpla. Bardzo ciekawi mnie prezentacja bolidu :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Spotkanie dziś pod samolotem o godz 18:00 Planowana trasa: https://goo.gl/maps/7vuT7 Start w trasę około 18:45 Długość trasy to 87 km PRZYPOMINAM O ZATANKOWANIU PRZED PRZYJAZDEM POD SAMOLOT Dla zainteresowanych: 17:30 nasza forumowa koleżanka @Mała zaprasza na prezentację bolidu! Miejsce: Polibuda, wejście znajduje się na wprost samolotu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 W Łasku oporowa pizzeria :D Do zobaczyska! 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Może uda mi się dziś podjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Szerokości, ja muszę iść na szychte 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja niestety też 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 zabierają Wam samolot http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3428377,zabieraja-samolot-sprzed-hali,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Pogoda zdradliwie wygląda :/ ale nie będzie chyba tragicznie najwyżej się trochę zmoknie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 zabierają Wam samolot http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3428377,zabieraja-samolot-sprzed-hali,id,t.html I nie będę to już spotkania pod samolotem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Czyżby jakaś dziewica ukończyła PŁ że zwijają ten samolot 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 zamontujemy flagę z logiem FŁM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Dla zainteresowanych: 18:10 nasza forumowa koleżanka Mała zaprasza na prezentację bolidu! poprawka : prezentacja bolidu jest od 16 do 18 więc jak przyjdziecie po 18 to nic nie będzie już (czytanie ze zrozumieniem ) kto może niech zawita, ja muszę być o 15;30 więc nie dam rady podejść do Was, ale po prezentacji Was odwiedzę pod samolotem Edytowane 8 Maja 2014 przez Mała (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 prezentacja bolidu jest od 16 do 18 więc jak przyjdziecie po 18 to nic nie będzie Fakt, mój błąd. Zmieniłem na 17:30. Kto już będzie stało to spróbuję zwerbować 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Chętnie bym zobaczył to cacko ale te godziny to są dla studentów a nie pracujących ( nie mylić z tymi co się obijają ) mam nadzieje że chociaż się wyrobię na wyjazd chociaż pogoda nie rozpieszcza 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 nie mylić z tymi co się obijają Ja dziś pracuję, a że nie jestem robotnikiem to i nie mam płacone od godziny a od wykonanej roboty Dziś kończę o 15:00 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Niektórzy to mają życie jak w Madrycie. Tylko własny biznes to gwarantuje i rekompensuje ból związany ze skarbówką itp. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi